Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gracza Asn

Spejsonik

Rekomendowane odpowiedzi

mta-screen_2020-11-03_22-44-54.thumb.png.5055c0e40e5f81339a3917bc6975d04e.png

Login: Spejsonik
Nick oskarżonego: Asn
Powód skargi: Brak wywiązania się z umowy o oddanie gotówki
Data zdarzenia: Około Wczoraj po Godzinie 23:00 nie pamiętam dokładnie 
Dowody: Dowód zamieszczony w pliku , tekst z konsoli
Opis sytuacji:  Wczoraj Gracz Asn prosił o pożyczkę więc zgodziłem się i pożyczyłem mu 20tys dolarów , oczywiście przy transakcji był Support @PaiR. więc mógłby potwierdzić opis tego wczorajszego wydarzenia , gracz miał oddać z % 30k lecz do tej pory nie dostałem gotówki zwrotnej.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Brak jakiegokolwiek poinformowania gracza przez brak jakichkolwiek informacji o tym graczu

Dodając od siebie oczywiście nie liczę na oddanie gotówki ze strony administracji ponieważ wy nie macie takiego obowiązku pilnowania czyjeś sytuacji majątkowej , chciałbym tylko o prawidłowe ukaranie tego gracza za brak wywiązania się z umowy bo tak naprawdę 20 tysięcy poszło na marne.

@Volenir Bardzo bym cię prosił o spojrzenie na tego gracza , doszły mnie słuchy po czasie że podobno to jest fałszywy Asn a prawdziwy ma Bana , chciałbym to szybko wyjaśnić. Jeżeli nie masz czasu to rozumiem. Prosiłbym jakiegokolwiek Admina RCON o pomoc ze względu na to że moja skarga nie wyjaśniona a inne owszem.

Gracz został zbanowany permanentnie.

Prócz tego - zwrot 30k nie byłby zgodny z regulaminem z uwagi na punkt:
3. Gracz pożyczający gotówkę ma prawo do naliczenia kosztów pożyczki, lecz nie mogą one przekraczać 20% kwoty pożyczki.

U ciebie ta wartość była równa 50%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.