Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[KONKURS] Wygraj auto idealne do wyścigów!

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Endi
UID: 434
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Co jak co auto samo w sobie mi się podoba, w przyszłości chciałbym je kupić i zrobić z takiej tampy fajny projekcik, ale skoro jest szansa ją wygrać to czemu miałbym nie spróbować. Będzie ono pięknie komponowało się na mojej posesji obok moich innych aut.

Nick: KosiMazaki
UID: 3530
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: witaj, ja dlatego iż jestem nowym graczem, który ma cel na tym serwerze aby osiągnąć kilka rzeczy a taka Tampa była by napewno przepustką i dodatkową motywacja do działania, mogło by mi to otworzyć drogę na dodatkowy zarobek jakim są wyścigi samochodowe, lub też handel pojazdami od ok. 17k. Możliwości jest wiele wykorzystam tą najbardziej odpowiednią dla mnie, się okaże. Pozdrawiam i Powodzonka wszystkim. 

Nick: Kowal
UID: 11
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Ponieważ nie posiadam obecnie żądnego pojazdu, a od jakiegoś czasu poluję na tampę. Podoba mi się jej prostota i fakt, że jest kojarzona z biedą. Nie chcę być już kojarzony na serwerze z pieniędzmi i dobrobytem, chcę być kojarzony z biedą, chcę poczuć się jak większość graczy. 

Nick: szyszken
UID: 2794
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Ostatnio zainwestowałem sporą ilośc gotówi w pojazd, jednak nie zwróciłem uwagi na to że gotówka którą wydałem nie przyłożyła się sporo do osiągów pojazdu. Do tego jeszcze ostatnio straciłem 14k (2h pracy), od nikąd. Pojazd bym zatrzymał, używałbym go wyścigów, aby sobie na nich dorabiać, do tego chętnie użyję go jako zwykły jeździk którym będę poruszał się z punktu A do punktu B. Po dłuższym czasie spieniężyłbym go i kupił mój wymarzony pojazd. Pozdrawiam, liczę na zwycięstwo, chociaż marne sa moje szanse. Powodzenia wszystkim!

Nick: Pencel

UID: 2666

Dlaczego akurat Ty masz wygrać ten pojazd?: Otóż odpowiedź jest prosta, w zeszłym tygodniu cały dzień pracowałem na kutrach, od 11-20, a miałem zamiar dłużej lecz niestety o tej 20 mój wspaniały komputer postanowił się wyłączyć tak o, więc byłą by to bardzo fajna rekompensata straconego czasu, nerwów i pieniędzy na nową klawiaturę, bo wtedy nie wytrzymałem i jak nią zaje... w biurko to się switche po całym pokoju rozsypały

Nick: koxmania123
UID:3065
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?:Ponieważ mam tylko mono kloca i tym się nie da jeździć nie posiadałem nigdy żadnego pojazdu do wyścigów i chciałbym zobaczyć jak one wyglądają a bym jeszcze zapomniał chciałbym tą furkę odpicować jak księżulo  w niedziele i jeszcze bardzo ważna rzecz auto będzie służyło do uciekania SAPD. Pozdro :D:D 

Nick: szwagier*
UID: 2664
Dlaczego akurat ty masz wygrać ten pojazd?: Ponieważ ta tampa zaskakuje mnie swoja pięknością oraz będę jej używać do wyścigów itp. Na serwerze mam tylko 30k i taka tampa na pewno by mnie wzbogaciła o kilkanaście tysiaczków. 

Dnia 25.10.2020 o 17:34, Turbo napisał:

Witajcie! Chciałbym was zaprosić do mojego konkursu ze względu na rosnącą liczbę graczy i osiągnięcie, jakim było wbicie 1300 subów na moim kanale.

Postanowiliśmy Ja oraz @Sky zrobić dla was fajny konkursik gdzie do wygrania będzie fajny pojazd a dokładniej Tampa. Zaczekajcie, bo to nie jest zwykła Tampa wsadziliśmy również do niej tuning i prezentuje się następująco:

Pojazd: Tampa
Pojemność silnika: 2.5 dm3
Zestawy: Uliczny 3
Dodatki: Felgi , Wydech

Link z kulisów tworzenia projektu:

Jeżeli masz ochote spróbować sił w naszym konkursie wypełnij ten wzór:

Czas do 29.10.2020 20.00
Wyniki pojawią się 30.10.2020 20.00

Dnia 25.10.2020 o 17:34, Turbo napisał:

Witajcie! Chciałbym was zaprosić do mojego konkursu ze względu na rosnącą liczbę graczy i osiągnięcie, jakim było wbicie 1300 subów na moim kanale.

Postanowiliśmy Ja oraz @Sky zrobić dla was fajny konkursik gdzie do wygrania będzie fajny pojazd a dokładniej Tampa. Zaczekajcie, bo to nie jest zwykła Tampa wsadziliśmy również do niej tuning i prezentuje się następująco:

Pojazd: Tampa
Pojemność silnika: 2.5 dm3
Zestawy: Uliczny 3
Dodatki: Felgi , Wydech

Link z kulisów tworzenia projektu:

Jeżeli masz ochote spróbować sił w naszym konkursie wypełnij ten wzór:

Czas do 29.10.2020 20.00
Wyniki pojawią się 30.10.2020 20.00

idget blockquote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.