Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S2- BrachoL.nt

BrachoL

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, nadszedł ten czas wakacje się zbliżają wyjazd do pracy nie ma czasu na gierki. Na samym wstępie chciałbym podziękować administracji RCON @Sky @Volenir @Zebra @indor oraz byłemu RCON @Polak za wkład jaki włożyliście w serwer, mam nadzieję, że serwer będzie stał bardzo długo. Dzięki za ponad 1500h przegranych na serwerze, było kozacko.

Dziękuje wszystkim z mojej organizacji NieTykalni za wspólnie przegrany czas, mam nadzieję, że jak wrócę to dalej będziemy przy tym kozackim squadzie! Kocham was!

Jak kogoś nie oznaczę to sorki wariaty, ale jest was za dużo!

• @WhiteTiger.nt Mógł bym tu dużo napisać, dziękuje po prostu za każde ukazanie pomocy, nie zmieniaj się.
  • @Grabsio311Mimo tego, że znamy się tak krótko pomogłeś mi na tyle, że nawet nie wiem jak się odwdzięczyć.
  • @mirek_mefedron Miruś Miruś, tutaj to w ogóle bym się mógł rozpisać na całą stronę, dzięki za wszystko, mam nadzieję, że jeszcze pooglądamy Norbiego wieczorkiem, handluj tam ile da rade, kontakt discord. 
  • @Maniac36Maniac, dosłownie Maniac. Gratulacje 50k reputacji, mam nadzieję, że kontakt dalej będziemy mieli, jeszcze nie jedną nockę zrobimy, trzymaj sie!
  • @33kubus.nt Kubuś, ty to jesteś wariat jakich mało, mam nadzieję, że kontakt na discordzie będzie ciągle, dzięki za wszystkie nocki które robiliśmy, nie zmieniaj się!
  • @Krychu @Braian11 @BatTPL @KamiloLZK Dziękuje wam, za danie drugiej szansy w SARA, mam nadzieję, że nie odejdziecie z organizacji, dzięki za wspólne wypady na służbie, oraz skoki z MC kekw.
  • @burgundy.nt Gratulację maksymalnego lvl Rajdowca, dzięki za wspólne nocki, dużo mi pomogłeś, trzymaj się byku!
  • @gereq Gratulacje V- Lidera SAPD, dzięki za wszystkie przegrane godziny a było ich bardzooo dużo, rób więcej pościgów, trzymaj się!
  • @*TiGeR* Kuro, tutaj też mogę naprawdę dużo napisać, mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy kiedyś na serwerze i wrócisz, dzięki za wszystkie wypady na służbie.
  • @Jurga Nie znamy się długo, a zrobiliśmy naprawdę dużo, trzymaj się tam wariacie.
  • @Patryk4719.nt Dzięki, za wszystkie minuty spędzone na służbie (kmwtw) z tobą się dużo działo, trzymaj sie!
  • @DSG.nt Dzięki, za nocne ustawianie aut na bazie, mam nadzieję, że jeszcze się do wprowadzisz XD.
  • @Ka3R Dziękuje, za każdą pomoc która od ciebie uzyskałem, nie zmieniaj się byczku!
  • @Kennzzi @Lokhok @ress Dzięki za wszystkie pościgi, te udane, i te nieudane. Nie zmieniajcie się!
  • @PaiR.Dzięki za wszystkie wykonane grafiki, jesteś mega pozytywnym człowiekiem, pozdrów kota, mam nadzieję, że kontakt discord dalej pozostanie.
  • @19bomber77.nt Ty to jesteś w ogóle wariat, trzymaj się tam!
  • @Surfus.nt Mimo tego, że nie znamy się długo, to dzięki za ostatnią pomoc, trzymaj się tam!.
  • @Testosteron.td @Misza Dzięki za przegrane godziny, było ich naprawdę sporo. Nie zmieniajcie się, dobre wariaty z was.
  • @koooniexDzięki kooniex, za wspólne nocki, dobry wariat jesteś, dostań tego unbana w końcu, trzymaj sie strzała!
  • @Bulba @MirasHandlarz Mimo tego, że nie mam już kontaktu, o was pamiętam, dzięki za wspólną gre.
  • @Szymrek7 Gratki wykampienia longa, nie mogę gadać jade sultanem id 16, trzymaj się!
  • @Kowal Batonie, inwalido, nie zmieniaj się, nie oddaj elegówy w złe ręce, mam nadzieję, że kontakt discord pozostanie!
  • @Polak Pamiętaj, Kowal to inwalida.. Mam nadzieje, że jeszcze w lige zagramy 😛
  •  @Przemo* Gratki karta, nie zmieniaj się byku, w końcu kupisz jakieś infka 😜
  • @idk @.71.Oby wam ten kozacki biznes wypalił, powodzenia.
  • @turbokolba1312 nie mów nic nikomu, zdrada dobrych rani. Kolba dobry wariat jesteś nie zmieniaj się pozdro.
  • @ZiemniaczekDzięki za pomoc w ogarnianiu discorda.
  • @iczowski Dzięki za przegrane godziny, mega pozytywny człowiek jesteś, walton id 1 i te sprawy, nie zmieniaj się pozdro.
  •  @WooNski Siedź na tunerze więcej, dzięki za nocne gierki w mc i cs'a.
  • @Koseryk Kiedy mogę w końcu ten egzamin zdać.. Nie zmieniaj się, trzymaj sie!
  • @michas2115 Nie znamy się aż tak dobrze, a pomogłeś mi nie raz, trzymaj się byczku!
  • @SH_64KosaDzięki za nocne boczki elegówą, trzymaj się!
  • @VolenirRób więcej czytanek na discordzie, dzięki każdą szybką pomoc którą od ciebie uzyskałem.
  • @Zebra @Sky Dzięki, za każdą pomoc którą od was uzyskałem, mam nadzieję, że też wam chociaż trochę pomogłem 🤫.
  • @indor Indor, jesteś mega pozytywnym człowiekiem z dużym dystansem, nie zmieniaj się. Mam nadzieję, że kontakt na discordzie zostanie.

Kiedyś na pewno wrócę, trzymajcie sie warianty! Siemaneczko! ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.