Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Majkel

P4BL0

Rekomendowane odpowiedzi

(z góry mówię że skarga jest w imieniu yt_tiffergan i sorka za bluzgi na chacie na filmiku 😉 )
Login: yt_tiffergan

Nick oskarżonego: Majkel

Powód skargi: Taranuje na sweeperach
Data zdarzenia: 2020-11-07
Dowody: Filmik
Opis sytuacji: Tiffergan jeździ sobie spokojnie sweeperem i tu nagle wkracza Majkel swoją alphą (chyba) i zaczyna taranować i blokować drogę poczym proponuje "2k" za nie pisanie skargi 😉 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: SS

majkel.png

Przed chwilą, Majkel napisał:

xddd sztoss skarga hahahahhaha

Napisze ja bo post jest jakby o mnie, no sztos skarga, nie wiem jeszcze to śmieszne ugadywanie się na pw, że dasz 2k i nie ma skargi, specjalnie próbujesz popisać się przed kolegami, że byłeś na jakimś nic nie znaczącym streamie, nie rozumiem, mam nadzieje, że zostanie zabrane Ci prawko na kilka dni i ogarniesz, że nie ma że psocisz i jakieś przepraszam wystarczy... gram sobie o 3 w nocy i chilluje, ale nie jakiś maciuś 12 lat musi się pokazać, że jest kimś.. 

Przed chwilą, Majkel napisał:

xddd sztoss skarga hahahahhaha

Napisze ja bo post jest jakby o mnie, no sztos skarga, nie wiem jeszcze to śmieszne ugadywanie się na pw, że dasz 2k i nie ma skargi, specjalnie próbujesz popisać się przed kolegami, że byłeś na jakimś nic nie znaczącym streamie, nie rozumiem, mam nadzieje, że zostanie zabrane Ci prawko na kilka dni i ogarniesz, że nie ma że psocisz i jakieś przepraszam wystarczy... gram sobie o 3 w nocy i chilluje, ale nie jakiś maciuś 12 lat musi się pokazać, że jest kimś.. 

raz nie mam 12 lat i ogar z tym bo ten tekst jest słaby dwa dobra dałeś skargę miałeś do tego pełne prawo ja to szanuje i wgl a 2k chciałem dać nie dlatego że chciałem cie przekupić tylko dla tego że chciałem sie dogadać polubownie ale wolałeś w ten sposób i okej nie mam nic do ciebie że to zrobiłeś mogłeś i tak postąpiłeś całkowicie cię rozumiem 

6 minut temu, Majkel napisał:

raz nie mam 12 lat i ogar z tym bo ten tekst jest słaby dwa dobra dałeś skargę miałeś do tego pełne prawo ja to szanuje i wgl a 2k chciałem dać nie dlatego że chciałem cie przekupić tylko dla tego że chciałem sie dogadać polubownie ale wolałeś w ten sposób i okej nie mam nic do ciebie że to zrobiłeś mogłeś i tak postąpiłeś całkowicie cię rozumiem 

Ja wiem po co chciałeś dać 2k, no i okej nie mówie, że to jest złe, ale nawet jakbyś 100k mi proponował to bym się nie zgodził, bo tacy gracze jak ty którzy tylko odwalają pod publike są po prostu irytujący i mam nadzieje, że jak prawko dostaniesz to zrozumiesz, że taranowanie nie jest fajne 🙂 Pozdrawiam i czekam na wypowiedź jakiejś rangi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.