Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Operatorem FragusS

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jM9bSfr.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z graczem @FragusS. Jest on członkiem organizacji Immortal Dynasty oraz Starszym Operatorem we frakcji San Andreas Road Assistance. Dzisiaj dowiemy się trochę więcej na temat Fragusa i jego rozgrywki serwerowej! Rozsiądźcie się wygodnie i przejdźmy do dzisiejszego wywiadu!

LKZ38Vt.png

DJ: @DJ_Gabrys | F: @FragusS  

DJ: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu dla naszych czytelników? 
F: 
Witam, z tej strony Starszy Operator @FragusS z frakcji San Andreas Road Assistance. Jasne, bardzo chętnie udzielę wywiadu dla czytelników redakcji!

DJ: Wspaniale! W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
F: Nie ma problemu. Nazywam się Daniel, mam 25 lat. Mieszkam w małej wsi w województwie śląskim. Jak na prawowitego Ślązaka przystało, pracuję na co dzień w jednej ze śląskich kopalni. Praca należy do bardzo niebezpiecznych, gdyż jest to praca w trudnych warunkach, również ze względu na różne niebezpieczeństwa, takie jak na przykład metan czy pył węglowy. Prócz pracy mam również swoje zainteresowania, czy też hobby, do których w głównej mierze należy sport – czynnie uczęszczam na siłownię, lubię też jeździć na rowerze, szczególnie po różnych ścieżkach leśnych i górskich. Ogólnie każda aktywność sportowa sprawia mi radość. Oprócz sportu uwielbiam też muzykę, stąd też moje ogromne zamiłowanie do koncertów. W wolnym czasie lubię też pograć sobie w różne gierki, głównie w Euro Truck Simulator 2, Minecraft, CS:GO, GTA V czy DBD.

DJ: Kiedy zaczęła się Twoja rozgrywka w Multi Theft Auto oraz z serwerem ProjectRPG?
F: Szczerze, to dokładnie nie pamiętam, kiedy się rozpoczęła, ale na scenie MTA jestem już naprawdę długo. Moja przygoda zaczęła się od rozgrywki na serwerze Play Your Life, który bardzo dobrze wspominam. Później był pewien konkurencyjny serwer, który istnieje do dziś. No, a na samym końcu trafiłem tutaj na ProjectRPG, na którym jestem od 2021 roku.

DJ: Na serwerze przegrałeś całkiem sporo godzin, ponieważ masz ich ponad 2 tysiące. Czy uważasz, że jest to dobrze spędzony czas i czy utkwiła Ci jakaś najlepsza lub najgorsza chwila, którą przeżyłeś na serwerze?
F: Zgadza się, to naprawdę sporo czasu. Tak, uważam, że to bardzo dobrze spędzony czas i naprawdę go nie żałuję, bo mam wiele fajnych wspomnień związanych z tym serwerem. Myślę, że najlepszym momentem było dołączenie do frakcji, w której obecnie się znajduję, czyli SARA, ponieważ było to, nie ukrywam, moim spełnieniem marzeń – oczywiście tych "serwerowych". A najgorsza chwila? Jest taka jedna, związana z pewną nieistniejącą już organizacją, lecz wolę zachować ją dla siebie, a ten, kto wie, ten wie. Wolę skupiać się na tych pozytywnych momentach rozgrywki.

DJ: Jaki posiadasz majątek na serwerze?
F: Mimo tak dużej ilości przegranych godzin, mój majątek nie jest jakoś specjalnie duży. Myślę, że może liczyć około 2 milionów ze wszystkim, co obecnie posiadam. Oczywiście dążę do tego, żeby go zwiększyć, lecz mimo wszystko staram się cieszyć samą rozgrywką na serwerze i tworzeniem wspomnień z nią związanych. Ogólnie w tym majątku posiadam domek na Palomino Creek oraz dwa pojazdy, czyli Buffalo i Sultan Sedan ze sporym tuningiem.

XVNUSl9.gif

DJ: Jesteś aktualnie członkiem organizacji, która zowie się Immortal Dynasty. Możesz powiedzieć, czym ta organizacja się wyróżnia?
F: Tak, zgadza się. Myślę, że nasza organizacja ma bardzo dużo do zaoferowania, wyróżnia się przede wszystkim bardzo rodzinną atmosferą, która w niej panuje. Można zawsze liczyć na pomocną dłoń od pozostałych członków organizacji. Posiadamy oprócz tego bardzo bogatą flotę pojazdów, wyśmienitą bazę w Los Santos, wspaniały zarząd, dopracowanego Discorda i wiele ciekawych aktualizacji na nim. Oprócz tego cyklicznie, co jakiś czas, odbywają się różne ciekawe wydarzenia, eventy, jak i konkursy. To naprawdę coś fajnego, czego nie można znaleźć w każdej organizacji. Zarząd dba o to, aby każdy czuł się dobrze w organizacji i żeby nie było nudno, a o to naprawdę potrafią doskonale zadbać!

DJ: Dobra atmosfera panuje w tej organizacji?
F: No pewnie! Jak wspominałem już wcześniej, można liczyć na rodzinną atmosferę oraz pomocną dłoń zarówno ze strony zarządu, jak i pozostałych członków organizacji. Zawsze znajdzie się ktoś, z kim można popisać lub pogadać na kanale głosowym. Naprawdę, rzadko spotyka się tak dobrą atmosferę w organizacji.

7vfaYUH.gif

DJ: Przejdźmy do głównego tematu dzisiejszego wywiadu. Jesteś aktualnie Starszym Operatorem we frakcji San Andreas Road Assistance. Czym się kierowałeś, wybierając tę frakcję?
F: Zgadza się, we frakcji San Andreas Road Assistance jestem naprawdę długo. Mówiąc szczerze, kierowałem się głównie tematyką frakcji, na której ona bazuje, ponieważ bardzo mi się podoba i po prostu mi odpowiada. Nie żałuję, że dołączyłem do innej frakcji, bo naprawdę bardzo mi się podoba to, co robię we frakcji, a naprawdę jest w czym wybierać. Począwszy od holowania pojazdów, po RP z naprawy fotoradarów, progów zwalniających, aż po wykonywanie przeglądów w Stacji Kontroli Pojazdów dla graczy.

DJ: Jaka jest atmosfera w tej frakcji?
F: Bardzo dobra, naprawdę. Zawsze znajdzie się ktoś, z kim można popisać lub pogadać na komunikatorze głosowym, pośmiać się i w ogóle. We frakcji wydaje mi się, że panuje bardzo luźna atmosfera. Wpływa to też na współpracę podczas służby i jest to bardzo widoczne.

DJ: Dobrze Ci się pracuje w tej ekipie?
F: Oczywiście, że tak! Współpraca jest na naprawdę wysokim poziomie, ogromna komunikatywność między pracownikami, zaangażowanie i przede wszystkim duża pasja i chęć do pełnienia służby. Do tego, jak wspomniałem już wcześniej, świetna atmosfera, która panuje we frakcji. Więc naprawdę niczego tutaj w tej kwestii nie brakuje, osobiście bardzo dobrze mi się pracuje. Mam nadzieję, że moim współpracownikom ze mną również, haha!

I7chenP.gif

DJ: Zostając jeszcze w tematyce frakcji, miałeś jakiś staż w innych frakcjach na serwerze, czy San Andreas Road Assistance była jedynym i stałym wyborem?
F: Na ten moment San Andreas Road Assistance to frakcja, w której jestem najdłużej, bo moja kariera miała swój początek dokładnie 28 listopada 2023 roku, w momencie, w którym zdałem egzamin i z Adepta awansowałem na Pracownika, więc śmiało mogę odpowiedzieć, że jest to na obecny moment stały wybór i raczej w najbliższym czasie to się nie zmieni, bo frakcja jest naprawdę świetna, dobrze się w niej czuję i równie dobrze pełni mi się w niej służbę. Jedną z frakcji, w której byłem równie długo, było właśnie San Andreas Transport Corporation, lecz obecnie to w San Andreas Road Assistance jestem najdłużej.

DJ: Nie jesteś aktualnie w żadnym biznesie na serwerze. Chciałbyś to może wkrótce zmienić?
F: Zgadza się, na ten moment nie należę do żadnego biznesu, lecz miałem już okazję w przeszłości, aby dołączyć do waszej redakcji, jak i do serwerowego radia. W przyszłości chciałbym to zmienić, jak znajdę więcej czasu i zainwestuję w lepszy sprzęt – głównie w mikrofon z prawdziwego zdarzenia i słuchawki. Oczywiście, tutaj mam na myśli dołączenie do serwerowego radia, ale kiedy to nastąpi, tego nie wiem.

DJ: Super, dziękuję ci bardzo za odpowiedzi! To by było na tyle z mojej strony. Czy chciałbyś złożyć dla kogoś pozdrowienia?
F: Również dziękuję bardzo za możliwość udzielenia wywiadu! Oczywiście, że chciałbym przesłać pozdrowienia! Pozdrowienia ślę mojemu serdecznemu przyjacielowi Slajdzikowi oraz całej organizacji Immortal Dynasty!

XGwBbve.png

Dziękuję Wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu. Zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

yvgZYhZ.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 5

Godzinę temu, Perka napisał:

Mega podziw za pracę jaką wykonujesz @FragusS!  Wywiad super, pytania solidne - konkretne.  Na co dzień czasami braknie czasu by dłużej z kimś pogadać, a takie wywiady "sprzedają" nam ciekawą dawkę informacji o człowieku! Dobra robota @DJ_Gabrys ^^ 

Dziękuję za miłe słówka ❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.