Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Crash Gry - brak mozliwosci wejscia na serwer

kamsonel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Stilker napisał:

Pewnie jest tak że nowsze wersje gry mu działają ale pisze o pomoc bo gra na starszych które jak wiadomo chodzą lepiej mają więcej fpsów i boi się że jak pobierze nowszą to mu wszystko zacznie gorzej działać i fps spadnie więc mu to po prostu nie pasuje i nie chce tego zmieniać w tym chyba jest problem 

niestey sie mylisz, nie zalezy mi na fpsach ani niczym innym, tylko na tym by wejsc na serwer i odebrac nagrode dzienna 🙂 

• Super 1

Podzielę się swoim doświadczeniem, może będzie pomocne.

Błędy powiązane z integralnością plików, błędem AC czy nieprawidłowym nickiem rozwiązuję u siebie w taki sposób, że wylogowuję system i go na nowo loguję - pomaga mi praktycznie zawsze, po ponownym zalogowaniu już błędu integralności nie ma.

Crash związany z brakiem dostępu do pamięci sterownika graficznego (w logu często wtedy pojawiają się pliki dll sterownika karty graficznej) - pomaga mi zrestartowanie sterownika kombinacją WIN+CTRL+SHIFT+B. W większości przypadków to pomaga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.