Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Graczem WafelTLD

DJ_Gabrys

Rekomendowane odpowiedzi

jLVCfcT.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Praktykant @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project Newsdzisiaj przybyłem do Was z wywiadem z dość znanym Graczem @WafelTLDoraz byłym członkiem organizacji Ordine della Vendetta. W owym wywiadzie dowiemy się, więcej na temat Wafla i jego rozgrywki serwerowej!

LKZ38Vt.png

G: @DJ_Gabrys | W: @WafelTLD

G: Uszanowanie, Praktykant DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś, może udzielić mi wywiadu? 
W: Jasne, odpowiem na wszystko, co będę w stanie.

G: Na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom, tak aby mogli lepiej cię poznać.
W: 
Mój nick to WafelTLD, gram trochę czasu na ProjectRPG, główną rozgrywkę zacząłem gdzieś w okolicach listopada 2024. Moje zainteresowania to gry komputerowe, muzyka, technologia (głównie w kierunku systemów operacyjnych i programów) oraz memy.

vzDer5q.gif

G: Jaka jest geneza twojego nicku, skąd się on wziął?
W: 
Mój nick powstał dosyć dawno, jego historia sięga okolic 2015 roku, gdy zaczynałem tworzyć różne treści w internecie i nie wiedziałem, jak nazwać swoją personę. Brat wtedy wpadł na pomysł, bym po prostu się nazwał jako Wafel. Przez 2-4 lata używałem w takiej formie nicku, lecz z tego typu nazwą jak to zwykle bywa, dużo osób już pojawiało się z tym samym nickiem, dlatego też dodałem do swojego nicku końcówkę TLD i tak zostało do dziś.

G: Jak zacząłeś swoją historię z MTA i serwerem ProjectRPG?
W: 
W samo MTA gram od nastu lat, nie jestem w stanie określić ile dokładnie, ale mogę raczej ze spokojem powiedzieć, że byłem świadkiem rozpoczęcia może nie wszystkich, ale kilku popularniejszych serwerów. Konto na Project założyłem w 2023 roku i do tej pory gram tam sukcesywnie traktując go jako serwer mainowy. Nie grywam w ostatnim czasie na żadnym innym serwerze.

G: Na serwerze masz przegrane lekko ponad 1100 godzin. Jak oceniasz spędzony czas na serwerze i ile twój majątek wynosi?
W: 
Serwer uważam za taką odskocznię od ciężkich realiów — ostoję, w której można zrobić coś, czego IRL nie dałoby się tak łatwo osiągnąć. Mój obecny majątek nie jest duży, jeśli miałbym wycenić wartość posiadanego majątku w serwerowej gotówce, byłaby to na pewno kwota rzędu 2kk$ - Bywały sytuacje w przeszłości, w których nieumiejętnie traktowałem zarobione środki na serwerze, ale z czasem się odkuwam, więc raczej teraz tylko będzie rósł.

Vctm9v6.gif

G: Przynależałeś jakiś czas temu do organizacji Ordine della Vendetta, opowiedz nam coś więcej o niej, czemu to akurat ona, a nie jakaś inna?
W: To prawda, byłem jakiś czas temu w organizacji. Ordine della Vendetta to dobra organizacja, zachęciła mnie niskim progiem wejścia, fajnym klimatem i osobami, które dawały wiele funu i satysfakcji z prowadzenia z nimi dialogu, lecz lekko była podupadła w ostatnich chwilach, kiedy w niej byłem. Nie wspominam o tym po złości oczywiście, ale z powodu wątłej reputacji, jaką inne organizacje spowodowały swoimi działaniami wobec niej, niższą aktywnością organizacji i jej działań na serwerze w kierunku budowy czułem, że po prostu to nie dla mnie i zostałem takim „samotnym wilkiem” bez jakiejkolwiek organizacji na koncie. Po czasie widzę, że organizacja powoli wstaje na nogi ostatecznie, dlatego, jeśli mam taką możliwość, chciałbym zachęcić czytelników do dania szansy tej organizacji. Zarząd stara się wszystko naprawić i odbudować, potrzebuje tylko wspomnianej wcześniej szansy.

G: Nie przynależysz aktualnie do żadnego biznesu ani frakcji. Masz w planach dołączyć do jakieś Frakcji/Biznesu. Jak tak to powiedz do jakiego.
W: 
Na obecną chwilę nie jestem i nie zamierzam dołączać do żadnego biznesu oraz frakcji. Jest to spowodowane tym, że jednak na serwer wchodzę maksymalnie do paru godzin dziennie, a i też nie jestem jakimś biernym pracowiczem serwerowym. Nie czuję się na siłach obecnie by pracować zgodnie z normami danych frakcji, dodatkowo dochodzą do tego różne problemy z komputerem, który podczas rozgrywki powoduje suttering (mogłoby to się odbić na kulturze jazdy podczas poruszania się pojazdami frakcji czy biznesu) oraz też myślę, że życie prywatne na obecną chwilę nie pozwoliłoby mi na systematyczne wyrabianie norm.

8s7BDJE.gif

G: Z mojej strony to tyle, dziękuję Ci serdecznie za wywiad, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
W: 
Ja również dziękuję za możliwość wypowiedzenia się. Chciałbym pozdrowić Całą Redakcję Prasową Project News, Administrację serwera, organizację Ordine della Vendetta oraz czytelników.

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie tego zacnego materiału, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.pngxKRiH77.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.