Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] Brand Hotel

xQert!

Rekomendowane odpowiedzi

654287875_Logobiznesu.png.f23b7ef6033073faf973e5a184303723.png
Brand hotel - Czterogwiazdkowy Hotel Butikowy w Downtown założony w XXI wieku przez jednego z Biznesmenów Argin;a. Pewnego dnia chłopak stał się dziedzicem fortuny po swoim zmarłym ojcu. Jego sprawą bardzo szybko zainteresowali się lokalni potentaci finansowi, wśród których nie brakowało także tych głęboko zakorzenionych w działalność przestępczą. Młodzieniec bardzo szybko uległ urokowi mafioso i podsyłanych przez nich co rusz doradców. Wkrótce cały majątek młodzieńca został zainwestowany w luksusowy hotel, który dzisiaj stanowi kolejny symbol bogactwa i przedsiębiorczości San Fierro. Młody dziedzic pochłonięty urokami życia w bogactwie bardzo szybko zapomniał o racjonalnym myśleniu. Zmanipulowany przez mafię utracił całkowicie swoje prawa do hotelu i zmarł kilka lat temu w przytułku dla bezdomnych, po kilkudziesięciu latach życia w nędzy. Hotel jest własnością rodziny Malfoj'i i stał się znakiem rozpoznawczym centrum w San Fierro

CENNIK.png.b602c1090edb648023e055420e3de00b.png
Wynajem pokoju:

1 doba - 300PLN
2 doby - 500PLN
3 doby - 650PLN
3 i każda kolejna 550$ + 130$
Wynajem długoterminowy - 1000$ tydzień.

REST.png.ced202b9cb77b1d06d679cb580b17d02.png
Hotel posiada również w sobie Bogatą restauracje, która przyjmuje najznamienitszych gości z całego stanu San Andreas.
W menu przeważa kuchnia włoska, ale od paru lat skutecznie wdraża się także potrawy kuchni japońskiej, zatrudniając najlepszych kucharzy w Stanach Zjednoczonych. 
zatrudniając najlepszych kucharzy w Stanach Zjednoczonych. Potrawy serwowane przez restaurację hotelu Brand, wielokrotnie nagradzane prestiżowymi nagrodami

KONTAKT.png.6dc210be3e43ba486fb37d6448b79ad9.png
Argin 
Prezes Zarządu
Tel: XXX-XXX-XXX
(discord: FurY#8381)

LOKALIZACJA.png.11840d4f01cee222ed147810dca794e0.png
SSSS.png.780ee3e074f1c087e241675102acf863.png

PS. PISAŁEM PODANIE NA BIZNES NA INNYCH PROJEKCIE, LECZ NIE PRZYJĘLI... WIĘC CHCIAŁEM SPRÓBOWAĆ TUTAJ. 
... TAK YAMEK TO JA. 🙂 ZEBY NIE BYLO ZE OD KOGOŚ SKOPIOWALEM

31 minut temu, Turbo napisał:

Okej spoko ale nie zbyt rozumiem konwencji tego + w tym miejscu jest już przebieralnia, jak na razie nie jestem w stanie powiedzieć czy jestem na tak lub na nie bo nie wiem co ma to wnosić zbytnio 

Podepnę się po części pod zdanie mojego brata.Mam jednak nieco inne też przemyślenie co do zastosowania bo niestety nie rozpisałeś do czego ten biznes miałby służyć.Na swój sposób rozumiem to tak że byłyby markery z domkami  i model/interior hotelu gdzie gracz mógłby sobie to wynająć bo innego zastosowania na tą chwile nie widzę.Chyba że przedstawisz inną koncepcji.Obiektywnie patrząc na to raczej się nie przyjmie bo ludzie wolą kupić se domek czy coś.Biznes musi przynosić zyski a wątpię żeby gracze chcieli czegoś takiego.Podanie jest całkiem fajne gdybyś to bardziej rozbudował mogłoby być jeszcze lepsze.

Moje Zdanie : Neutral

19 minut temu, PacioSek napisał:

Podepnę się po części pod zdanie mojego brata.Mam jednak nieco inne też przemyślenie co do zastosowania bo niestety nie rozpisałeś do czego ten biznes miałby służyć.Na swój sposób rozumiem to tak że byłyby markery z domkami  i model/interior hotelu gdzie gracz mógłby sobie to wynająć bo innego zastosowania na tą chwile nie widzę.Chyba że przedstawisz inną koncepcji.Obiektywnie patrząc na to raczej się nie przyjmie bo ludzie wolą kupić se domek czy coś.Biznes musi przynosić zyski a wątpię żeby gracze chcieli czegoś takiego.Podanie jest całkiem fajne gdybyś to bardziej rozbudował mogłoby być jeszcze lepsze.

Moje Zdanie : Neutral

Ja planowałem to tak, iż Mapper wykonałby albo interior lub model takiego hotelu. Przy kasie stał by bot, przy którym wynajmowało by się mieszkania, lecz mieszkania były by troche droższe niż zwykłe i bardziej urozmaicone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.