Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🕛 do realizacji [Wniosek][Rajdowy]Night Racing Club

gravees.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Mirek*Blacharz napisał:

Jak whitetiger zastępca to nie

Chciałbym poznać twój powód, dlaczego nie. Mógłbyś go przedstawić?

Tak sądziłem, jeśli ma ktoś zamiar jeszcze dać "nie" spowodowane tym, że moderator daną osobę ukarał, niech zamilczy.

1 godzinę temu, Mirek*Blacharz napisał:

Nie poprostu się nie lubimy 🤨

Twoja opinia powinna być obiektywna i na temat biznesu, a nie osób których nie lubisz lub lubisz bo to nie ma żadnego znaczenia. To nie plebiscyt.

Nie chce nikogo pośpieszać bo czekałem cierpliwie na odpowiedź, aczkolwiek w poście jest napisane

Cytat

4. Wnioski są rozpatrywane w maksymalnie 14 dni.

Ja rozumiem pewnie, że chcesz odczekać chwilę, jak zaakceptowałeś wniosek Project Cars, ale sprawiedliwie chociaż by było coś powiedzieć, a nie że nasz wniosek stoi, a nawet nie mamy odpowiedzi czy mamy czekać, czy mamy nawet o tym nie myśleć, czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.