Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZioloPL

H4rrywP0rtk4ch

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22357
Login: H4rrywP0rtk4ch
Nick oskarżonego: @ZioloPL
Powód skargi: Tepnięcie mnie do sapd i wsadzenie do więzienia
Data zdarzenia: 17.03.2021
Dowody: (tylko ss jak jestem w wiezieniu) image.thumb.png.0f637a8dcd9cf04f215d1e04c6b38bdb.png

Opis sytuacji: Więc tak prowokowałem Gracza @gereq Jak był na służbie we frakcji SAPD żeby mnie zaczął gonić dostałem parę kicków "odwalanie rowerkiem" lecz mnie to nie powstrzymało i dalej to robiłem byłem pewny że tym razem mnie kicknie znowu i po tym jakby mnie wywalił z serwera bym już pomyślał że to strata czasu lecz wtedy zostałem tepnięty do gracza @gereq i nie mogłem się ruszyć i wtedy zostałem zakuty wyszedłem z serwera bo to było nie sprawiedliwe wszedłem znowu na serwer i pojawiłem się w więzieniu i po czym od razu poleciałem pisać skarge a gracz @ZioloPL Zaraz poinformuje o skardze, to wszystko.

Hej z serwera zostałeś wyrzucany kilkadziesiąt razy z powodu twojego odwalania rowerkiem.Wjeżdzałeś w graczy uszkadzając im auta,vdmowałeś medyków,innych graczy na spawnie i okolicach.Z racji iż gracze wysyłali na ciebie reporty specowałem cię przez dłuższy czas.Chwilę później zacząłeś również utrudniać służbę członkowi frakcji SAPD który zatrzymał auto innego gracza na poboczu i przeprowadzał kontrolę.Przez kilka dobrych minut vdmowałes go otrzymując przy tym kicki z serwera.Gdy członek frakcji SAPD próbował cię zatrzymać poprzez unieszkodliwienie cię uciekałeś i sytuacja się powtarzała-ciągle wjeżdzałeś w niego rowerem utrudniając mu przeprowadzienie kontroli.Po wyrzuceniu cię z serwera kilkadziesiąt razy wywnioskowałem ,że nie przestaniesz odwalać.Przeteleportowałem cię do gerqa ,aby zakuł cię i wsadził do radiowozu dzięki czemu nie utrudniałbyś mu ,oraz inny graczom rozgrywki na serwerze.Gdybym posiadał opcję zabrania ci karty rowerowej z pewnością bym to zrobił ,lecz takiej opcji nie posiadam.W momencie ,gdy gereq wsadził cię do radiowozu postanowiłeś wylogować się z serwera ,aby uniknąć zatrzymania poprzez SAPD.Z racji iż wylogowałeś się z serwera zostałeś wsadzony do więzienia przez policjanta poprzez UID dzięki czemu zapobiegliśmy twojemu odwalaniu.Masz szczęście ,że na serwerze nie było dostępnego kogoś z wyższą rangą ponieważ za notoryczne odwalanie możesz otrzymać karę w postaci bana.Do więzienia zostałeś wsadzony głownie przez twoje odwalanie rowerkiem,oraz utrudnianie służby członkowi frakcji SAPD co potwierdzasz tutaj:

Spoiler
1 godzinę temu, H4rrywP0rtk4ch napisał:

prowokowałem Gracza @gereq Jak był na służbie we frakcji SAPD żeby mnie zaczął gonić dostałem parę kicków "odwalanie rowerkiem" lecz mnie to nie powstrzymało i dalej to robiłem byłem pewny że tym razem mnie kicknie znowu

Życzę ci miłej zabawy z obrazem wiszącym na ścianie na zamieszczonym przez ciebie screenie z więzienia.

Pozdrawiam i czekam na decyzję administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.