Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Harnasiel

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gereq
Nick oskarżonego: Harnasiel
Powód skargi: faworyzacja, fixowanie na życzenie :3
Data zdarzenia: bodajże 28 luty
Dowody: https://imgur.com/a/uALFcjQ
Opis sytuacji: no co tu pisać, chcieli fixy dostali fixy widać harnasielek dobry supporter niewinny chłopak to fixuje kolegom, pewnie nie pierwsza taka sytuacja / wszystko na nagraniu jak fixuje z 6 pojazdów

Fakt, można powiedzieć że rozdałem fixy i się przed tym nie bronię, nasza organizacja organizowała konwój z San Fierro do mola w Los Santos i w trakcie tego ogrom "cj" po prostu taranowało nasze wydarzenie i nawet nie byłem w stanie w takim tempie gonić ich i zabierać im prawka więc postanowiłem na miejscu dać każdemu fixy ponieważ widziałem że w trakcie jazdy nie zderzyli się z nikim ani nic podobnego.

edit: Jeśli administacja RCON twierdzi że zasłużyłem na ukaranie to nie mam nic przeciwko, aczkolwiek sumienie mam czyste.

@Harnasiel w takim razie za złamanie regulaminu administracji zostaniesz ukarany zawieszeniem na 3 dni oraz obowiązkiem przekazania kary pieniężnej w wysokości 10000$ na konto Administracji RCON. Masz okazję przetestować możliwość przelewów na UID. (przelej na UID:1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.