Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na tikeJ oskarżony przez MikeY

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  tikeJ
Data zdarzenia: 04.11.2020 Między godziną 00;45 a 00;50
Opis zdarzenia: Witam, w dniu dzisiejszym mianowicie 04.11.2020 miała miejsce nieprzyjemna sytuacja,  po dobiegnięciu na spawna z przechowywalni zauważyłem iż tikeJ obserwuje pojazdy będące prawidłowo zaparkowane na miejscach parkingowych, po chwili nie spodobał mu się pojazd marki Sadler bo według jego osoby stał on nie prawidłowo, tłumaczył to tym że pojazd nie stał prawidłowo i nie było tam linii, oczywiście wysłałem mu screenshota że pojazd stoi prawidłowo i są tam linie do parkowania, po chwili zmienił on wersje zdarzeń o 180 stopni i przyczepił się do tego że pojazd posiada niewielkie uszkodzenia na karoserii pojazdu, dobrze, postanowiłem wyjaśnić mu że nie każdy posiada gotówke by naprawić swój pojazd i jego zbędne odcholowanie pojazdu tutaj w niczym nie pomoże, gracz to totalnie olał ciepłym moczem, zaczął przechodzić do odgrywania akcji Role-Play, ja jako gracz będący na serwerze 5 miesięcy ponad wytłumaczyłem mu że w mojej obecności on tego pojazdu nie weźmie, dalej szedł w zaparte i odgrywał role-play, próbowałem z nim zagrać role-play blokując mu najazdy ręcznie (Z tego co wiem są one wysuwane ręcznie we współczesnych lawetach), dalej robił swoje, mimo że blokowaliśmy mu pojazd i odgrywaliśmy akcję on na to nie zważał, podpiął hak i dalej szedł w swoje, przy całej akcji był gracz o nicku @MRZ, prawidłowo na ./me oraz ./do odegrał on że odpina hak od pojazdu lecz pracownik wyżej oskarżony nadal szedł w zaparte, nie dało mu się wytłumaczyć kilku ważnych rzeczy mianowicie, jedną z nich był znak "ZAKAZ POSTOJU POWYŻEJ 72H" albo "ZAKAZ POZOSTAWIANIA ROZWALONEGO POJAZDU NA MIEJSCU PARKINGOWYM". Mimo to że staliśmy przed pojazdem którego chciał zabrać, wziął on ten pojazd na lawete nie zważając na to że może nam się stać krzywda bo on ma jakieś inne myślenie, wg mojej osoby postąpił on nie prawidłowo oraz nie dał nam odegrać fajnej akcji, przy czym do czegoś się co chwile doczepiał. Jestem za ukaraniem owego pracownika za swoje zachowanie oraz brak możliwości wykonania akcji bo on coś "robi", jest to żenujące naprawde.
Dowody:  Niestety, nagrania nie posiadam bo mi się widocznie nie zapisało, lecz są tu screeny: https://imgur.com/a/M4rRNIM

2 minuty temu, tikeJ napisał:

U mnie nie ma żadnej linii + auto było zbyt uszkodzone tak jak widać na ss

mta-screen_2020-11-04_00-44-46.png

Widocznie masz tak pobugowane MTA że u Ciebie nie ma żadnych linii, podałem ci screenshota z pierwszej ręki to nawet nie zobaczyłeś i leciałeś dalej w zaparte swoim zachowaniem.

I co w związku z tym że pojazd posiadał uszkodzenia klapy i drzwi? Ponawiam, nie każdego stać na naprawe pojazdu, mógł to być gracz nowy co dopiero kupił pojazd, nie myślisz, nie przychodzi ci to łatwo, nie dasz sobie nic wytłumaczyć i pniesz dalej w swoje.

Czekam na decyzje Zarządu co zrobią w takiej sytuacji.

Nasz Pracownik nie popełnił żadnego błędu, zgodnie z taryfikatorem zabrał pojazd na parking policyjny - "Pojazd na parkingu w złym stanie technicznym (niższym niż 500/1.000) - 250$".
Co do waszego blokowania pojazdu, to na waszych dowodach nie widzę, żadnej akcji RolePlay, odgrywanej z waszej strony o którym mowa w treści skargi. Jedynie co tam widzę, to celowe utrudnianie pracy.

3 minuty temu, MikeY napisał:

Widocznie masz tak pobugowane MTA że u Ciebie nie ma żadnych linii

A co do tej wypowiedzi, to polecam zerknąć na screeny zawarte w skardze i na screen'a przedstawionego przez naszego pracownika. To u Ciebie widać linie parkingowe z podstawki gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.