Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WoTosz

f0rescik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: f0rescik
Nick oskarżonego: @WoTosz
Powód skargi: Nadużywanie rangi
Data zdarzenia: ok. 1:30 dnia 26.08.2020r
Dowody: https://imgur.com/a/45OHW0V
Opis sytuacji: Pracując na pracy, którą polecił mi owy supporter zauważyłem ze drzewa rosną, sadzą się jak i oznaczają oraz ścinają całkowicie same. Porobiłem kilka screenshotów, jedynie widać na nich to co widać, lecz to wystarczy. Dodam jeszcze tylko że owy administrator był obecnie na służbie SATC. Kiedy go poinformowałem żeby się pożegnał z rangą ten wyszedł z serwera. Nie chciałbym żeby taka osoba miała miejsce w administracji na tak przyzwoitym serwerze ❤️ 

Hej!

nie wiem o co ci chodzi, byłem na służbie satc i dostałem zgłoszenie od Ciebie. Przyjechałem po Ciebie i była rozmowa nt. najlepszej pracy, po skonsultowaniu się zawiozłem Cię na drwala, potem odjechałem na spawna sf żeby poczekać na kolejnych klientów lub zgłoszeń. Jako że drwal został zamknięty (jeśli o tym wiedziałeś) z powodu błędów to może dalej jakiś mały błąd się znaleźć. Po odczekaniu kilku minut na spawnie znudziło mi się siedzenie w jednym miejscu więc postanowiłem wrócić na bazę i zakończyć służbę. Zakończyłem służbę i wyszedłem z MTA żeby pójść spać. Posiedziałem nagle na telefonie i patrzę że skarga wleciała z niewiadomych przyczyn. To tyle z mojej historii a sprawę przekazuje RCON.

Po prostu wielkie XD. Rozumiem że błędy pracy mogą polegać na zgubowanych lokacjach, czy złych zarobkach, ale nie na tym że drzewa się same robią, a tym bardziej że jakoś jak rąbałeś drzewo siekiera wisiała w powietrzu. Chciałeś po prostu dorobić w nielegalny sposób i nie umiesz się do tego przyznać. Inny gracz o nicku Fezzi też widział to całe zdarzenie, który na dodatek widział cie na invie z suszarką. Nie tłumacz się tylko się poddaj, ARCON może sprawdzić w logach co robiłeś o danej godzinie i to nie będzie problem zobaczyć że się do owego gracza tepnąłeś nie zakańczając wcześniej służby. Pozdrawiam, oby reszta administracji nie popełniała takich samych błędów 😄

Przeanalizowałem sytuację.

Jest zgodność z powyższymi screenami. Supporter dopuścił się złamania regulaminu administracji, który zabrania zarabiania podczas pełnienia służby administracyjnej, dodatkowo kryjąc się, korzystając z funkcji która pozwala mu być niewidocznym.

21. Zakazuje się Administracji serwera uczestniczyć w jakiejkolwiek rozgrywce zarobkowej (poza pełnieniem służby frakcyjnej) w czasie przebywania na randze administracyjnej.

Prócz tego, przebywał cały czas na służbie frakcyjnej, co jest wyraźnie zabronione w regulaminie frakcji, lecz nie o tym mowa.

W ramach kary, WoTosz zostaje zawieszony do 12.09.2020 w funkcjach administracji serwera. Dodatkowo, zostanie przeprowadzone mu ponownie spotkanie inicjujące zanim wróci na rangę.

Skarga przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.