Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o skargę na pracownika frakcji - SlodkaKarolcia69

Cryst4lek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Cryst4lek
Nick oskarżonego: SlodkaKarolcia69
Powód: łamanie krd oraz bezpodstawne zakończenie kursu
Dowody : spoiler

Opis sytuacji: A więc zacznę od tego, że zdaje sobie sprawę że prawie nie widać wiadomości na nagraniu, lecz od czegoś są logi.
Sytuacja wyglądała w następujący sposób że pracownik w celu odpisywania mi zamiast stawać na poboczu, stawał na środku drogi.

Na końcu nagrania możemy zauważyć jak pracownik karze mi wysiąść z pojazdu za brak kultury w jego stronę, gdzie nie pisałem żadnej wiadomości prowokującej oraz znieważającej pracownika.
Jeśli osoba sprawdzająca to skargę będzie miała jakieś pytania, zapraszam do dyskusji pod tematem. 

Pozdrawiam

Witaj Cryst4lek! 
Czas oczekiwania na skargę przez ciebie zapowiedzianą to 17minut ale do sedna. 
Więc tak, mówisz że mnie nie prowokowałeś? Jest to bardzo ciekawe ponieważ wiadomości które pisałeś w moją stronę nie dość że były przez mnie odebrane jako wulgarne to jeszcze dodatkowo prowokujące do odpisania w bardzo nie miły sposób w twoją stronę. Na moje szczęście nie muszę wcale wysłuchiwać twojego prowokowanie tylko mogę cię wysadzić oraz pojechać na następny kurs aby nie tracić czasu na osobę która nie umie zachować kultury podczas kursu. 

Co do postoi aby ci odpisać, widzę tylko jeden na całym nagraniu w 21 sekundzie filmu który wysłałeś i był on na poboczu. Nie rozumiem więc twojego argumentu. Co do łamania KRD, sam napisałeś żebym jechał 50km/h po czym stwierdziłeś że mogę za to dostać mandat i żebym tak nie jechał. No cóż, klient nasz pan, posłuchałem się ciebie a potem narzekałeś. 

Tutaj już zacytuję twoją wiadomość z skargi! 

6 minut temu, Cryst4lek napisał:

Na końcu nagrania możemy zauważyć jak pracownik karze mi wysiąść z pojazdu za brak kultury w jego stronę, gdzie nie pisałem żadnej wiadomości prowokującej oraz znieważającej pracownika.

Więc tak, rozkazanym ci było wysiąść z pojazdu za liczne uwagi podczas kursu które miały na celu sprowokowania mnie do nie miłego kontynuowania rozgrywki w dniu dzisiejszym więc sobie oszczędziłem takiego zachowanie i jak sam napisałeś "karze" (Pomijając błąd ortograficzny który pokazuje jak bardzo jesteś młodą osobą która tylko gra w MTA całymi dniami) wysiąść z pojazdu w celu uniknięcia pogorszenia się mojego nastroju w dniu dzisiejszym ponieważ nie mam zamiaru sobie go psuć jak już wcześniej wspomniałem. 

To tyle nie mam nic więcej do dodania 🙂

Dobra przeglądając wszystkie dowody które zostały dostarczone przez oskarżającego, na starcie prosiłbym aby pisząc skargę na pracownika (tym bardziej oficjalną / publiczną) były jednak zawarte dokładne logi. Mimo to, że część członków zarządu jest w administracji to niestety reszta graczy/pracowników/czy nawet część zarządu do takowych logów nie ma dostępu. 

Kolejna kwestia to oczywiście zatrzymywanie się na drodze. Na nagraniu zauważyłem łącznie dwa takie zatrzymania. Pierwsze praktycznie na początku natomiast w tym momencie pracownik odpisywał na twoje wiadomość i drugie gdy Cię wysadził. I tu zwracam uwagę dla pracownika, jeżeli musisz odpisać komuś to staraj się zjechać na bok aby uniknąć takich sytuacji. 

Następnie przechodzimy do sytuacji z ogranicznikiem prędkości (chodzi o jazdę 50km/h). Sama zasada "klient nasz pan" nie działa w 100%, jeżeli klient powie Ci skocz z mc lub wjedź na dm to wykonasz jego "polecenie" bo "klient nasz pan"? No nie w takiej sytuacji powinieneś "olać" wiadomość gracza i wykonać kurs tak jak należy. 

No i przechodzimy do sedna sprawy czyli prowokacji. W tym wypadku regulamin nie mówi nic na temat prowokacji, jest tam tylko wzmianka o agresywnym kliencie oraz braku kultury. Niestety jednak po przeanalizowaniu logów nie znalazłem żadnej wiadomości która mogłaby świadczyć o jakiejkolwiek prowokacji.

Na zakończenie całej sprawy @SlodkaKarolcia69 w ramach rekompensaty dla klienta za zmarnowany czas zostaje na Ciebie nałożona kara pieniężna w wysokości 500$ jako zadość uczynienie. Przekaż je przez bank do @Cryst4lek(uid: 48327).
Dodatkowo zostajesz również zawieszony na okres 5 dni.
Skargę przyjmuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.