Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DzejJkop

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

1. Login: StunterHere

Nick oskarżonego: DzejJkop
Powód skargi: Nie oddanie pieniędzy w terminie
Data zdarzenia: 02.11.2020 (16:12)
Dowody: https://prnt.sc/vcm9fe
Opis sytuacji: No to tak, gracz bardzo ale to bardzo prosil mnie o sprzedaż pojazdu w raty (Pierwsza rata 32k) druga rata miała być 33k do dzisiaj godziny 10:00, zgodziłem się na raty lecz gracz po transakcji zapewnial mnie ze oddac do dzisiaj (czyli do wczoraj) gdy pytalem go czy juz cos zarobił ignorował mnie, dalem mu szansę do godziny 15:00 lecz dalej nic dltaego ta skaga sie pojawiła 🙂 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz nie ma konta na forum ani nie ma go na discordzie serwerowym a na serwerze nie zjawił sie od wczoraj

Dobra teraz moja wersja prosiłem go by dał mi taniej auto ponieważ miał u mnie dług z innego serwera 50k więc poszliśmy na układ że dam mu 32k i bendziemy kwita lecz on widać że jest fałszywy i poszedł pisać skargę. A i na serwie nie grałem bo mam popsutego kompa tak dla jego informacji 

23 minuty temu, PanKuba napisał:

Dobra teraz moja wersja prosiłem go by dał mi taniej auto ponieważ miał u mnie dług z innego serwera 50k więc poszliśmy na układ że dam mu 32k i bendziemy kwita lecz on widać że jest fałszywy i poszedł pisać skargę. A i na serwie nie grałem bo mam popsutego kompa tak dla jego informacji 

Dlug na innym serwerze mowisz? Jaki to *SERWER* niby i masz dowod ze ci tak powiedzialem? na ss wyszstko pięknie ładnie widac kolego, nawet sam sie zgodziles na ss ze splacisz dlug oj byczq chyba sobie bana zalatwiles 🙂

po pierwsze był to 4life a po drugie ja nie mam ss bo mi się komp rozwalił mogę nawet zdjęcie wysłać dowodu że mi się komputer rozwalił a po trzecie nawet jeśli to wszytko było by prawda to to nie jest doowod. Dowody to są ss jak pisaliśmy pm a to jest tylko dowód że mi sprzedałeś auto kolego

58 minut temu, PanKuba napisał:

po pierwsze był to 4life a po drugie ja nie mam ss bo mi się komp rozwalił mogę nawet zdjęcie wysłać dowodu że mi się komputer rozwalił a po trzecie nawet jeśli to wszytko było by prawda to to nie jest doowod. Dowody to są ss jak pisaliśmy pm a to jest tylko dowód że mi sprzedałeś auto kolego

1. Był to 4l*** tak, hmm ciekawie na 4l*** mam bana kolego 🙂 więc wpadłeś w mine 
2. Skoro ci sie komputer zepsul mogles pisac forum 🙂
3. Dziwne ze zmieniłeś nick odrazu po całej sytuacji, dziwne co?
4. Wiec oddaj 35k i po problemie 🙂

Rozwiązanie zaproponowane przez ciebie nie wchodzi w grę.

@PanKuba masz czas do 07.11.2020 do godziny 19:00 na spłacenie pożyczki, w innym wypadku otrzymasz bana. Poinformujcie jeśli dojdzie do transakcji. W przypadku gdy do niej nie dojdzie w wyznaczonym czasie, proszę również o stosowną wypowiedź @StunterHere.

30 minut temu, PanKuba napisał:

Niestety do tego czasu na 100% nie bende miał kompa więc nie wiem jak to bendzie jedyne co mogę zrobić to dać mojemu koledze passy do konta i on odda ci samochód pasuje taki układ ?

Zabrania się współdzielenia konta, nie radzę.

Co do całej sprawy, jeśli nie jesteś w stanie oddać w owym terminie sprawę przekazuje Administracji RCON.

Jeśli już będziesz w stanie oddać to napisz apelację.

@StunterHere co do Ciebie, według regulaminu nie odzyskasz pożyczonych pieniędzy. Warunkiem odzyskania może być chęć spłaty przez @PanKuba, jednak musisz poczekać na jego apelację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.