Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MikeY

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: aditoziomal123
Nick oskarżonego: MikeY
Powód skargi: pisanie na mnie reportów o to, że napisałem do niego "gruby", gdzie w tym czasie sam mnie wyzywa
Data zdarzenia: 25.10.2020
Dowody: nizej
Opis sytuacji: Jak zawsze, mikejek ma do mnie jakieś sapy na chacie premium więc ostatecznie nasza rozmowa się kończy na tym jak wyglądamy. Chłop gada, że nie ma problemu do tego jak wygląda, a później wychodzi na to że jednak ma problem, bo pisze reporty. Mordo jak napiszesz kolejnego reporta to chociaż pokaż co Ty piszesz do mnie. Uważam że jednak vlider frakcji powinien pokazywać przykład innym graczom niż ich wyzywać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nizej

v453tvun89345un8930b.thumb.JPG.e8c138201c6b81fef78c9e35e4860bde.JPG87456783465892693482.thumb.JPG.d20d778213ef4914c025620faeb0ff0a.JPG

Jako iż jestem oskarżony w tej jakże cudownej skardze naszego biednego naissika niechaj się wypowiem.

Kolega który napisał tą skargę jest sam sobie winien, gdyby nie jego bezczelne zachowanie i ciągła obraza nie byłoby takowych słów.

"Gruby" "gruby coś tam ze striptizem" "gruby wpier*ala maka" "gruby poszedł sie nażreć"

Wszystkie jego takowe teksty posiadam w screenach lub/i logach które do mnie wytoczył.

Nie będę pisał na niego skargi, bo to już byłaby kolejna skolei i i tak kary by nie dostał.

@aditoziomal123 Wiadomości prywatne z discorda nie są w żadnym stopniu powiązane z discordem/serwerem projectu, również konwersacja ta była z 2.10.2020 w związku z czym nie powinno tego być w skardze.

Co do logów niżej wymienionych, co ja będę owijał w bawełne? do słów się przyznaje i czekam na karę która zostanie mi nadana, lecz ja nie pozwole by osoba takiego pokroju jak osobnik wyżej wsiadał na mnie z tego powodu że jestem osobą puszystą.

Tyle ode mnie.

Na dodatek zacytuje tutaj jego słowa na discordzie w moim kierunku jak wspomniał on to  w wyżej wymienionej skardze.

naissik 02.10.2020

to wypierdalaj ty kurwo podwawelska

i kup sobie piex

piec

zeby dzieciak nie mial zimno

idz kurwo nakarm dziecko

albo najpierw siebie

egoisto jebany

odezwij sie

czy juz obsrany

powiem ci ze chujowo miec 170cm wzrostu

i wazyc 200kg

nie no krystian kochanie

kocham cie

jestesmy ibff nie?

Przed chwilą, MikeY napisał:

Jako iż jestem oskarżony w tej jakże cudownej skardze naszego biednego naissika niechaj się wypowiem.

Kolega który napisał tą skargę jest sam sobie winien, gdyby nie jego bezczelne zachowanie i ciągła obraza nie byłoby takowych słów.

"Gruby" "gruby coś tam ze striptizem" "gruby wpier*ala maka" "gruby poszedł sie nażreć"

Wszystkie jego takowe teksty posiadam w screenach lub/i logach które do mnie wytoczył.

Nie będę pisał na niego skargi, bo to już byłaby kolejna skolei i i tak kary by nie dostał.

@aditoziomal123 Wiadomości prywatne z discorda nie są w żadnym stopniu powiązane z discordem/serwerem projectu, również konwersacja ta była z 2.10.2020 w związku z czym nie powinno tego być w skardze.

Co do logów niżej wymienionych, co ja będę owijał w bawełne? do słów się przyznaje i czekam na karę która zostanie mi nadana, lecz ja nie pozwole by osoba takiego pokroju jak osobnik wyżej wsiadał na mnie z tego powodu że jestem osobą puszystą.

Tyle ode mnie.

wiem, że ss z discorda jest nie ważny dlatego jak widzisz jest czerwony marker którym to na szybko "zamazałem"

@indor żadnych przeprosin od niego nie chcę. Chłop powinien tak samo ponieść konsekwencje swoich czynów jak ja. Tym bardziej, że Mikey jest w zarządzie frakcji SAFD, a jego kultura jest na poziomie osoby 10 letniej.

Na dodatek zacytuje tutaj jego słowa na discordzie w moim kierunku jak wspomniał on to  w wyżej wymienionej skardze.

naissik 02.10.2020

to wypierdalaj ty kurwo podwawelska

i kup sobie piex

piec

zeby dzieciak nie mial zimno

idz kurwo nakarm dziecko

albo najpierw siebie

egoisto jebany

odezwij sie

czy juz obsrany

powiem ci ze chujowo miec 170cm wzrostu

i wazyc 200kg

nie no krystian kochanie

kocham cie

jestesmy ibff nie?

To było widać na ssie co pisałem Ja i Ty więc po co to wklejasz? xD

Przed chwilą, aditoziomal123 napisał:

To było widać na ssie co pisałem Ja i Ty więc po co to wklejasz? xD

Tylko po to, żeby administracja Rcon również podziałała coś w twoim kierunku bo twoje zachowanie jest na poziomie 12 latka.

5 minut temu, indor napisał:

@MikeY masz 24h na wypowiedzenie się i ewentualne przeprosiny.

Nie ma problemu, moge go przeprosić ale i tak uważam że te puste słowa w moim kierunku były nie na miejscu.

Dla mnie nie jest to wielkim problemem przeproszenie kogoś.

Tylko po to, żeby administracja Rcon również podziałała coś w twoim kierunku bo twoje zachowanie jest na poziomie 12 latka.

Mają mnie zbanować lub zmutować za to że się wyzywaliśmy w miejscu które nie jest powiązane z serwerem? XDD

Przed chwilą, indor napisał:

Ale proszę się posługiwać bardziej aktualnymi wiadomościami a nie z początku miesiąca.

Dałem ci ssa z logów na których widzisz, że Mikey też mnie wyzywa od grubych. Jeżeli ja za takie słowo zostaje wyciszony na 3h, a on wychodzi z tego bezkarnie to ...dlatego nie chcę od niego żadnych przeprosin tylko wnioskuję o równe ukaranie.

Przed chwilą, aditoziomal123 napisał:

Mają mnie zbanować lub zmutować za to że się wyzywaliśmy w miejscu które nie jest powiązane z serwerem? XDD

Dałem ci ssa z logów na których widzisz, że Mikey też mnie wyzywa od grubych. Jeżeli ja za takie słowo zostaje wyciszony na 3h, a on wychodzi z tego bezkarnie to ...dlatego nie chcę od niego żadnych przeprosin tylko wnioskuję o równe ukaranie.

Nie mówię tutaj o rozmowach na discordzie tylko o słowach kierowanych bezpośrednio na serwerze w moim kierunku.

Ciągle tylko gruby i gruby, gruby to gruby tamto.

"jeżeli ja za takie słowo zostaje wyciszony na 3h, a on wychodzi z tego bezkarnie to..." Wklejam tutaj loga którego wysłałeś w moim kierunku.

"G> aditoziomal123: mikey to wali striptiz za big maca " Uważasz że takie słownictwo było na miejscu? Że za takie coś nie należy ci się kara w postaci wyciszenia?  Nie ja piszę na ciebie skargi tylko ty na mnie za swoją głupote za którą dostałeś wyciszenie

Ja już powiedziałem, moge bez problemu tego osobnika przeprosić i będzie po kłopocie ale widze że ten pan wyżej wymieniony i tak będzie leciał w swoje.

1 minutę temu, MikeY napisał:

Nie ja piszę na ciebie skargi tylko ty na mnie za swoją głupote za którą dostałeś wyciszenie

indorDziś o 21:57

weź napisz z tymi logami skarge na niego na forum

1 minutę temu, MikeY napisał:

Ja już powiedziałem, moge bez problemu tego osobnika przeprosić i będzie po kłopocie ale widze że ten pan wyżej wymieniony i tak będzie leciał w swoje.

Jeżeli masz jaja mówić, że nie obchodzi Ciebie to, że jesteś krytykowany za to jak wyglądasz, a później masz odwagę pisać za to reporty to dla mnie jest to powód za który takie przeprosiny mogę przyjąć. Tyle razy mieliśmy się pogodzić ( ja + turbo + ty ), lecz zawsze gdy to się działo na następny dzień znowu po nas jechałeś. Z Tobą NIE MOŻNA SIĘ POGODZIĆ. Więc takich przeprosin NIE PRZYJMĘ. Wnioskuję @indor o potraktowanie go taką samą karą jaka została wymierzona dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.