Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Stracony chetah!

Fuksi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak tutaj w tytule straciłem chetaha poprzez głupi żart chciałbym go odzyskać i wyjaśnić jak to naprawę wyglądało : Jeden dzień przed wyjazdem Jakoś o 24 może później 02.07.2020r była transakcja że Chetaha porzyczyłem na pewen  okres czasu   zlomiarzowi*  a on mi 300pp oraz dom maddoga  dopóki bym nie wrócił .Jak wróciłem z wakacji około chciałem się z nim dogadać żeby mi oddał on mi pisał że nie odda lub drążył inny temat aż do czasu napisania na niego skargi gdy napisałem skarge dostaliś po banie . Jeszcze przed tym napisal do mnie narez czy mam czas (wczesniej pisalem o chetahu ) Odpisłem mu żeby juz do mnie nie pisal ze sprzedalem go za psc chociaż nie sprzedałem ani zadnych pieniędzy nie zobaczłem . A i @Polak napisał mi na forum takie coś(było napisane na forum można sprawdzić )Cheetah został przepisany na mnie. Co z nim będzie zobaczymy jeśli rzeczywiście wrócisz po banie. Gram już po banie z miesiąc może dłużej dlatego go chce wkońcu odzyskać i przepraszam za tamte śmieszną sytuacje bo ona była strasznie żałosna i nie chce mieć nic wspólnego z zlomiarzem itp.

21 minut temu, Narez napisał:

Z tego co wiem, otrzymałeś bana za nielegalny handel a pojazd został skonfiskowany przez administracje RCON, a w przyszłości zostanie wystawione na aukcje.

Ale właśnie nie był nielegalny handel bo nie otrzymałem zadnych pienedzy ani nic 
to dlatego wedlug mnie ban byl niewlasciwy

Edit-1   A nawet nie chciałem żadnych pienedzy dostać ponieważ gra na waszym serverze gra mi się bardzo podoba i zawsze mile widziane są aktualizacje to nawet nie wiem po co bym auto sprzedawał bez sensu

Przechodząc do podsumowania (tak, na samym początku).

Tamtego razu, kiedy rzekomo zniknął Ci Cheetah byłeś zaaferowany i chciałeś jego przywrócenia jak najszybciej. W toku wyjaśnień i postępowań dowodowych ewidentnie było widać, że była tutaj zrobiona transakcja poza grą (wielu niezależnych świadków mówiła o tym, że mogła nastąpić sprzedaż za pośrednictwem Paysafecard). Otrzymaliście oboje (ty i ZlomiarzXioam) bana na 30 dni (a mogliście otrzymać go permanentnie bez problemu). Sami przyznaliście, że jeden dał drugiemu konto na innym serwerze (nawet byłbym w stanie wskazać jakim), w zamian za pojazd dodatkowo "maskując" to przekazaniem Willi Madd Doga i 300 PP (na wszystko znaleziono dowody w logach oraz screenshotach). Co ciekawe, Twoje tłumaczenie, że "pożyczyłeś" mu Cheetaha rzekomo jadąc na wakacje jest totalnie bez sensu - jest takie coś jak udostępnianie klucza do pojazdu.

Nie, Twój pojazd nie zostanie zwrócony. Na Twoim miejscu byłoby mi wstyd w takiej sytuacji próbując coś zdziałać.
Szkoda, że nikt nie zgłosił konta na tamtejszym serwerze ws. jego współdzielenia. Oboje mielibyście nauczkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.