Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Crash Gry - brak mozliwosci wejscia na serwer

kamsonel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pisałem juz post kilka tyg temu odnosnie problemu z MTA lecz sie z czasem ustabilizowało i bylo ok.

Lecz dzisiaj problem wyglada tak ze crashuje gre podczas ładowania serwera i wyskakuje taki komunikat, w tle nic nie pracuje praktycznie,reinstalle różnych wersji równiez nie pomogly. 

image.thumb.png.fac0abf4f2f8364d0cce02879538b865.png

a24174f3-4193-4a3e-b5ad-e1e0b7517ee9.jpg

Edytowane przez kamsonel

Witam @kamsonel jeśli ci to pomoże ustaw takie same ustawienia w ustawieniach MTA zaawansowanych tak jak na moim screenshocie miałem ten sam problem dodatkowo mogę ci tutaj dać linka do mojej wersji którą sam korzystam i w pełni działa i są stałe 75 fpsów przy moim komputerze 

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2026_05.02_-_16_58_40_88.thumb.png.5186f040f324dcf98d0334f7e752f888.png

https://mega.nz/file/m64wDDRR#FsP2voNo_Z0t7ksH7wVirC67jIvGwsVAH3JjSPxO7Uc

6 godzin temu, Stilker napisał:

Witam @kamsonel jeśli ci to pomoże ustaw takie same ustawienia w ustawieniach MTA zaawansowanych tak jak na moim screenshocie miałem ten sam problem dodatkowo mogę ci tutaj dać linka do mojej wersji którą sam korzystam i w pełni działa i są stałe 75 fpsów przy moim komputerze 

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2026_05.02_-_16_58_40_88.thumb.png.5186f040f324dcf98d0334f7e752f888.png

u mnie to nie pomaga, dalej ten sam błąd wyskakuje

3 godziny temu, __NYX__ napisał:

u mnie to nie pomaga, dalej ten sam błąd wyskakuje

Tak jak wspomniałem jeśli to pomoże bo jednym działa jednym nie u mnie zadziałało

10 godzin temu, Stilker napisał:

Kurcze tez mi nie działa, to samo

3 godziny temu, __NYX__ napisał:

dziś w nocy prawdopodonie został wprowadzony fix przez Sky i już wersja 23324 normalnie śmiga

I jak działa?

Edytowane przez Stilker

1 minutę temu, Stilker napisał:

I jak działa?

w teorii tak, w praktyce jak odpalasz pierwszy raz to działa, a potem znów crashuje i uruchamia się mta w trybie diagnostycznym 

• Super 1

5 godzin temu, Szender napisał:

@kamsonel Spróbuj zainstalować 24060 i daj znać czy zadziałało.

Pewnie jest tak że nowsze wersje gry mu działają ale pisze o pomoc bo gra na starszych które jak wiadomo chodzą lepiej mają więcej fpsów i boi się że jak pobierze nowszą to mu wszystko zacznie gorzej działać i fps spadnie więc mu to po prostu nie pasuje i nie chce tego zmieniać w tym chyba jest problem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.