Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Agent

amadeusz2323

Rekomendowane odpowiedzi

Login: amadeusz2323
Nick oskarżonego: Agent.
Powód skargi: Otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez Agent z powodem: Kara (BMA)
Data zdarzenia: 28:10:2020 12:37 około .
Dowody:  https://imgur.com/a/Sh13jq2
Opis sytuacji: Kara (BMA). Chyba powinien dać inny powód?

Nie wypada mi się śmiać, chodź bardzo bym chciał... 😄

Po pierwsze, to bardzo dobrze znasz powód kary. Ale w skardze napiszę dokładnie jaki to powód - Był na Ciebie report, że wpychasz pojazd do wody graczu. Gdy się tepnąłem, to faktycznie celowo wepchałeś mu pojazd do wody. Oczywiście gdy spytałem czy faktycznie mu wepchałeś pojazd do wody, ty to potwierdziłeś, więc dałem Ci szansę byś naprawił swój błąd i oddał pieniążki graczu za wyjęcie pojazdu z wodowania. Ty za to mnie wyśmiałeś i sobie odjeżdżać chciałeś, ponownie Cię zatrzymałem, to podczas rozmowy mnie lekceważyłeś i zachowywałeś się za przeproszeniem jak zwykły gówniarz, który nie wie co robi. Gdy z tobą prowadziłem konwersację, to leżałeś sobie na ziemi, tańczyłeś i okazywałeś swoje zachowanie w negatywny sposób innymi komendami, których szkoda tutaj wymieniać. Dałem Ci do wyboru 2 warianty rozwiązania sprawy - pierwszym było za pogodzenie i poniesienie kosztów wodowania pojazdu, a drugim była kara, którą otrzymałeś z dopiskiem BMA (Bez Możliwości Apelacji). Na wybór jednego z nich dałem Ci minutę, ponieważ traciłem tylko czas na żenującą dyskusję z twoją osobom. Oczywiście nie wybrałeś żadnego wariantu, tylko marudziłeś pod nosem... Stwierdziłem, że nie ma sensu i nadałem Ci karę o której mowa wyżej. Następnie prowokowałeś różnymi słowami wypowiadanymi przez mikrofon do gracza, któremu zwodowałeś pojazd. Jednak on troszkę miał oleju w głowie i go fantazje nie poniosły, tak jak Ciebie w końcowej fazie naszego dnia, ale to stopniowo do celu. Po jakimś czasie napisałeś do mnie z koleżkami, że "cała Administracja ma z Ciebie bekę za te "Kara (BMA)". Ja wam kulturalnie odpowiedziałem, że dobrze wiesz za co dostałeś karę, więc mam gdzieś opinię osób, które nie są powiązane ze sprawą. Ponownie spotkaliśmy się przy Strefie DM, tam oczywiście wielkie cwaniakowanie się zaczęło z twojej strony przez Voice Chat przy koleżkach. Gracz jeden zapytał Cię jak tam prawko i tutaj myślę, że Ci brakło oleju w głowie i zacząłeś go wyzywać, za co również otrzymałeś karę, ponieważ takiego szczeniackiego zachowania nie toleruję. Po otrzymaniu kary, o dziwo uciszyłeś się ;d A dlaczego? Bo miałeś już prawie wszystkie możliwe kary aktywne. Ale zostało jeszcze jedno wyjście na twojej drodze do szczęścia - rozjeżdżanie mnie publicznym rowerem. Po kilku twoich taranach, wyrzuciłem Cię z serwera z powodem "Odwalanie". Niestety nie mogłem inaczej już Cię ukarać z powodu niskiej rangi, za co bardzo przepraszam... Żenujące jest twoje zachowanie i tyle w temacie. Jeszcze tylko dodam kilka fajnych ss'ów przedstawiających twoje zachowanie w stosunku co do mojej osoby. Myślę, że po tej wypowiedzi Administracja RCON, będzie mogła podjąć decyzję na temat skargi.

Spoiler

>> Tutaj piękne zachowanie podczas konwersacji z członkiem Administracji.

LK9ry7o.png

>> Jedno z wielu celowych prób przewrócenia mnie rowerkiem.

wBLPGba.png

HNgqKlE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.