Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z tunerem wizualnym snack.

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5RXrKDm.png

mSu4qkK_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Witam, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News, a dziś mam przyjemność przedstawić Wam wywiad z graczem @snack.. Zapraszam Was do poznania tej ciekawej persony!

LKZ38Vt_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

sh: @shvky | sn: @snack.

sh: Witam, z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny na udzielenie wywiadu?
sn:
 Pewnie, z miłą chęcią.

sh: Super! Przedstaw się naszym czytelnikom, aby mogli Cię lepiej poznać.
sn:
 Cześć, jestem Adrian, mam 23 lata i mieszkam w Kielcach. Na serwerze "ukrywam" się pod nickiem snack.

sh: Kiedy i jak rozpoczęła się Twoja rozgrywka w Multi Theft Auto oraz na serwerze ProjectRPG?
sn:
 Patrząc z perspektywy czasu to dosyć dawno temu, a konkretniej jakoś w czerwcu 2014 roku na nieistniejącym już serwerze. Zacząłem tam grać z moim wieloletnim kumplem @MING. Potem dołączył mój drugi weteran przyjaźni - @Kugi i tak sobie graliśmy, nie ogarniając jeszcze za dużo. Na Project trafiłem przypadkiem na początku 2021 z nudów tak naprawdę i tak tutaj zostałem. Przez cały ten okres zdołałem spędzić ponad 2200 godzin i nie żałuję ani minuty.

GEsF26g.png

sh: Pamiętasz swoje początki na serwerze? Jeśli tak, opowiedz nam, jak to wyglądało.
sn:
 Początki na Project były już dużo łatwiejsze. Wiedziałem, co i jak, szybko się zaaklimatyzowałem i jestem aż do tej pory.

sh: Na serwerze przegrałeś już ponad 2200 godzin, pamiętasz jakieś chwile, które najbardziej utkwiły ci w pamięci?
sn:
 Zdecydowanie zakup pierwszego tunera w Angel Pine oraz założenie organizacji Immortal Dynasty – to były jedne z wielu miłych i pamiętnych momentów na serwerze.

sh: Jaki majątek udało ci się zebrać w ciągu tych 2200 godzin na serwerze?
sn:
 Hmm, myślę, że to będzie coś w granicach 8-9kk. Czy to dużo, czy to mało, to nie mi oceniać. W każdym razie jestem zadowolony.

sh: Wspomniałeś o tunerze w Angel Pine, długo na niego zbierałeś? Pamiętasz mniej więcej, kiedy to było oraz za jaką kwotę udało ci się takowego zakupić?
sn:
 Kupiłem go bodajże w marcu bieżącego roku. Zbierałem od początku grania na serwerze, ale jako takim celem samym w sobie nie był, po prostu jakoś mnie naszło, sprzedałem, co trzeba i zakupiłem.

OWx1g5r.png

sh: Rozumiem, obecnie posiadasz warsztat wizualny w Bone County. Czy uważasz, że spełnia on Twoje oczekiwania? Czy jednak wróciłbyś do warsztatu mechanicznego w Angel Pine?
sn:
 Absolutnie spełnia moje oczekiwania i nie zamieniłbym go na żaden inny.

sh: Jesteś w stanie wymienić jakieś plusy oraz minusy posiadania warsztatu wizualnego, jak i mechanicznego?
sn:
 Plusy to interakcja z graczami oraz proporcjonalne zarobki do wydanej kwoty, z minusów to jednak dyspozycyjność, co czasem uniemożliwia wykonywanie innych
aktywności.

sh: Rozumiem, wspomniałeś, że jesteś założycielem organizacji Immortal Dynasty. Opowiesz nam coś o tejże organizacji?
sn:
 Tak, a będąc precyzyjnym, to współzałożycielem. Organizacja powstała z inicjatywy mojej, @Kugi oraz @MING – wspominałem o nich wcześniej. Jak widać, trzymamy się razem pomimo lat.

GH91wkO.png

sh: Czy byłeś kiedyś w jakiejkolwiek frakcji na ProjectRPG?
sn:
 Powiem Ci, że nie pamiętam, aż sam jestem w szoku, ale z tego, co kojarzę, to nigdy.

sh: Rozumiem, a masz może w planach zasilić szeregi jednej z frakcji na naszym serwerze?
sn:
 Jak już miałbym dołączać, to do SARA, lecz aktualnie nie mam tego w planach, ponieważ sporo pracuję i nie mógłbym tego zgrać czasowo.

sh: Ciekawy wybór, co przykuło Twoją uwagę akurat do tej frakcji?
sn:
 Wspomnienia z konkurencyjnego serwera. Poza tym, to do SARA jest mi najbliżej z uwagi na moje zainteresowania.

sh: Niedawno na serwerze miał miejsce event fabularny z okazji Halloween. Jakie są Twoje odczucia co do tego eventu? Które miejsce udało Ci się zająć?
sn:
 Może to będzie kontrowersyjna opinia, ale wolę eventy z krótszą fabułą i proporcjonalną nagrodą. Dłuższe po prostu nudzą i robi się je trochę "na siłę". Także moje odczucia są jak najbardziej pozytywne, oby więcej takich inicjatyw. Jeśli chodzi o ranking, to nie miałem parcia na wysokie miejsce, dla mnie liczy się ukończenie i pamiątka.

KKX1A6y.png

sh: Rozumiem, jak wyglądałby Twój wymarzony event fabularny? Masz jakiś pomysł?
sn:
 Szczerze, to chyba nie mam jakiegoś wymarzonego eventu fabularnego, te Halloweenowe mi się bardzo podobają.

sh: Czy myślałeś kiedyś o dołączeniu do administracji serwera ProjectRPG? A może już próbowałeś?
sn:
 Próbowałem bodajże 2 razy, nie udało się, ale nie zrezygnuję i będę się starał w dalszych rekrutacjach, o ile oczywiście czas pozwoli.

sh:  W takim razie powodzenia! Będziemy powoli kończyć wywiad, ale zanim go skończymy, to zapytam jeszcze o biznes. Czy planujesz zasilić kiedyś szeregi jednego z dostępnych biznesów?
sn:
 Dziękuję! Jeśli chodzi o biznesy, to nie planowałem i nie mam takiego zamiaru.

sh: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
sn:
 Było mi bardzo miło odpowiadać na Twoje pytania! Na koniec chciałbym pozdrowić całą organizację Immortal Dynasty, wspomnianych w tym wywiadzie @MING i @Kugioraz biznes Project News!

pjgdEhb.png

sh: SAFD czy SAMD?
sn:
 SAFD.

sh: Pizza czy Kebab?
sn:
 Pizza.

sh: Cola czy Pepsi?
sn:
 Pepsi.

sh: Turismo czy Infernus?
sn:
 Turismo.

sh: Project News czy ProjectFM?
sn:
 Project News.

sh: Lawety czy Kurier?
sn:
 Kurier.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z @snack.. Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

VSnltcG.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.