Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

DJ Gabryś kończy definitywnie z MTA? 🤯😱

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No witajcie kochani! Nadchodzi powoli czas, że nadchodzi moje OGROMNE wypalenie jeśli chodzi o MTA i trochę psycha siada przez pewnych osobników, o czym wspomnę trochę później. Jak mam być szczery, na ProjectRPG ostatnio się nie udzielam praktycznie wcale, jedynie wchodzę, żeby odchaczyć takie nagrody:
qp2q64K.png

Serwer sam w sobie też zaczyna mi się nudzić, minęło mi cudowne 1500h na tym serwerze, być może dalej będę odbierać nagrody, ale jak się zdarzy tak, że przeoczę jakiś dzień, to MTA u mnie pójdzie najprawdopodobniej na stałe w odstawkę.

Przeżyłem cudowne Chwile na tej platformie i niestety też te smutne, niestety że tak to powiem... Gabryś wdepnął w bagno w stylu, że ktoś wykradł mój numer seryjny z MTA, podesłał go cheaterom i posłał paru osobom dalej, obawiam się najgorszego, że wkrótce mogę dostać Global Bana na MTA, jeżeli by się tak stało, no to na dłuuugie lata się pożegnamy. Jestem na "świeżo" po wymianie sprzętu i w aż takie bagno od razu wdepłem z buta 😞 Zdarza się najlepszym, chociaż najlepszy nie jestem. 

Dziękuję wam wszystkim, nawet tym złym osobom, które poznałem na całej mojej ścieżce grania w mta, może się jeszcze gdzieś spotkamy na Jakimś GTA V Online, bądź na FiveM'ie.

Dziękuję za wszystko! ❤️

• Super 1
  • Haha 10
  • Auć 5
  • Lubię to! 1
  • WOW! 6

Ja też póki co tylko odbieram te nagrody dzienne, ponieważ nie mam pomysłu, co by można na serwerze robić. Prace wszystkie przetestowane, ale samo MTA nie jara mnie jak jeszcze kilka lat temu, także ten... Nie dziwie sie, że sie wypaliłeś.

A co do tego, że ktoś wykradł twój numer seryjny z MTA i to tóż po wymianie sprzętu...  No, nie chcę siać teorii spiskowych tutaj, ale ten...  Windows 11 - i wszystko jasne.

• Super 1

Teraz, FFlynn napisał:

Ja też póki co tylko odbieram te nagrody dzienne, ponieważ nie mam pomysłu, co by można na serwerze robić. Prace wszystkie przetestowane, ale samo MTA nie jara mnie jak jeszcze kilka lat temu, także ten... Nie dziwie sie, że sie wypaliłeś.

A co do tego, że ktoś wykradł twój numer seryjny z MTA i to tóż po wymianie sprzętu...  No, nie chcę siać teorii spiskowych tutaj, ale ten...  Windows 11 - i wszystko jasne.

Nie dziwię ci się FFlynn.

Co do tego drugiego akapitu, jak wposmniałem kilka razy, no wdepłem w gówno no.

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.