Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o odzyskanie Bulleta 4.4

C5KAMIX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakies 2 tyg temu dałem w raty jakiemuś graczu na waszym serwerze,typek mial 3k RP , i sporo godzin , wiecej nie był cj ktoremu mial byc dac takie auto w raty, widzialem tez staty na kutrach i poziomy, ale nie stety okazał sie frajerem bo dostał po 1h od naszej transakcji bana pernamentnego, nie wiem czy chcial go sprzedac jakos nie leganie czy,odawal cos tym autem nie mam pojecia, ale wiem z bardzo ale to bardzo zalezy mi an tym aucie, wiem ile czasu i radosci w niego włozyłem aby go miec, sporo dni na kutrach i innych pracach, Bardzo prosze o cofniecie tej transakcji obiecuje ze nigdy juz nie dam nic w raty. ❤️ 

4. W przypadku niewywiązania się z umowy osoby posiadającej dług - Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty.

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej realizacji - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

~ Regulamin serwera / Regulamin pożyczek i rat. 

Chyba nic nie zdziałasz, lecz poczekaj na wypowiedź RCON'a

1 godzinę temu, xzgrywson napisał:

4. W przypadku niewywiązania się z umowy osoby posiadającej dług - Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty.

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej realizacji - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

~ Regulamin serwera / Regulamin pożyczek i rat. 

Chyba nic nie zdziałasz, lecz poczekaj na wypowiedź RCON'a

Tak jak gracz napisał, pewnie jedynym wyjściem będzie odmiana gdy gracz napiszę apelacje i postanowi się odmienić bądź spłacić dług.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.