Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Szlachcic

Niezalogowany

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ravus
Nick oskarżonego: @Szlachcic
Powód skargi: Nie prawidłowe nadanie kary.
Data zdarzenia: 26.10.2020r.
Dowody: [2020-10-26 18:52:41] [Output] : << [52] aditoziomal123: placisz?
[2020-10-26 18:52:43] [Output] : << [52] aditoziomal123: bo mam nagrane
[2020-10-26 18:52:56] [Output] : >> [52] aditoziomal123: za?
[2020-10-26 18:52:59] [Output] : (175) Fajek: co sie tak trudzisz
[2020-10-26 18:53:01] [Output] : << [52] aditoziomal123: za taran
[2020-10-26 18:53:02] [Output] : âś” PomyĹ›lnie wysĹ‚ano 100.00$ do gracza aditoziomal123! ---> (Tutaj zapłaciłem)

Opis sytuacji: A więc tak, przypadkowo staranowałem gracza i po minucie zapłaciłem graczowi za taran, Ale gracz, którego staranowałem postanowił zgłosić to, ale Support Szlchacic nie dopatrzył logów, że zapłaciłem za szkody a w nadanej karze pisze "Gracz nie zapłacił za szkody" +Dodam to, że po otrzymaniu prawka Pan Szlachcic nie wytepał pojazdu do przechowali pomimo tego, że tak trzeba zrobić.

Gracz zapłacił zbyt małą kwotę na naprawę pojazdu, który uszkodził, po ponownym niedogadaniu się obu osób (<< [187] princepollo: xd smieszny jestes)  nadałem karę. Koszt naprawy (wysłane ss przez aditoziomal123) wynosił około 600$.

Moim zdaniem kara nadana słusznie i nie będę odwoływał się od niej.

Dowody: https://imgur.com/a/8TzWlHS

Po pierwsze nie mam obowiązku wytepywania auta do przechowalni jeżeli nie blokuje on drogi, a po drugie mogłeś łaskawie napisac zeby ten pojazd tepnac a nie robić o to aferę. Nie mam czasu skupiać się cały czas na jednym reporcie. Gra bardzo duza ilość graczy, która tez ma problemy lub potrzebuje pomocy.

Poczekaj kolego, nawet nie wiedziałeś gdzie jestem tylko szybko zabrałeś prawko, A mój pojazd stał na środku autostrady. Pisałem do Ciebie dlaczego nie wytepasz pojazdu do przecho to mnie ignorowałeś. Nie wybraniaj się, że jest dużo reportów, ponieważ też go staranowałem bo było dużo graczy na serwerze i go nie zauważyłem 😄 

Najpierw skończ nadawać karę, a potem leć po następne reporty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.