Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na krychu

Ciamaidek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ciamaidek
Nick oskarżonego: @Krychu
Powód skargi: Nadużywanie rangi
Data zdarzenia: Screeny sprzed paru dni
Dowody: Poniżej
Opis sytuacji: A więc tak, sprawa powtarza sie co jakis czas, zamykanie w klatce przez supporta, wytepywanie na różne budynki, robienie reportów na służbie, i wiele innych. Zapraszam do screenów. 

Losowe Teleporty

cmta-screen_2020-10-21_17-13-03.thumb.png.2802a9dbbfb85d93c94d2f7cac32d78b.png

mta-screen_2020-10-21_13-36-06.thumb.png.198290690ba55a7ca00aa40dc9455d6d.png

Zamykanie w klatce, z jakiego powodu? - Nie wiem

mta-screen_2020-10-20_11-48-36.thumb.png.88bffb23fc0224773ac30b11e0c3429b.png

Robienie reportów na służbie też sie znajdzie.mta-screen_2020-10-21_13-37-10.thumb.png.2c35d2875d0c6dd55c775e1305a6a909.png

Myślę, że jesli bedzie trzeba to jeszcze znajdziemy pare screenów. Pozdrawiam @Krychu

Witam bardzo serdecznie, już ci powiem dlaczego na screenach jest tak a nie inaczej. Pierwszy screen to było zapewne zrobione z pierwszych dni jak dostałem wyżej wymienioną rangę. Użyłem wtedy komendy by się teleportować na spawn sf, jednak zapomniałem wyjść z pojazdu co rezultatem było tepnięcie ciebie razem ze mną na spawna. Drugi screen dość śmieszny bo z tego co pamiętam to napisałeś dość malutką uwagę, która mnie ciut zdenerwowała jak i rozbawiła i dotyczyła ona kasków, więc postanowiłem cb ukarać teleportując cb na dach. Oczywiście ciebie tam nie zostawiłem tylko tepnąłem ciebie z powrotem do akademików z którymi razem byłeś na spawnie. Trzeci screen dotyczyło bodajże mojego zdjęcia z tematu pokaż swoją twarz. Nazwałeś wraz ze swoim zastępcą "grubym" więc również postanowiłem ukarać w delikatny sposób wsadzając ciebie do klatki. Czwarty screen był spowodowany moim błędem, bo po prostu zapomniałem wpisać komendy /S2. Za ten screen zostałem już upomniany i od teraz jak wykonuje owe raporty na służbie to zawsze schodzę na S2. Jestem tylko ciekawy dlaczego napisałeś na mnie skargę dopiero jak dzisiaj otrzymałeś ode mnie prawko na 3 godziny, gdzie sam widziałem jak wyskoczyłeś nieopodal bramek które prowadzą na Bayside Marina. Po tym jak wzróciłem ci uwagę ty mnie po prostu olałeś i postanowiłeś jechać dalej jakoby nic się nie stało. Otóż stało się: nie zaregowałeś na to co powiedziełem i jechałeś dalej łamiąc przy tym KRD serwera. Pozdrawiam.

A więc tak, screeny ukazalem pierwszy raz, i to nie byly przypadki, i nie nazywałem Cię grubym. Co do prawka, wpadłem na Ciebie przypadkiem, powiedzialem Ci na voice-chacie "sorki" i pojechałem w strone mechanika, tepnales sie, i zagroziles mi prawkiem jakbyś był bogiem, powiedzialem, że jeśli za przypadkowe wpadniecie w Twoją lawete chcesz dać prawko to prosze bardzo, ale to troche smieszne, jednak nie to prawko jest tutaj tematem skargi, a Twoje ciągłe odwalanie. Pozdrawiam! 

Takie jest działanie skryptu na teleportowanie - jeżeli jest się w pojeździe (a GTA SA wykrywa to do czasu skończenia animacji), to można przeteleportować - całkiem omyłkowo - pojazd w dane miejsce.
Z członkiem administracji dawno wyjaśniliśmy sobie kwestię przebywania na służbie i randze w jednym momencie. Fakt, reakcja Supportera nie była właściwa teleportując Ciebie na dach budynku spawnu w SF. Nie nadużył jednak on swojej władzy, nie spowodował żadnych szkód.
Z drugiej strony postawa (na tamtą chwilę) V-Lidera frakcji mogła sprowokować Supportera, a dała nawet podstawy do narzucenia kary wyciszenia, co nie przystoi osobie będącej na tak wysokim szczeblu we frakcji.
W skargach nie oceniamy reakcji administracji prowadzącej do nałożenia kary.

Supporter został już wcześniej ostrzeżony słownie, także ten wywód jest jedynie formalnością.
Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.