Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kowal

xdTURBOmax

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xdTURBOmax
Nick oskarżonego: Kowal
Powód skargi: . Nieodpowiednie przydzielanie ostrzeżeń na forum (Napisałem bym od tego odwołanie w zakładce ,,apelacje od kar" ale nie ma wzoru na ,,ostrzeżenie na forum" lub czegokolwiek ,,na forum")
Data zdarzenia: 26.02.2021 około godziny 17
Dowody: . Myślę że jesteście wstanie sprawdzić że dostałem od niego ostrzeżenie o tytule/powodzie ,,Trollowanie"
Opis sytuacji: Wczoraj około godziny 18 chciałem wejść na forum aby móc wypowiadać się w wątkach w których byłem w tym momencie aktywny. Niestety okazało się że dostałem ostrzeżenie i nie mogę pisać. Pomyślałem że to pomyłka i skontaktowałem się na serwerze z @Kowal  (zdjęcia z rozmowy zamieszczam poniżej). Przedstawił mi powód ostrzeżenia który nie istnieje w regulaminie zamieszczonym w dziale ,,sprzedaż nieruchomości" (czy jakoś tak). Jak można komuś podać ostrzeżenie Trollowanie za przedstawienie swojej oferty pod ogłoszeniem sprzedaży... Wszystko co robiłem było zgodne z regulaminem. Nigdy wcześniej nie byłem karany, ani na serwerze, ani na forum i mam zamiar to utrzymać. Proszę o wymazanie kary/ostrzeżenia i o ponowne przeszkolenie @Kowal ze swoich obowiązków.

Zdjęcia z rozmowy:

mta-screen_2021-02-26_19-53-01.thumb.png.76e4e14fe0b90356329092354735f268.png
mta-screen_2021-02-26_19-53-16.thumb.png.fd91bbbf81f130fff495c16779182ca6.png

1. Dzięki za poinformowanie o skardze, chyba list polecony nie doszedł.
2. 

3.

hbCzomn.png

Jeśli jesteś zainteresowany daną oferta, to albo kupujesz za ustaloną cenę, albo proponujesz cenę zbliżoną do tej, która została podana.
Natomiast jeśli nie jesteś zainteresowany kupnem, to nic nie piszesz.
Gracz wyraźnie podał swoją cenę, więc nie rozumiem twojego toku rozumowania podając tak skaranie niską kwotę.

Według mnie nie byłeś zainteresowany zakupem tej bazy - dziękuję.

46 minut temu, Kowal napisał:

Jeśli jesteś zainteresowany daną oferta, to albo kupujesz za ustaloną cenę, albo proponujesz cenę zbliżoną do tej, która została podana.
Natomiast jeśli nie jesteś zainteresowany kupnem, to nic nie piszesz.
Gracz wyraźnie podał swoją cenę, więc nie rozumiem twojego toku rozumowania podając tak skaranie niską kwotę.

Według mnie nie byłeś zainteresowany zakupem tej bazy - dziękuję.

Byłem zainteresowany kupnem i złożyłem ofertę. To czy osoba sprzedająca ją uzna to inna sprawa. Nigdy w grze nie miałem domu ale wiem że nie da się zarabiać na posiadłości. To w pewnym sensie jest ,,ozdoba". Nie ma żadnej większej funkcji. Dzięki czemu wyceniłem ją na taką kwotę, A nóż nikt więcej się nie zgłosi a sprzedający chcąc zarobić cokolwiek, sprzeda dom mi.

Nigdzie w regulaminie nie było napisanie że nie wolno tak robić więc czemu miałbym nie złożyć swojej oferty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.