Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4 - CeglaXD - Edit: S1- CeglaXD (XD)

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, dziś nastała decyzja z mojej strony o skończeniu gry na serwerze ProjectRPG, czym to jest spowodowane nie będę mówił, jednak chciałbym podziękować poszczególnym osobom:

@jasiek324 ceju fajnie było patrzeć na skargi na ciebie, kontakt taki co zawsze,

@kepuszek.mir byłeś nie ogarem w mta, po dojściu na serwer okazało się nawet, że ogarniasz więcej niż ja, kontakt taki co zawsze, trzymaj się, 

@AlimentoS dziękuję Ci za to, że dzięki tobie trafiłem do Project News oraz do organizacji, jestem Ci do zgodnie wdzięczny, 

@gereq.vin dzięki za szansę w Project News, ale weź się wóz lepszymi radiolkami, powodzenia w prowadzeniu PN, trzymaj się, 

@Kamcio. fajne korekty, tylko mogłeś liczyć ze spacją, trzymaj się, 

@_PeMaR_ fajna wojna na artykuły była, trzymaj się, 

@hardmacus trzymaj się miras, 

@Aiishan weź zaopiekuj się moonbeamkiem i perkiem, trzymaj się, 

@Szymrek7 jak kiedyś wrócisz, to nie zmieniaj legendarnego skina, trzymaj się, 

@PaiR. na RCON'a i elo, 

@Krychu dzięki za szanse w frakcji i lody na spawnie, powodzenia w prowadzeniu frakcji, trzymaj się, 

@Bad3jowski fajnie się jeździło Rancherem, masz farta, że supporta nie dostałem bo byś miał prawko, trzymaj się, 

@MagiX powodzenia nowy liderze The Always, trzymaj się, 

@Toya fajne evenciki robiłaś, trzymaj się, 

@kozaczek1 schudłeś, trzymaj się bracie, 

Dziękuję całej organizacji The Always, trzymajcie się wszyscy. Naura. 

Zmiana planów - wracam misiaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.