Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZiutekMefedron, czerfony*

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

Na swoim screenie odnajdziesz punkt §1.6 który ci to wszystko wyjaśni. Tyle z mojej strony, oczekuję na rozpatrzenie skargi.

Cytat

Członek organizacji w momencie złamania dowolnego punktu regulaminu lub jakimkolwiek innym działaniu na szkodę organizacji otrzyma w zależności od czynu; minusa, karę pieniężną, wydalenie lub wydalenie z wpisaniem na czarną listę.

@Sky Na chacie organizacji, napisal, że przypomina mi o składce, ja mu odpisałem, że w ramach tego że udzielił mi wywiadu w ktorym dostal 30k, napisalem że za ten wywiad nie place jednej skladki, nic na to nie odpisal ani nie dostalem minusa, wiec to zapewne zaakceptował, a teraz w skardze mi liczy skladke? Smieszne....

19 godzin temu, Rafaal napisał:

@Sky Ta wersja została wyliczona najdokładniej jak się dało, poszedłem na ugodę oskarżonym, ponieważ kwota mnożona osobno byłaby o wiele wyższa.

Od kwoty ZiutkaMefedrona odejmę 2400 w przypadku kiedy przedstawi dowody na to, że tak napisałem.

image.png

Najpierw 7, potem 8 teraz 9500, to co kiedy dobijesz do 15k? 

20 godzin temu, Rafaal napisał:

@Sky Ta wersja została wyliczona najdokładniej jak się dało, poszedłem na ugodę oskarżonym, ponieważ kwota mnożona osobno byłaby o wiele wyższa.

Od kwoty ZiutkaMefedrona odejmę 2400 w przypadku kiedy przedstawi dowody na to, że tak napisałem.

image.png

Nie rozumiem skąd sobie dodałeś po 500$ od pojazdu na żółtym polu skoro w wypisanych paragrafach nie ma nic kompletnie o żadnych kwotach oprócz §2.11, ale to już jest zawarte w zielonej kolumnie. Zgodnie z waszym regulaminem i podanymi przez Ciebie danymi na screenach, gracz jest zobowiązany do zwrócenia 2608$, a gdyby wziąć pod uwagę to co napisałeś czyli:

20 godzin temu, Rafaal napisał:

Ta wersja została wyliczona najdokładniej jak się dało, poszedłem na ugodę oskarżonym, ponieważ kwota mnożona osobno byłaby o wiele wyższa.

To gracz jest zobowiązany do zwrotu 1774$ za naprawę, zatankowanie i porzucenie pojazdu. Nie możesz sobie tak po prostu doliczać dodatkowych opłat, które nie są ściśle określone w regulaminie. Wasz regulamin tylko precyzuje podwojoną opłatę za naprawę, zatankowanie oraz opłatę za parking policyjny i porzucenie. Tylko na tej podstawie możesz wyliczyć koszty, które musi ponieść gracz. To się oczywiście tyczy gracza @ZiutekMefedron bez opłaty za składkę (muszę sprawdzić logi jeszcze).

Co do gracza @Kareqqu to jest on zobowiązany do spłaty 654$ zgodnie z waszym regulaminem. 

Edit: Po sprawdzeniu logów i przeanalizowaniu wszystkiego wychodzi na to, że zapronowałeś @ZiutekMefedron, żeby za wywiad nie płacić składki, ale @Rafaal się nie zgodził nigdzie. 

3 godziny temu, ZiutekMefedron napisał:

Także przesłałem kase, można zamykać

A co ze składką?

Dnia 9.03.2021 o 09:20, Sky napisał:

Po sprawdzeniu logów i przeanalizowaniu wszystkiego wychodzi na to, że zapronowałeś @ZiutekMefedron, żeby za wywiad nie płacić składki, ale @Rafaal się nie zgodził nigdzie. 

@ZiutekMefedron przecież jasno napisałem, co tutaj jest niezrozumiałe?

To się oczywiście tyczy gracza @ZiutekMefedron bez opłaty za składkę (muszę sprawdzić logi jeszcze).

Edit: Po sprawdzeniu logów i przeanalizowaniu wszystkiego wychodzi na to, że zapronowałeś @ZiutekMefedron, żeby za wywiad nie płacić składki, ale @Rafaal się nie zgodził nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.