Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas i na mnie...

KhirX

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedł czas i na mnie, raczej to nie będzie tylko przerwa.

No niestety przyszedł czas i na mnie. 

Przyczyn jest wiele, przede wszystkim wypalenie się.

Byłem od początków serwera, wiele widziałem, jeszcze więcej doświadczyłem.

No ale nie rozpisujmy się za wiele, Przejdźmy do pożegnania.

@Szlachcic i @Szan - Dziękuję Wam za możliwość tworzenia biznesu, zrobiliśmy wiele produkcji mam nadzieję że to nie będzie koniec.

@Fugi - Pograliśmy wiele razem, tworzyliśmy organizację, zarabialiśmy. W zamian długu który mam u ciebie oddaje ci moje auto. ( Jeżeli administracja się nie zgodzi, spróbuję go sprzedać )

Untitled-1.thumb.png.e084c0f46cca63b9c76147ef4fe3f76c.png

@KibicNie(L)echa - Było trochę śmiania, jazdy. No ale to się kończy właśnie w tym momencie. Tobie oddaję mojego perenniala. Jeżeli chodzi o kontakt, to go nie urywamy.

Untitled-1.thumb.png.561f1a0f99bb52941930ecd15560fe39.png

@PanGluestick - To co się stało z twoim majątkiem jest przykre, Tobie też dziękuję za każdą chwile czy to nagrywek, czy to odwalańska.

@Tasam - tobie oddaję stanowisko Dyrektora, w Lion Cinema. Teraz to Ty masz kontrolę nad całą brygadą. Oby nagrywki szły jak najlepiej i jak najczęściej.

@indor - Dziękuję za opiekę nad biznesem, ale taka mała porada ode mnie. Przykładaj się więcej w sprawy biznesowe.

Tak samo dziękuję osobom które były przy mnie:

@Kocur

@Pazdek

@Krychuuu

@matteushh

@Pjoter

@Hamley

@kuryl

Jak i całemu Lion Cinema i Lion News

Jeżeli ktoś poczuł się pominięty to bardzo przepraszam,

Tak jak pisałem nie planuję powrotu.
KhirX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.