Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na JohnyKnoxville

skalo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: skalo 

Nick oskarżonego: @JohnnyKnoxville

Powód skargi: oszustwo na Tuning 

Data zdarzenia: parę dni temu 

Dowody: IMG_20200912_114225.jpg.d775219d66338b9648ea773a0992960c.jpg

Opis sytuacji: a więc tak chciałem z nim się wymienić ja mu sultana ft a on mi niby za to by dał elegy ft i jemu zaufałem że to jest ft silnikowy itp i nawet nei chciałem sprawdzać co ma faktycznie ale jak już pojechał tak o zobaczyć co ma to tam zobaczyłem 3.1 a full silnik w elegy jest 3.7 

Liczę na oddanie 78k za silniki albo tak jagby odmianę czyli dał by mi jakieś auto/auta o wartości sultana ft a ja elegy to

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

IMG_20200912_120325.jpg

Witam, wiadomość z discorda jest z przed 2 tygodni, wtedy gdy opisywałem Ci moje auta, napisałem że elegy jest full vizu, szyby, i lampki oraz silnik, faktycznie moje nie dopatrzenie, bo mnie poprzedni właściciel mnie o tym nie poinformował. Więc 1 SS, jest bez sensu, ponieważ wtedy nie rozmawialiśmy nawet o sprzedaży tego elegy, w tym czasie mogłem kupić np inne elegy, ale to mniejsza, napisałeś oststnio na dsc że chcesz się wymienić sultanem za elegy, nie było ustalane co on ma, wbiłem i się wymieniliśmy, to było już twoje nie dopatrzenie, nie moje. Przy zakupie aut się dopyuje co pojazd posiada czego nie posiada. Czekam na dalszy rozwój sprawy. 

Skoro wiadomość z Discorda jest sprzed 2 tygodni, a przedstawiony screen ma sygnaturę "6 dni temu", to poproszę potwierdzenie w formie screena z aktualnej konwersacji z widoczną datą wysłania wiadomości i datą dzisiejszą jako potwierdzenie.

2 godziny temu, JohnnyKnoxville napisał:

(...)
napisałeś oststnio na dsc że chcesz się wymienić sultanem za elegy, nie było ustalane co on ma, wbiłem i się wymieniliśmy

@skalo czy jest to prawda?

42 minuty temu, Volenir napisał:

Skoro wiadomość z Discorda jest sprzed 2 tygodni, a przedstawiony screen ma sygnaturę "6 dni temu", to poproszę potwierdzenie w formie screena z aktualnej konwersacji z widoczną datą wysłania wiadomości i datą dzisiejszą jako potwierdzenie.

Na ss jest 6 ponieważ 4dni temu robiłem ss

43 minuty temu, Volenir napisał:

czy jest to prawda?

Niby tak ale jednak widziałem jakie wcześniej było elegy z wyglądu wtedy co napisał co ma i potem przed wymiana widziałem i wszystko to samo było lampy itp 

IMG_20200912_171713.jpg

Doszło zatem do nieporozumienia między wami. Ze względu na fakt, iż @skalo został wprowadzony w błąd informacją o ulepszonym na maksymalnym poziomie silniku, sugeruję się dogadać.

Wymiany dokonanej przez Was nie da się cofnąć, gdyż jeden z przedmiotów wymiany ma już innego właściciela.
Sugeruję zatem dokonać wymiany pod okiem administracji. Oskarżony przekaże 78000 $ (wartość ulepszenia z silnika 3.1 do 3.7), oskarżający przeznaczy je w tym samym momencie na ulepszenie silnika do ustalonego poziomu 3.7. Jeżeli nie będzie takiego sposobu, by tego dokonać, operacji możemy dokonać z systemu.

Proszę o wypowiedź obu stron w ciągu 24 godzin. Jeżeli macie inne rozwiązania, proszę o wypisanie ich tutaj.
W przeciwnym wypadku powyższa transakcja zostanie przekazana do realizacji.

6 godzin temu, skalo napisał:

Mi by to pasowało ale też by może dało by się zrobić tak jagby odmianę czyli dał by mi jakiś pojazd/pojazdy o wartości sultana (około 600k-650k)jeżeli by nie miał pieniędzy na oddanie za silniki 

Nie zgadzam się, na rozdawanie moich pojazdów. 

Skoro nie ma zgody na dokonanie transakcji innym sposobem, proszę o wypowiedź w sprawie sugerowanej drogi rozwiązania sytuacji.

15 godzin temu, Volenir napisał:

Oskarżony przekaże 78000 $ (wartość ulepszenia z silnika 3.1 do 3.7), oskarżający przeznaczy je w tym samym momencie na ulepszenie silnika do ustalonego poziomu 3.7. Jeżeli nie będzie takiego sposobu, by tego dokonać, operacji możemy dokonać z systemu.

Ponownie, czas na wypowiedź obu stron to 24 godziny.

Przed chwilą, skalo napisał:

A da się silnik zmniejszyć? Napisałeś full silnik to raczej było wiadome że będzie full a napisałem z wyglądem bo raczej byś nie kupił/zrobił takiego 

Full silnik napisałem 2 tygodnie temu, przez moją pomyłkę, czaisz, 2 tygodnie temu, nie w dzień wymiany, przed dokonaniem transakcji mogłes się dopytać szczegółowo jaki tuning posiada pojazd, wtedy miałbyś chociaż dowody do skargi A nie tak jak teraz. 

Nawet jak bym ciebie się zapytał czy ma full silnik to pewnie byś napisał że tak

Dnia 12.09.2020 o 14:06, JohnnyKnoxville napisał:

faktycznie moje nie dopatrzenie, bo mnie poprzedni właściciel mnie o tym nie poinformował.

A raczej byś nie jechał tak o zobaczyć jaki silnik ma 

2 minuty temu, skalo napisał:

Nawet jak bym ciebie się zapytał czy ma full silnik to pewnie byś napisał że tak

A raczej byś nie jechał tak o zobaczyć jaki silnik ma 

Pewnie bym napisał że tak? 

Oczywiście że bym tak nie napisał, bo bym Ci podał prawdziwy tuning pojazdu, na discordzie napisałeś tylko "dawaj wymiana sultana za elegy" to napisałem okej, nie pytałeś o tuning, skarga wgl jest bez sensu, nie wiem po co ciągniemy temat skoro nawet dowodów nie masz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.