Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bulbasaur

widlok

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <LisuSztos  (WiesiekPL)>
Nick oskarżonego: <Bulbasaur>
Powód skargi: <gracz nie chce się odmienić pojazdem który był wzięty w raty. Po napisaniu do niego wiadomości nic nie odpisywał>
Data zdarzenia: <28.01.2021>
Dowody: <unknown.png>
Opis sytuacji: <nastąpiła wymiana pojazdami gdzie gracz na początek dał mi 2k i do końca dnia miał spłacić 8k jednak że napisałem do gracza że chce się jednak odmienić na co on nie odpisywał >
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <  (gracz ma na discordzie inny nick)image.thumb.png.87764f7fbc9769ca7223fa15428ba3d6.png>

Skarga

Witam, nie było mnie od wczoraj na serwerze, po pierwsze raty są spłacone od wczoraj bo przed wyjściem z serwera zapłaciłem całość więc transakcja jest dopięta, a po drugie minęło już 24h od naszej wymiany oraz mojej spłaty Ciebie. Odpisuję dopiero teraz, ponieważ nie byłem przy komputerze od wczoraj, co mogłeś zobaczyć na discordzie, forum czy serwerze, byłem poza domem. Ogólnie nie widzę powodu, dla którego miałbym się odmieniać, ponieważ spłaciłem Ci wszystko i od tamtego momentu transakcja była dopięta i załatwiona.

Pieniądze oddałem i sprawa była zamknięta po czym napisałeś skargę, kiedy raty już nie było. Chciałbym jeszcze powiedzieć, że skarga jest źle napisana, ponieważ nie zostałem poinformowany. Informacja o skardze powinna zostać napisana do mnie na serwerze w wiadomości PM lub na forum w wiadomości prywatnej, a nie na discordzie, nasza prywatna rozmowa na discordzie nie zalicza się do spraw serwerowych, po za tym, z tego co mi wiadomo w regulaminie jest coś o nie upublicznianiu spraw prywatnych, o ile z wiadomości pm rozumiem, bo to przecież serwer, tak na discordzie wiadomości prywatne nie zaliczają się do poinformowania o skardze i nie powinny być upubliczniane w niej. Od momentu wymiany jak i od momentu skargi minęło już za dużo czasu, żeby drążyć to dalej, nie zrobiłem nic złego i mam nadzieję, że każdy to rozumie.

Prośba o odmianę nie wchodzi w grę.
Odmianę można wszcząć, kiedy nastąpi wyraźna komplikacja w procesie ratalnym/informacji dot. pojazdu (jego zawartości).

W Twojej skardze tego nie widać, zatem zgadzając się na wymianę potwierdzasz słuszność przedstawionej oferty. Pieniądze za pojazd w pełni otrzymałeś, więc transakcja jest zakończona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.