Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Mapa] Spawn Las Venturas

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, MikeY napisał:

To nie wygląda jak spawn lecz jak droga łącząca do przechowywalni na pewnym serwerku.

Praca nie jest zła ale też nie najlepsza.

Nie wiem mapę wykonywałem jakiś miesiąc temu jak i nie dłużej na serwer Santo** RPG, Skupiałem się na tym żeby z mapować miejsce które jeszcze wcześniej nigdzie indziej nie było używane 🙂 

34 minuty temu, Heysiwer napisał:

Duży plus za starania, ale lepiej było by zrobić spawn przypominający kwadrat, tak jak spawn SF, LS.

Dziękuję , Niby tak aczkolwiek stawiam bardziej na unikalne miejsca nie zawsze wygląda to dobrze aczkolwiek chociaż wyróżnia się jakoś w tłumie 🙂 

1. wystający dockbar - 

2. za duża odległość pomiędzy dockbarami - 

3. ilość strzałek powinna ograniczyć się do maksymalnie trzech ( brzydko to wygląda z taką ilością) -

4. teren wokół niezagospodarowany, panuje pustka przez brak podstawowych obiektów tj. śmietniki, różnego rodzaju odpady, roślinności ( wyłączając drzewa ) -

Popracuj nad estetyką której brakuje.

8 godzin temu, Zosiek napisał:

1. wystający dockbar - 

2. za duża odległość pomiędzy dockbarami - 

3. ilość strzałek powinna ograniczyć się do maksymalnie trzech ( brzydko to wygląda z taką ilością) -

4. teren wokół niezagospodarowany, panuje pustka przez brak podstawowych obiektów tj. śmietniki, różnego rodzaju odpady, roślinności ( wyłączając drzewa ) -

Popracuj nad estetyką której brakuje.

Powiem XD, Za duża odległość? Dziwne robiłem parking na savannie, Wystające dockbary? To też jest ciekawe bo jak dam o 0.01 niżej to dockbara już nie ma, Zagospodarowania jak najbardziej brakuje ale czego oczekiwać na 25 minut pracy? , Trochę śmieszy mnie to bo to wygląda jak byś na siłe próbował się przypieprzyć do czegoś, rozumiem że Ci się nie podoba i chciałeś napisać konstruktywną opinie i jak najbardziej szanuję ale następnym razem albo się dopytaj albo przypatrz uważnie.

47 minut temu, Ravus napisał:

Git nawet

44 minuty temu, AdiV napisał:

Dobra robota!😉

Dziękuję 🙂 

Dnia 27.05.2020 o 22:05, duck24 napisał:

Coś mi tutaj nie pasuje, ale + za wykonanie 🙂 

8 godzin temu, Pochciuu napisał:

Praca jest ładna, estetycznie wykonana - tak jak już moi poprzednicy napisali, za spawn tego bym nie brał, aczkolwiek także bym go nie skreślał. Każdy ma swój gust.

Dzięki 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.