Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III+1 yellowpreston

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ezCFZzT.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Reporter @DJ_Gabrys Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z Police Officer'em @yellowpreston. Jest on oczywiście Pracownikiem Frakcji San Andreas Police Department oraz członkiem Biznesu Racing Club. Dziś dowiemy się trochę o yellowpreston'ie i o jego rozgrywce serwerowej! Rozsiądźcie się wygodnie i zapraszam do przeczytania dzisiejszego wywiadu!

LKZ38Vt.png

G: @DJ_Gabrys | Y: @yellowpreston

G: Witam, z tej strony Starszy Reporter DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu dla naszych czytelników?
Y: 
Witam, Police Officer III+1 yellowpreston z San Andreas Police Department. Chętnie odpowiem na parę twoich pytań!

G: Świetnie, w takim razie przedstaw się naszym czytelnikom, żeby mogli Cię lepiej poznać.
Y: 
Nazywam się Mateusz, a na serwerze możecie mnie znać pod nickiem yellowpreston. Uczęszczam do szkoły średniej i mieszkam w województwie mazowieckim. Interesuję się służbami mundurowymi oraz motoryzacją. Na co dzień jestem osobą otwartą i niekonfliktową, dzięki czemu bardzo łatwo nawiązuję nowe znajomości!

G: Powiedz nam, jak zaczęła się twoja kariera z MTA oraz jak natrafiłeś na Serwer ProjectRPG?
Y: 
Moja kariera z MTA zaczęła się w 2020 roku, gdy wraz z kolegami szukaliśmy fajnej gry, żeby wspólnie pograć i właśnie wtedy trafiliśmy na MTA. W poszukiwaniu ciekawego serwera natrafiliśmy na kilka, nazwijmy to, „pseudolami”, na których graliśmy aż do 2022 roku. Wtedy, przeglądając YouTube, natknąłem się na film z Project'a. Serwer wydał mi się na tyle ciekawy, że postanowiłem wejść, chociaż początkowo nie planowałem zostać na dłużej. Jednak po kilku miesiącach grania Project spodobał mi się na tyle, że zostałem na nim aż do teraz.

G: Masz przegrane na serwerze na ten czas 2147 godzin. Możesz opowiedzieć o swoim majątku i jak przyjemnie bądź też nie spędziłeś ten czas na serwerze?
Y: 
Patrząc na mój czas gry na serwerze, mój majątek jest dość mały, ponieważ w swojej flocie pojazdów posiadam jedynie Schaftera STR bez ABS-u oraz Stratuma na dość niskim ID, z którego planuję zrobić projekt. Mój niewielki majątek wynika głównie z tego, że na początku mojej rozgrywki straciłem dość spory majątek przez pochopne i niezbyt przemyślane decyzje, ponieważ kupowałem bezsensowne auta lub robiłem je od zera, a następnie sprzedawałem. Aczkolwiek mogę powiedzieć, że ten czas spędziłem bardzo przyjemnie, ponieważ na serwerze poznałem wiele świetnych osób, z którymi do dziś utrzymuję kontakt. Przez te trzy lata grania serwer ani razu mi się nie znudził.

6wwvtCL.gif

G: Jesteś aktualnie w Organizacji Unified Response. Możesz nam powiedzieć, czym ta organizacja się wyróżnia?
Y: 
Organizacja nie wyróżnia się raczej niczym specjalnym. Jest to zamknięta grupa, stworzona głównie z myślą o znajomych. Znajdują się w niej osoby zarówno z frakcji, jak i spoza niej. Panuje u nas rodzinna atmosfera, ponieważ są to osoby dobrze nam znane i zaufane. Otrzymywałem wiele wiadomości z pytaniem, czy można dołączyć do organizacji, więc pozwolę sobie krótko odpowiedzieć: dostanie się do naszej organizacji, odbywa się poprzez głosowanie. Jednak należy pamiętać, że jest to bardzo zamknięta grupa i dość trudno się do niej dostać, jeśli kogoś nie kojarzymy.

G: Dobra, teraz czas przejść do głównego tematu dzisiejszego wywiadu. Jesteś aktualnie we Frakcji San Andreas Police Department i posiadasz tam rangę Police Officer III+1. Możesz nam powiedzieć, jakie masz aktualnie obowiązki oraz dlaczego wybrałeś tę o to frakcję?
Y: 
Moim obowiązkiem jest na pewno godnie reprezentować frakcję podczas służby, jak i poza nią, i jest to najważniejszy obowiązek. Przechodząc dalej, są to zatrzymania, pościgi oraz pomaganie innym graczom. Wybrałem tę frakcję, ponieważ moim zdaniem, różni się ona od innych w naszej frakcji. Z dnia na dzień czeka na nas coś nowego. Frakcja jest ciekawa i przyciąga pod względem wielu fajnych, jak i przemyślanych akcji. Mówiąc w skrócie, nigdy nie ma nudy i zawsze jest coś do roboty.

G: Gdyby nie San Andreas Police Department, to jaka by była inna frakcja, do której byś poszedł?
Y: 
Myślę, że gdyby nie SAPD, poszedłbym w szeregi SAMD, ponieważ to właśnie od tej frakcji zaczęła się moja przygoda ze służbami mundurowymi i to dzięki frakcji SAMD wybrałem kierunek, na którym aktualnie się znajduję.

JqtcDVv.gif

G: Chciałbyś coś zmienić w tej frakcji?
Y: 
Na tę chwilę totalnie niczego bym nie zmienił, we frakcji panuje świetna atmosfera, wszystko jest na swoim miejscu, dlatego nie widzę potrzeby żadnych zmian.

G: To teraz jeszcze nadszedł czas zapytać Cię o temat związany z Biznesami Serwerowymi. Jesteś aktualnie w Biznesie Racing Club. Dlaczego wybrałeś akurat ten Biznes?
Y: 
Wybrałem ten biznes, ponieważ będąc na ich eventach, wszystko wyglądało na bardzo dobrze zaplanowane. W biznesie tym znajdują się świetne osoby, a sam biznes jest po prostu ciekawy stąd mój wybór.

K4Csz5E.gif

G: Dotarliśmy do końca wywiadu! Chcesz złożyć komuś pozdrowienia?
Y: Pozdrawiam całą frakcję SAPD, organizacje Unified Response, Ciebie, jak i @Kacp3r, @shvky, @Bartaz, @boobiesmmm, @olafeg, @MunReY, @amz., @slever oraz @wminzok.

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.pngbZopbXB.png

Edytowane przez DJ_Gabrys
  • Super 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.