Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas i na tikeJ'a

tikeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma taki dzień w życiu kiedy musi podjąć odpowiednią decyzje. Moja decyzja nastąpiła właśnie dziś. Żegnam się z wami S4 ❤️ 

Chciałbym bardzo podziękować @Krychu za danie mi szansy w Zarządzie frakcji SARA❤️

Podziękować aRCON @Volenir @Polak @Sky @indor za umożliwienie mi pracowania jako Supporter serwerowy. ❤️ (tobie @indor nie bo robiłeś mi org 1 mieś 😄 🙂

Tobie Tato @WooNski za możliwość bycia Prezenterem w Radiu Serwerowym ❤️ 

60 @Koseryk dziękuje Ci za możliwość nagrywania filmów w Project Film Studio. ❤️ 

Teraz @Braian11  & @BatTPL dalszych sukcesów w frakcji SARA! 😛 

Oraz chciałbym podziękować wszystkim super osobom które poznałem:

@Toya @BrachoL @Fat.l1vd @Fat.Chalucynek @Fat.CiociaDaria @Fat.Michas2115 @Fat.Wysocki @Misza @AdiV @RysieK. @Patryk4719 @maciek.bot @KamiloLZK @strogonoff @ukashhh

Jak kogoś pominąłem to przepraszam i Kocham Was! ❤️ 

01.05.2021

Poznałem cię na rekrutacji do Project Film Studio , nigdy wcześniej nie miałem okazji z tobą się spotkać na serwie lub napisać skargi na ciebie XD.Ale wracając na rekru pokazałeś się z dobrej strony i odebrałem cie bardzo pozytywnie jako fajnego supporta który dołączył do biznesu.

Mam nadzieję że wrócisz szybko na serwer pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.