Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miniek

ArcadiusS

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KR3CiK

Nick oskarżonego: Miniek

Powód skargi: Nadużycie rangi i bez podstawny mute 24h

Data zdarzenia: 16 stycznia 2021

Dowody: Screenshot_20210116-224813.thumb.png.be0092872a6e35c8e2f7bcdf2027a56b.png

Opis sytuacji: Otóż pan Nattanekk (Raczej dziecko) próbowało mi wmówić że obrażam jego choroby choć takiego czegoś miejsca nie było nie ma dowodów na to. Miał tylko ssy cytuje moje słowa "Jesteś zjebany kurwa ", tylko raz pojawiło się takie coś i mute na 24h?! Jest to czyste nadużycie rangi.

W dniu 16.01.2021 od godziny około 1.50 żeby nie przesadzić osoba która złożyła na mnie skargę (Nattanek) siała sielankę na g na serwerze, prowokowała każdego, byle tylko zrobić gówno burzę, mam 5 świadków z czego 3 dziś widziałem. Ci trzej mogą potwierdzić moje słowa byli to @0Bi; @eljanuszo ; @CapsLock

@ZiRee2k16 @*DUZYKNAGE* osoby których nie widziałem dziś po południu.

1 godzinę temu, KR3CiK napisał:

Otóż pan Nattanekk (Raczej dziecko) próbowało mi wmówić że obrażam jego choroby choć takiego czegoś miejsca nie było nie ma dowodów na to. Miał tylko ssy cytuje moje słowa "Jesteś zjebany kurwa ", tylko raz pojawiło się takie coś i mute na 24h?! Jest to czyste nadużycie rangi.

Więcej dodawać chyba nie trzeba.

Tak poza tym, to skarga za nadaną karę.

Miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.