Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Krychu

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Krychu
Powód skargi: Faworyzowanie Graczy
Data zdarzenia: 20.10.2020 około godziny 19;27/37
Dowody: [2020-10-20 19:27:03] [Output] : Gracz aditoziomal123 został wyciszony na 12 godzin przez Krychu, powód: CBK (Screenshot: https://imgur.com/a/EN7acwb)
Opis sytuacji: Cześć! Dnia dzisiejszego tj 20.10.2020 miała miejsce nieprzyjemna sytuacja w której kilka osób otrzymało kare w postaci wyciszenia, od momentu w którym "Aditoziomal123" oraz Ja otrzymaliśmy kare wyciszenia był spokój, lecz zauważyłem taką sytuacje w której jakieś może dziesięć minut po wyciszeniu Naissik'a dostał on unmute, wszystko byłoby w porządku lecz nie było żadnej apelacji która dałaby możliwość zdjęcia tej kary ani nie ma do tej pory, po napisaniu reporta na owego supportera otrzymałem odpowiedź "(4) Krychu: Nie faworyzuje, zmieniłem mu kare." No tutaj się troche zdziwiłem, fakt faktem można zmieniać kary lecz po napisaniu odpowiedniej apelacji w dziale do tego przeznaczonym a nie w sytuacji której ktoś wysyła reporta z powodem "zmien mi kare na mniejszą". Nie powinien on takich kroków podejmować bo to podchodzi pod faworyzowanie gracza, pozatym supporter napisał że zmienił mu karę, lecz nadal widzę że @aditoziomal123 nie jest ukarany i ogłasza coś na ogłoszeniach w związku z czym poleciał owy supporter w kulki. Liczę na stosowne ukaranie owego supportera.

Witaj, owszem masz tutaj rację popełniłem jeden błąd. Błędem było, że niepotrzebnie zdjęłem owemu graczowi muta, bo takową karę można zdjąć tak jak wyżej wspomniałeś poprzez apelację na forum. Możesz mówić że to faworyzowanie gracza, jednak to nie jest tak jak myślisz. Otóż wcześniej ostro wyzywałeś na chacie premium, sam wiesz z resztą jak i dostałeś mniejszą karę. Takowego muta mu zdjąłem, odbyłem z nim rozmowę na discordzie i postanowiłem zdjąć mu karę bez apelacji. Przyjmę jakąkolwiek formę kary, pozdrawiam.

13 minut temu, Krychu napisał:

Witaj, owszem masz tutaj rację popełniłem jeden błąd. Błędem było, że niepotrzebnie zdjęłem owemu graczowi muta, bo takową karę można zdjąć tak jak wyżej wspomniałeś poprzez apelację na forum. Możesz mówić że to faworyzowanie gracza, jednak to nie jest tak jak myślisz. Otóż wcześniej ostro wyzywałeś na chacie premium, sam wiesz z resztą jak i dostałeś mniejszą karę. Takowego muta mu zdjąłem, odbyłem z nim rozmowę na discordzie i postanowiłem zdjąć mu karę bez apelacji. Przyjmę jakąkolwiek formę kary, pozdrawiam.

Tak czy siak nie powinieneś wychylać się poza regulamin będący w strukturach administracyjnych, co z tego że z nim rozmawiałeś na discordzie jeżeli jest regulamin mówiący o apelacjach na forum i podejmowania takich kroków na nim, zachowałeś się jak się zachowałeś i kara się należy bo od tak nie można robić w ten sposób.  Owszem wspomniałem o tym w skardze że poszło kilka jak nie kilkanaście złych słów po których dostałem kare, a i według mojej osoby jest to faworyzacją.

(Dodam jeszcze to, że wyżej wspomniałeś że takową kare nadałeś po skróceniu, jakoś nadal widać że owy gracz nie posiada kary wyciszenia a powinien ją mieć)

Patrząc na to co pisałeś, a na to co ja pisałem to jest po prostu totalna różnica, dostałem 4 razy większą karę od Ciebie, a wkleiłem tylko loga z naszej rozmowy na Discordzie, a Ty jechałeś po każdym jak dosłownie po szmacie. 

Sam byłeś w administracji i raczej wiesz jakie obowiązują tam zasady. Chociaż w twoją znajomość regulaminu bym wątpił.

1 minutę temu, aditoziomal123 napisał:

Patrząc na to co pisałeś, a na to co ja pisałem to jest po prostu totalna różnica, dostałem 4 razy większą karę od Ciebie, a wkleiłem tylko loga z naszej rozmowy na Discordzie, a Ty jechałeś po każdym jak dosłownie po szmacie. 

Sam byłeś w administracji i raczej wiesz jakie obowiązują tam zasady. Chociaż w twoją znajomość regulaminu bym wątpił.

Nie masz tutaj prawda głosu zgodnie z podpunktem w regulaminie, w skardze może wypowiadać się osoba oskarżona oraz sam oskarżyciel jak i administrator RCON

7 godzin temu, Krychu napisał:

W takim razie nadaje ostrzeżenie słowne. Nie popełnij tego błędu kolejnym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.