Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miniek

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Miniek
Powód skargi: Powód jest dość prosty i wszystkim znany mianowicie Wywyższanie się rangą oraz Faworyzowanie graczy
Data zdarzenia: 30.10.2020
Dowody: obraz.png.2f1580aca6bd309cdd6487565af9f219.png
Opis sytuacji: Cześć! W dniu dzisiejszym miała miejsce nieprzyjemna sytuacja, mianowicie, po dodaniu wątku z Nowościami dla SAFD wypowiedział się w tym wątku Miniek, mieliśmy konwersacje jak każdy normalny człowiek lecz po chwili dostałem ostrzeżenie za to że napisałem "Przylizałeś dupe Arconom", bo dostał coś dla biznesu w 3 dni, bo jest lepszy, bo ma range. Cóż, wypowiedziałem takowe słowa i do nich się przyznaje, lecz tak, sam fakt tego że nadał mi 10 punktów jest nie równe z tym co dostają inni gdzie obrażają tutaj większą ilość ludzi jednocześnie rangi administracyjne. Ale już pomijając tą sytuacje, zauważyłem że Miniek faworyzuje swoich kolegów będąc na randze administracyjnej, tepa ich w nie wiadome miejsca przy tym się bawiąc, w dodatku dotarła do mnie informacja że Miniek oraz ktoś tam nie mają możliwości dołączenia do administracji, ale są? dziwne. Ale wracając do tematu tabu, inni wyzywają zarówno na forum jak i serwerze i dostają mniej punktów. Chłop nadaje punkty o których nie ma pojęcia, rozumiem gdyby nadał punkty za "obraze" a nie za "oczernianie". Powiem wprost, wywyższa się rangą i jestem za tym aby takowy osobnik dostał zawieszke na xxx czasu bądź lote z administracji bo jest to typ który myśli że jest lepszy bo jest w administracji. Jeden wielki żart, przez takich ludzi odechciewa się grać na serwerze.

Przed chwilą, Miniek napisał:

Dobry wieczór!

Po 1. nie piszemy skarg, których jest powodem nadana kara.

Po 2. punkty dostałeś adekwatnie do swojego zachowania, zażalenia nie do mnie że akurat za oczernianie jest 10 punktów.

Po 3. brak jakichkolwiek dowodów.

Pozdrawiam!

Po 1. Nie pisze tutaj skargi za nadaną kare mózgu bez mózgu tylko za faworyzowanie graczy oraz nadużywanie rangi na forum.

Po 2. Co ty możesz wiedzieć co to oczernianie a co wyzywanie, jesteś zwykłym moderatorkiem który ma tutaj tyle do gadania co pracownik do szefa.

Po 3. Brak dowodów? Moge takowe nagranie albo chociażby screeny podesłać do jednego z Rconów, bo wręczenie tobie "dowodów" będzie wiązało się z twoim durnowatym zachowaniem i usunięciem takowych dowodów z forum.

Naura.

5 minut temu, MikeY napisał:

Po 1. Nie pisze tutaj skargi za nadaną kare mózgu bez mózgu tylko za faworyzowanie graczy oraz nadużywanie rangi na forum.

Po 2. Co ty możesz wiedzieć co to oczernianie a co wyzywanie, jesteś zwykłym moderatorkiem który ma tutaj tyle do gadania co pracownik do szefa.

Po 3. Brak dowodów? Moge takowe nagranie albo chociażby screeny podesłać do jednego z Rconów, bo wręczenie tobie "dowodów" będzie wiązało się z twoim durnowatym zachowaniem i usunięciem takowych dowodów z forum.

Naura.

1. Rozumiem że po rozwiązanej skardze dokładamy punkciki? No jak chcesz.

2. A kim ty jesteś powiedz mi? Nie będę pozwalał na to, abyś oczerniał mnie w świetle publicznym. 

3. Podsyłaj, zapraszam aż do tego.

Hej.

PS. gdzie ja nadużyłem rangi na forum?

4 minuty temu, Miniek napisał:

1. Rozumiem że po rozwiązanej skardze dokładamy punkciki? No jak chcesz.

2. A kim ty jesteś powiedz mi? Nie będę pozwalał na to, abyś oczerniał mnie w świetle publicznym. 

3. Podsyłaj, zapraszam aż do tego.

Hej.

PS. gdzie ja nadużyłem rangi na forum?

1. Nie masz prawa nadać punktów ze względu na skarge oraz treść w niej. Wywyższasz się rangą na forum po raz kolejny + jest to swego rodzaju groźbą.

2. Kim jestem? Twoim koszmarem z którym nie chcesz mieć doczynienia. Publiczne oczernianie? Typie, faworyzujesz graczy i wywyższasz się rangą co może potwierdzić kilka osób. Myślisz że jak masz moderatora to wszystko ci wolno? Jesteś mój drogi w grubym błędzie.

3. Chętnie podeśle, tylko potem nie płacz mi na priv że cie wydalili z rangi za patologiczne zachowanie i próbe bycia kimś za pomocą rangi.

Naura.

13 minut temu, MikeY napisał:

1. Nie masz prawa nadać punktów ze względu na skarge oraz treść w niej. Wywyższasz się rangą na forum po raz kolejny + jest to swego rodzaju groźbą.

2. Kim jestem? Twoim koszmarem z którym nie chcesz mieć doczynienia. Publiczne oczernianie? Typie, faworyzujesz graczy i wywyższasz się rangą co może potwierdzić kilka osób. Myślisz że jak masz moderatora to wszystko ci wolno? Jesteś mój drogi w grubym błędzie.

3. Chętnie podeśle, tylko potem nie płacz mi na priv że cie wydalili z rangi za patologiczne zachowanie i próbe bycia kimś za pomocą rangi.

Naura.

1. Zdziwisz się, bo mam.

2. Podaj mi jakieś dowody na to, bo znów mnie oczerniasz bez jakichkolwiek argumentów/dowodów.

3. Aktualnie to ty płaczesz, z resztą nic nowego.

1. Zdziwisz się, bo mam.

2. Podaj mi jakieś dowody na to, bo znów mnie oczerniasz bez jakichkolwiek argumentów/dowodów.

3. Aktualnie to ty płaczesz, z resztą nic nowego.

Masz prawo grozić punktami? Hahahah, śmiech na sali kolego.

Ponawiam raz ostatni, dowody dostanie rcon nikt więcej

Płacze? oj przykro mi że "płacze".

Czekam na werdykt administracji RCON.

2 minuty temu, MikeY napisał:

Masz prawo grozić punktami? Hahahah, śmiech na sali kolego.

Ponawiam raz ostatni, dowody dostanie rcon nikt więcej

Płacze? oj przykro mi że "płacze".

Czekam na werdykt administracji RCON.

Mam prawo ci je nadać, nie grożę ci niczym, nie jest to moim celem.

Również czekam na Administrację RCON.

1 godzinę temu, Miniek napisał:

Mam prawo ci je nadać, nie grożę ci niczym, nie jest to moim celem.

Również czekam na Administrację RCON.

Nie masz prawa ich nadać i jeżeli to zrobisz to poleci kolejna skarga za nadużywanie uprawnień moderatora na forum.

Czekam na decyzje Rcon

9 godzin temu, Miniek napisał:

unknown.thumb.png.579af7a11287e7d5355f483dfc61d0ce.png

Jestem zmuszony znów się wypowiedzieć, na oficjalnym discordzie frakcyjnym frakcji SAFD pisano o mnie takie rzeczy, co powiesz o tym @MikeY? 🙂

Czekam na ARCON, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie.

Pisałem o tym i chętnie się wypowiem, to jest cała prawda o tobie, wcale nie jest mi z tego powodu źle co o tobie napisałem, pozatym discord nie jest w żadnym stopniu powiązany 😉

Tyle mam do dodania naura

10 minut temu, MikeY napisał:

Pisałem o tym i chętnie się wypowiem, to jest cała prawda o tobie, wcale nie jest mi z tego powodu źle co o tobie napisałem, pozatym discord nie jest w żadnym stopniu powiązany 😉

Tyle mam do dodania naura

Jest powiązany bo jest to discord frakcyjny - a więc jest podmiotem należącym do PRPG.

Wasze zachowanie jest żałosne i poniżej jakiejkolwiek krytyki - zwłaszcza jesteś w zarządzie frakcji i tak właśnie ją reprezentujesz.

45 minut temu, Miniek napisał:

Jest powiązany bo jest to discord frakcyjny - a więc jest podmiotem należącym do PRPG.

Wasze zachowanie jest żałosne i poniżej jakiejkolwiek krytyki - zwłaszcza jesteś w zarządzie frakcji i tak właśnie ją reprezentujesz.

Ale człowieku, osoba wynosząca poufne dane powiązane z discordem FRAKCYJNYM jest podpięta pod regulamin który tego zabrania, w związku z czym wyższe screeny nie mają powiązania między discordem a serwerem.

Nasze zachowanie jest żałosne? Nie chce nic mówić o twoim zachowaniu będąc na randze administracyjnej bo tutaj również możesz się zdziwić co do screenów i tak dalej.

5 minut temu, MikeY napisał:

Ale człowieku, osoba wynosząca poufne dane powiązane z discordem FRAKCYJNYM jest podpięta pod regulamin który tego zabrania, w związku z czym wyższe screeny nie mają powiązania między discordem a serwerem.

Nasze zachowanie jest żałosne? Nie chce nic mówić o twoim zachowaniu będąc na randze administracyjnej bo tutaj również możesz się zdziwić co do screenów i tak dalej.

To nie jest wynoszenie "poufnych danych" w złym znaczeniu a raczej zgłoszenie tego co tam się dzieję i co ma miejsce w tej frakcji. Jedyny kto łamie regulamin to ty wyzywając mnie wraz z całą swoją ekipką z SAFD. Owszem mają, z resztą tobie nie da się nic wytłumaczyć bo i tak wiesz swoje, a uwierz jesteś w błędzie.

To nie jest wynoszenie "poufnych danych" w złym znaczeniu a raczej zgłoszenie tego co tam się dzieję i co ma miejsce w tej frakcji. Jedyny kto łamie regulamin to ty wyzywając mnie wraz z całą swoją ekipką z SAFD. Owszem mają, z resztą tobie nie da się nic wytłumaczyć bo i tak wiesz swoje, a uwierz jesteś w błędzie.

Owszem jest to wynoszeniem poufnych danych w złym znaczeniu. Nie jest to w żadnym stopniu zgłoszeniem i ta osoba która wyniosła dane poufne zostanie nagrodzona odpowiednią karą za takową sytuację.

Wcale nie żałuję słów wypisanych w twoją strone, ja nie mam zamiaru karać podoficerów bo coś ci się nie podoba, zapraszam dalej do nagradzania punktami za wypowiedzi w związku z twoją osobą.

"z resztą tobie nie da sie nic wytłumaczyć bo i tak wiesz swoje" Widocznie jestem na tyle rozwinięty intelektualnie że potrafie trzymać swojego i nie wypierać się błędów ani prawdy o sobie.

3 minuty temu, MikeY napisał:

Owszem jest to wynoszeniem poufnych danych w złym znaczeniu. Nie jest to w żadnym stopniu zgłoszeniem i ta osoba która wyniosła dane poufne zostanie nagrodzona odpowiednią karą za takową sytuację.

Wcale nie żałuję słów wypisanych w twoją strone, ja nie mam zamiaru karać podoficerów bo coś ci się nie podoba, zapraszam dalej do nagradzania punktami za wypowiedzi w związku z twoją osobą.

"z resztą tobie nie da sie nic wytłumaczyć bo i tak wiesz swoje" Widocznie jestem na tyle rozwinięty intelektualnie że potrafie trzymać swojego i nie wypierać się błędów ani prawdy o sobie.

Nie ma sensu dalsza wymiana zdań z tobą, czekam na RCON.

Nie ma sensu dalsza wymiana zdań z tobą, czekam na RCON.

Również tak uważam i mam nadzieje że za owe sytuacje zostaniesz ukarany i ponawiam że discord nie jest powiązany z serwerem.

Czekam na decyzje Rcon.

Kara została nadana poprawnie - było to oczernianie.
Minął tydzień od wysłania skargi - ja nie widziałem do tej pory żadnego dowodu na przewinienia moderatora (jakie określiłeś w ciągu tego wątku), a "słyszeć" o czymś może każdy.

Co do dalszego wątku - osoba będąca w zarządzie gdziekolwiek nie powinna wygłaszać takich opinii nawet wśród swoich współpracowników. Równie dobrze administracja RCON mogła przeczytać Twoje wypociny, @MikeY.
Zachowałeś się w bardzo żenujący sposób, lecz powodów ku temu nie poznamy raczej nigdy.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.