Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Graczem Anon4

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Y1BN844.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z graczem @Anon4Jest on aktualnie Starszym Publicystą Redakcji Prasowej Project News, pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department, a także członkiem organizacji De OG Krew. Dzisiaj się dowiemy trochę więcej na temat Anona i jego rozgrywce serwerowej. Zapraszam już bez przedłużania do wywiadu!

LKZ38Vt.png

DJ: @DJ_Gabrys | A: @Anon4

DJ: Witam. Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu dla naszych czytelników?
A: Witam! Z tej strony Starszy Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News, chętnie udzielę Ci wywiadu.

DJ: Super! W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
A: Jak ktoś czytał już wywiad ze mną, to wie, że na imię mam Rafał oraz posiadam za sobą 16 wiosen. Interesuje się motoryzacją oraz elektro-mechaniką pojazdów, dlatego wybrałem szkołę samochodową w tym zawodzie. Na serwerze można mnie kojarzyć pod nickiem Anon4. Obecnie jestem we frakcji San Andreas Medical Department oraz biznesie Project News, a także jestem członkiem organizacji De OG Krew.

DJ: Kiedy zaczęła się twoja rozgrywka w Multi Theft Auto oraz z serwerem ProjectRPG?
A: Moja rozgrywka w MTA zaczęła się jakoś w 2022 roku w listopadzie i akurat w moim przypadku jest tak, że w sumie ProjectRPG był pierwszym serwerem, na którym zacząłem grać, czyli od początku mojej kariery gram na tym właśnie serwerze, a o samym serwerze dowiedziałem się z YouTube od twórców z niego nagrywających odcinki.

DJ: Na serwerze przegrałeś całkiem sporo godzin, ponieważ masz ich prawie 3 tysiące. Czy uważasz, że jest to dobrze spędzony czas i czy utkwiła ci jakaś najlepsza bądź najgorsza chwila, którą przeżyłeś na serwerze?
A: Tak, przegrałem 3 tysiące godzin na serwerze oraz uważam, że dobrze spędziłem ten czas ze znajomymi, dobrze się na nim bawiąc. Jeżeli chodzi o najlepszą chwilę, to była na pewno dostania się do Redakcji Prasowej Project News, z racji na to, że był i jest to mój pierwszy biznes.

DJ: Jaki posiadasz majątek na serwerze?
A: Moim majątkiem na serwerze jest Jester 11659 ID PFT na secie limitowanym dyniowym oraz Flash 7400 ID TFT bez baku i modułu zmiany napędu na secie limitowanym miodowym.

0bhwtkt.gif

DJ: Jesteś aktualnie członkiem organizacji, która się zwie De OG Krew i z tego, co widzę, to jesteś Emerytowanym Liderem. Możesz powiedzieć, w czym się ta organizacja wyróżnia?
A: Organizacja ta na pewno wyróżnia się swoją historią, której nawet ja do końca nie znam, ponieważ w tamtym okresie nie byłem jeszcze jej członkiem.

DJ: Wykonujesz jakieś zadania, który musi wykonywać, powiedzmy V-Lider organizacji, bądź coś w tym stylu, skoro jesteś Emerytowanym Liderem?
A: Posiadając tę rangę, jestem doradcą zarządu, czyli tak zwanym pomocnikiem.

iXDWLyM.gif

DJ: Jesteś aktualnie pracownikiem Frakcji San Andreas Medical Department. Czymś się kierowałeś, wybierając tę frakcję?
A: Tak, jestem w owej frakcji świeżo po egzaminach. Wybierając tę frakcję, kierowałem się, żeby pomagać innym graczom, przeprowadzać akcje RP oraz wiedzą, która na pewno mi się przyda w prawdziwym życiu.

DJ: Jaka jest atmosfera w tej frakcji?
A: Atmosfera we frakcji jest przyjemna i fajna, każdy jest wyluzowany, zarząd spokojnie i z profesjonalizmem podchodzi do spraw.

DJ: Dobrze ci się pracuje w tej ekipie?
A: Super się pracuje w ekipie takich wspaniałych osób, w skrócie nie mam nic do zarzucenia.

rCBxYvD.gif

DJ: Zostając jeszcze w tematyce frakcji, miałeś jakiś staż w innych frakcjach na serwerze?
A: Tak, moją pierwszą frakcją była frakcja San Andreas Police Department, potem byłem w San Andreas Road Assistance, następnie w San Andreas Transport Corporation, aż do teraz, czyli San Andreas Medical Department. Każda z tych frakcji jest ekstra na swój sposób.

DJ: Jesteś aktualnie Starszym Publicystą w naszej kochanej Redakcji Prasowej Project News. Podoba ci się wybór tego o to biznesu?
A: Tak, jest to mój pierwszy i jedyny biznes na serwerze i jest tu fajnie.

DJ: Chciałbyś coś wprowadzić do biznesu albo coś zmienić?
A: Na ten moment raczej nie, podoba mi się, jak aktualnie jest.

srTJ3Kx.gif

DJ: Super, dziękuję ci bardzo za odpowiedzi! To by było na tyle z mojej strony. Czy chciałbyś złożyć dla kogoś pozdrowienia?
A: Tak, pozdrawiam organizację De OG Krew, biznes Project News, frakcję San Andreas Medical Department oraz @Kierownikk, @Szender, @NerVous, @Nitzur, @mowmififi, @Rybkaa, @czarnydzony, @Matixo, @DarXe, @Kaiser_, @rentaZUS, @Lezothus, @Cidzej, @SzymQ, @Pablo69, @KAM_PL, @xHamster, @_K1sil0.exe, @Wilcz3k i @Kapucha..

DJ: Dołączam się do pozdrowień, jeszcze raz ci dziękuję za spędzenie czasu, żeby udzielić odpowiedzi na moje pytania.
A: Również dziękuję!

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

yvgZYhZ.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez DJ_Gabrys
  • Super 14

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.