Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MikeY

skrampi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: skrampi

Nick oskarżonego: MikeY

Powód skargi: Obrażanie innych frakcji, wprowadzanie zamętu, oczernianie, faworyzacja we frakcji, brak zaznajomienia się z regulaminem własnej frakcji, łamanie regulaminu własnej frakcji.

Data zdarzenia: Dłuższy czas.

Dowody: Poniżej.

Opis sytuacji: Nasz nowy, kochany lider cudownej frakcji jaką jest SAFD oczernia i wyzywa inne frakcje ( głównie SAMD ). Tym samym łamie on własny regulamin a mianowicie: „2.3 Strażak ma obowiązek do poszanowania i wyrażania szacunku do innych frakcji, podczas pełnienia służby jak i poza nią.”, czy jest to zachowanie godne takiego stanowiska? - na to pytanie musimy odpowiedzieć sobie już sami choć odpowiedź wydaje mi się prosta. Chamskie odzywki poniżej były w kierunku SAMD.

[2020-11-08 20:33:21] [Output] : (35) MikeY: dziecinada samd
[2020-11-08 20:33:26] [Output] : (35) MikeY: pozdrawiam dzieciakĂłw w samd
[2020-11-10 21:07:58] [Output] : (137) MikeY: Pstro, startuj na lidera safd, i tak nim nie będziesz, prosta gadka

0 pokory, brak jakiegokolwiek żalu wobec wypowiedzianych slow ( w stosunku do Minka, który jest moderatorem ), moim zdaniem zarząd frakcji powinien trzymać jakikolwiek poziom, chociażby najniższy.
JB8qQ0E.jpg 

ehh, oko za oko, ząb za ząb. to były czasy hammurabiego, obecnie mamy XXI wiek panie mikey i normy etyczne jak i moralne uległy zmianie, jednak ewidentnie zaparkowałeś w XVIII wieku przed naszą era XD.
MZXCxWf.jpg 

Kolejny jak i ostatni przykład faworyzacji w szeregach frakcji. Gracz MRS został zawieszony za odwalanie na służbie, jednak gracz JozinoNaFide otrzymując: „Gracz JozinoNaFide został wyciszony na 7 dni przez Miniek, powód: CBK” ową karę wyciszenia na okres dni siedmiu, zawieszony nie został.

Szczerze mówiąc, to nie rozumiem czemu szanowny pan mikey nie został dotychczas ukarany, jednak sprawiedliwość dosięgnie każdego - prędzej czy później musi to nastąpić. Zastanawia mnie też, czy przekazanie stanowiska lidera w ręce mikeya, było jakkolwiek ustalone z ARCON.

Zakładam również, że po tej skardze ranga lidera będzie wędrowała z rąk do rąk, żeby nasza kochana ekipka SAFD nie straciła możliwości dalszej faworyzacji.

Skargę pisze jako skargę na gracza gdyż SAFD nie ma opiekuna, a jako że mikey jest liderem to sam odrzuciłby sobie skargę. Liczę na sprawiedliwy werdykt ARCON. Wypowiedzi mikeya raczej nie oczekuję bo wina oskarżonego nie podlega jakiejkolwiek wątpliwości, czekam jedynie na wyciągnięcie konsekwencji.

Gorąco zachęcam SAMD do potwierdzenia poniżej moich zarzutów, mimo tego że mam dowody, to myślę, że ekipa medyków może dorzucić coś od siebie i wspólnie zakończymy ten przestępczy proceder. Ewentualnie prześlijcie dowody do mnie w wiadomości prywatnej, żeby nie robić syfu w tym wątku.

Słowo na koniec. Moim zdaniem frakcja powinna zostać totalnie wyzerowana od momentu w którym mikey objął stanowisko lidera. mikey powinien zostać wyrzucony. Proponuję również przeprowadzić rekrutację na lidera oraz opiekuna frakcji którym będzie można zaufać. Ale oczywiście nie ode mnie zależy werdykt ARCON, ja zrobiłem swoje. Pozostaje mi jedynie mieć nadzieję. 

Ja pewnie zostanę wyrzucony z SAFD za dążenie do prawdy, jednak mam swoje priorytety. Osoby które są na tym serwerze od około maja, będą wiedziały dlaczego mam takie podejście do mikeya, dlaczego go nie zmieniłem przez 5 miesięcy i dlaczego mikey wyleciał z rangi, ale to już pozdro dla kumatych.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: PLcF3OS.png

Jeszcze jedno ode mnie, przed akapitem „kolejny jak i ostatni...” mialo byc to:

Jeżeli myślicie, że to już jest i tak wystarczająco dużo dowodów - no to może jest, ale mam więcej. Nagły awans gracza Rolekk o uwaga 16, 16!! rang w górę na stanowisko vlidera, wygląda co najmniej dziwnie.

ale najwyrazniej ja cos zepsulem sklejajac skarge

PS: JozinoNaFide został zawieszony po mojej skardze, jednakże ARCON niech śmiało i tłumnie sprawdzi logi i discorda frakcyjnego, zaskoczę Was wszystkich, mikey wiedział o karze gracza JozinoNaFide, no ale to oczywiste, że próbuje się wybronić. Jednak logów nie okłamiemy...

70270BCC-730E-4A78-9CA3-420D2BCA0837.png

swoja drogą, właśnie zostałem zwolniony dyscyplinarnie za łamanie regulaminu frakcji a mianowicie: „3.16 Zakazuje się kopiowania materiałów szkoleniowych, lub wynoszenia innych informacji z forum, lub discorda po za frakcję.” kiedy ja tylko wstawiłem rozkaz personalny, do którego każdy ma dostęp. Kolejny przejaw braku kompetencji.5E92AFF8-0299-4ACE-A8B1-885A6374C00D.thumb.png.95454805e658b3fc3f6d44987588ddaa.png

13 minut temu, skrampi napisał:

Jeżeli myślicie, że to już jest i tak wystarczająco dużo dowodów - no to może jest, ale mam więcej. Nagły awans gracza Rolekk o uwaga 16, 16!! rang w górę na stanowisko vlidera, wygląda co najmniej dziwnie.

Dziwne? Otóż nie, rolekk głównie dzięki swojej pomocy i wkład włożony w rozwój frakcji awansował na rangę nadbrygadiera, starał się, pytał co może pomóc, działał ze mną w tworzeniu materiałów szkoleniowych gdy uważał to za stosowne, dzięki czemu zasłużył i pokazał że można mu zaufać i spróbować na okresie próbnym 14 dni.

5 godzin temu, skrampi napisał:

Login: skrampi

Nick oskarżonego: MikeY

Powód skargi: Obrażanie innych frakcji, wprowadzanie zamętu, oczernianie, faworyzacja we frakcji, brak zaznajomienia się z regulaminem własnej frakcji, łamanie regulaminu własnej frakcji.

Data zdarzenia: Dłuższy czas.

Dowody: Poniżej.

Opis sytuacji: Nasz nowy, kochany lider cudownej frakcji jaką jest SAFD oczernia i wyzywa inne frakcje ( głównie SAMD ). Tym samym łamie on własny regulamin a mianowicie: „2.3 Strażak ma obowiązek do poszanowania i wyrażania szacunku do innych frakcji, podczas pełnienia służby jak i poza nią.”, czy jest to zachowanie godne takiego stanowiska? - na to pytanie musimy odpowiedzieć sobie już sami choć odpowiedź wydaje mi się prosta. Chamskie odzywki poniżej były w kierunku SAMD.

[2020-11-08 20:33:21] [Output] : (35) MikeY: dziecinada samd
[2020-11-08 20:33:26] [Output] : (35) MikeY: pozdrawiam dzieciakĂłw w samd
[2020-11-10 21:07:58] [Output] : (137) MikeY: Pstro, startuj na lidera safd, i tak nim nie będziesz, prosta gadka

0 pokory, brak jakiegokolwiek żalu wobec wypowiedzianych slow ( w stosunku do Minka, który jest moderatorem ), moim zdaniem zarząd frakcji powinien trzymać jakikolwiek poziom, chociażby najniższy.
JB8qQ0E.jpg 

ehh, oko za oko, ząb za ząb. to były czasy hammurabiego, obecnie mamy XXI wiek panie mikey i normy etyczne jak i moralne uległy zmianie, jednak ewidentnie zaparkowałeś w XVIII wieku przed naszą era XD.
MZXCxWf.jpg 

Kolejny jak i ostatni przykład faworyzacji w szeregach frakcji. Gracz MRS został zawieszony za odwalanie na służbie, jednak gracz JozinoNaFide otrzymując: „Gracz JozinoNaFide został wyciszony na 7 dni przez Miniek, powód: CBK” ową karę wyciszenia na okres dni siedmiu, zawieszony nie został.

Szczerze mówiąc, to nie rozumiem czemu szanowny pan mikey nie został dotychczas ukarany, jednak sprawiedliwość dosięgnie każdego - prędzej czy później musi to nastąpić. Zastanawia mnie też, czy przekazanie stanowiska lidera w ręce mikeya, było jakkolwiek ustalone z ARCON.

Zakładam również, że po tej skardze ranga lidera będzie wędrowała z rąk do rąk, żeby nasza kochana ekipka SAFD nie straciła możliwości dalszej faworyzacji.

Skargę pisze jako skargę na gracza gdyż SAFD nie ma opiekuna, a jako że mikey jest liderem to sam odrzuciłby sobie skargę. Liczę na sprawiedliwy werdykt ARCON. Wypowiedzi mikeya raczej nie oczekuję bo wina oskarżonego nie podlega jakiejkolwiek wątpliwości, czekam jedynie na wyciągnięcie konsekwencji.

Gorąco zachęcam SAMD do potwierdzenia poniżej moich zarzutów, mimo tego że mam dowody, to myślę, że ekipa medyków może dorzucić coś od siebie i wspólnie zakończymy ten przestępczy proceder. Ewentualnie prześlijcie dowody do mnie w wiadomości prywatnej, żeby nie robić syfu w tym wątku.

Słowo na koniec. Moim zdaniem frakcja powinna zostać totalnie wyzerowana od momentu w którym mikey objął stanowisko lidera. mikey powinien zostać wyrzucony. Proponuję również przeprowadzić rekrutację na lidera oraz opiekuna frakcji którym będzie można zaufać. Ale oczywiście nie ode mnie zależy werdykt ARCON, ja zrobiłem swoje. Pozostaje mi jedynie mieć nadzieję. 

Ja pewnie zostanę wyrzucony z SAFD za dążenie do prawdy, jednak mam swoje priorytety. Osoby które są na tym serwerze od około maja, będą wiedziały dlaczego mam takie podejście do mikeya, dlaczego go nie zmieniłem przez 5 miesięcy i dlaczego mikey wyleciał z rangi, ale to już pozdro dla kumatych.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: PLcF3OS.png

Sprawa z mińkiem i tutaj tymi rzekomymi dowodami została już wyjaśniona, wyjaśniliśmy sobie z mińkiem to i owo nie wiem po co wklejasz to kolejny raz chyba tylko po to żeby mieć to w skardze.

Kolejną rzeczą jest to iż skarga na Moją osobę której screeny i powyższe logi są już przedstawione w dziale skarg na strażaków, nie wiem czy sprawia ci przyjemność to że kogoś niszczysz ale nie ważne, skoro skarga jest w dziale skarg na strażaków i czeka na werdykt kogoś z administracji Rcon, to było poczekać na ich werdykt. A nie bawić się w kolejną skargę która moim zdaniem jest do zamknięcia.

Faworyzacja? Twoi koledzy z frakcji byli codziennie na służbie ponadto na dodatkowych szkoleniach mających na celu polepszenie ich akcji role-play, wykazywali się sumiennością i zaangażowaniem, ciebie praktycznie nie było na służbie uważam że napisałeś tą skarge tylko dlatego że coś ci nie odpowiadało w moim prowadzeniu szkoleń, no cóż.

"Słowo na koniec. Moim zdaniem frakcja powinna zostać totalnie wyzerowana od momentu w którym mikey objął stanowisko lidera. mikey powinien zostać wyrzucony." Jaką racją frakcja ma zostać wyczyszczona? Bo ty tak mówisz? Żenujące zachowanie z twojej strony, ponadto dlaczego uważasz że moja Osoba powinna wylecieć z rangi skoro ja osobiście zajmowałem się frakcją, ingerowałem w życie jej, próbowałem modelować nowe pojazdy o których ostatnimi czasy było głośno, pisałem nowe materiały mające na celu podszkolenie was. nagle z mojego toku widzenia z miłego człowieka postanowiłeś się zrobić człowiekiem piszącym skargi bo tak ci sie podoba.

"a jako że mikey jest liderem to sam odrzuciłby sobie skargę." Odrzuciłbym sam na siebie skarge? Skoro widnieje skarga na zarząd w dziale SAFD skarg na strażaków to chyba jej nie usunąłem prawda? Nie wiem kogo próbujesz okłamać, siebie czy mnie.

"Szczerze mówiąc, to nie rozumiem czemu szanowny pan mikey nie został dotychczas ukarany" Nie rozumiem, ktoś ma być karany za twoje wymysły? co ty myślisz że każdy serwer będzie się decyzją twoją kierował? Dziwne.

"Gracz MRS został zawieszony za odwalanie na służbie, jednak gracz JozinoNaFide otrzymując: „Gracz JozinoNaFide został wyciszony na 7 dni przez Miniek, powód: CBK” Możliwe że w tym czasie nie było mnie przy komputerze a mogłem pójść do kuchni po coś do picia, nie zostałem poinformowany o tym że juzek otrzymał kare wyciszenia na xxx okres czasu, dopiero po dzisiejszej rozmowie z panem Volenirem dowiedziałem się że jozino posiada mute'a do 17.11 w związku z czym dodałem odpowienią notke w rozkazach personalnych. Więc nie wiem do czego aktualnie twoja osoba się doczepia.

"0 pokory, brak jakiegokolwiek żalu wobec wypowiedzianych slow ( w stosunku do Minka, który jest moderatorem ), moim zdaniem zarząd frakcji powinien trzymać jakikolwiek poziom, chociażby najniższy." Sprawa jest wyjaśniona powyżej odnośnie Mińka 😉 polecam przeczytać.

"Chamskie odzywki poniżej były w kierunku SAMD." A ja ponowie jeszcze raz, widnieje skarga odnośnie mojej osoby w skargach na strażaka, nie czytałeś więc polecam przeczytać również i to skoro jesteś nie w temacie i piszesz skargi które już dawno zostały wyjaśnione.

50 minut temu, skrampi napisał:

PS: JozinoNaFide został zawieszony po mojej skardze, jednakże ARCON niech śmiało i tłumnie sprawdzi logi i discorda frakcyjnego, zaskoczę Was wszystkich, mikey wiedział o karze gracza JozinoNaFide, no ale to oczywiste, że próbuje się wybronić. Jednak logów nie okłamiemy...

swoja drogą, właśnie zostałem zwolniony dyscyplinarnie za łamanie regulaminu frakcji a mianowicie: „3.16 Zakazuje się kopiowania materiałów szkoleniowych, lub wynoszenia innych informacji z forum, lub discorda po za frakcję.” kiedy ja tylko wstawiłem rozkaz personalny, do którego każdy ma dostęp. Kolejny przejaw braku kompetencji.5E92AFF8-0299-4ACE-A8B1-885A6374C00D.thumb.png.95454805e658b3fc3f6d44987588ddaa.png

"każdy ma dostęp. Kolejny przejaw braku kompetencji." Nie pisze tutaj o sprawie odnośnie Wątku KG, a o tym że wynosisz poufne dane na inne portale społecznościowe i inne discordy w tym sprawy frakcyjne poza frakcyjnego discorda.

1 minutę temu, skrampi napisał:

Awans za pomaganie? - spoko, ale nie o 16 stanowisk. Nie mam nic więcej do dodania, ewidentnie jesteś winny. Czekam na werdykt ARCON.

A czy ktoś napisał tutaj że to był awans tylko i wyłącznie za pomaganie? Skoro stara się człowiek zrobić wszystko by frakcje, jej zarząd, materiały szkoleniowe oraz szkolenia wyprowadzić na prostą to coś w tym jest nie uważasz?

Przed chwilą, skrampi napisał:

Jakiś dowód poproszę.

Co to jest jakiś koncert życzeń? Wiesz co to jest TeamViewer? Polecam od czasu do czasu pomyśleć nad tym co się pisze.

Po przeanalizowaniu skargi zostaje podjęta następująca decyzja:

MikeY zostaje usunięty ze stopnia lidera frakcji San Andreas Fire Department i nie jest mu pozwolone podejmować funkcji w zarządzie.
Na chwilę obecną frakcja wraca w ręce byłego lidera - BlueR'a. MikeY'owi został jednak zaproponowany niższy szczebel z racji wkładu we frakcję oraz opiekę przez te kilka dni.

Prócz tego, frakcje przejdą swoistą przemianę organizacyjną.

Skarga zostaje przyjęta, lecz to w decyzji obecnego lidera będzie zależeć, czy zostaniesz przywrócony do frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.