Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ciaparitos

Nexusovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6582
Login: Nexusovskyy
Nick oskarżonego: Ciaparitos
Powód skargi: Nie spłacenie reszty rat za pojazd.
Data zdarzenia: Sprzedaz: 04.03.2021   Termin spłaty: 04.04.2021
Dowody: image.thumb.png.a761519aed3b7fa4436bd0375952ee34.png
Opis sytuacji: Co tu duzo mówić, zaufałem graczowi i sprzedałem mu fure w raty. Wisi mi jeszcze 570k po czym chwali mi sie na pw na dc ze bana dostał. Miał elke ale koledze oddał i ze gówno dostane. Termin mu przedluzałem bo sam prosił, z tego co wiem to na innym koncie dostał się do SARA, więc łatwo będzie go znaleźć.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.96107b2857e0cbd4d7c11d0277bc63b5.png

Proszę aby nałozono surową karę na gracza, poniewaz oszukał wiele osób, nie ukrywajmy ze chciałbym odzyskać chociaż część pieniędzy, a najbardziej całość.

@Heysiwer @Sky @Polak @Volenir @indor

EDIT: Widzę ze gracz wziął tez od innych pojazdy w raty, obstawiam ze wpadł tu równiez handel poza serwerem, pozniewaz mowił ze gotowki to on nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.