Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [Grupa Wypadkowa] Pozoranci

Nexusovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Spejsonik napisał:

Oj tak tak, jak najbardziej popieram. Szkoda że jestem członkiem Frakcji bo z miłą chęcią bym dołączył do takiej grupy. Kocham RP i tyle w temacie. 
Za apką jestem 100% na TAK

Dodam coś od siebie. Moim zdaniem pozoranci powinni posiadać :

- Odpowiedni skład z dobrym RP i zasadami jego odgrywania

- Zestaw Pojazdów Lotniczych i lądowych w celach odegrania typowo większego wypadku bądź innego rodzaju RP

- W granicach tolerancji wypłacalną stawkę w przypadku odegrania jakiegokolwiek RP

- Odpowiedni Regulamin Pozorantów ❤️❤️ 

W sumie to tyle ode mnie. Jeszcze raz Wiele razy na TAK

Wszystko jest w planach, okaże się czy wgl powstanie ten biznes.

2 minuty temu, Rick_Clint0n napisał:

A co moje rp wypadek jak uderzyłem w drzewo z prędkością 140km/h i złamałem palec nie jest sensowne?

jakby ktoś nie załapał to dla jaj to napisałem

Nie chodzi mi o konkretnie twój przykład chodzi mi bardziej o to ze większość ludzi i tak nie ogarnia RP więc jak będzie ekipa, która się tym zajmuje mając więcej doświadczenia i pojęcia to wyjdzie na lepsze 😉

TAK!

ZNACZNIE ZWIĘKSZY TO AKTYWNOŚĆ GRACZY JAK I FRAKCJI, NIE BĘDZIE NUDNO!

6 minut temu, Veek napisał:

Nie chodzi mi o konkretnie twój przykład chodzi mi bardziej o to ze większość ludzi i tak nie ogarnia RP więc jak będzie ekipa, która się tym zajmuje mając więcej doświadczenia i pojęcia to wyjdzie na lepsze 😉

Dokładnie o to tutaj chodzi.

Jesteście osobami pozorującymi wypadki czy "Jesteśmy grupą o charakterze szkoleniowym dla frakcji" ~ no nie wiem, raczej o charakter szkoleniowy niech się martwi lider każdej frakcji, a nie jakiś biznes, ogólnie rzecz biorąc...

Cytat

Odnosząc się do strony frakcji, oferujemy na najwyższym poziomie akcje Role Play, które nie będą wyreżyserowane, aczkolwiek takie, które podlegają zasadą Role Play’u, czyli wyobraźni, kreatywności oraz zbieżności wydarzeń. 

to jedno zdanie ma tyle błędów... ("odnosząc się do strony frakcji" - "oferujemy na najwyższym poziomie akcje roleplay"), gdzie tu jakakolwiek logika, skoro jesteście pozorantami to jak akcje mają nie być wyreżyserowane? xd albo mi się wydaje albo podanie pisane było na szybko, byle jak... pomijając ten fakt uważam, że nie jesteś osobą odpowiednią do prowadzenia takiego biznesu, a Twój poziom rp wcale nie jest idealny. Zdecydowanie jestem na nie, to moja własna, indywidualna opinia.

10 godzin temu, WujekEddy napisał:

Jesteście osobami pozorującymi wypadki czy "Jesteśmy grupą o charakterze szkoleniowym dla frakcji" ~ no nie wiem, raczej o charakter szkoleniowy niech się martwi lider każdej frakcji, a nie jakiś biznes, ogólnie rzecz biorąc...

to jedno zdanie ma tyle błędów... ("odnosząc się do strony frakcji" - "oferujemy na najwyższym poziomie akcje roleplay"), gdzie tu jakakolwiek logika, skoro jesteście pozorantami to jak akcje mają nie być wyreżyserowane? xd albo mi się wydaje albo podanie pisane było na szybko, byle jak... pomijając ten fakt uważam, że nie jesteś osobą odpowiednią do prowadzenia takiego biznesu, a Twój poziom rp wcale nie jest idealny. Zdecydowanie jestem na nie, to moja własna, indywidualna opinia.

Odnosząc się do pierwszej kwestii, którą podałeś, czyli:

Spoiler

Logicznie rzecz biorąc, jesteśmy osobami, które pozorują wypadki - tym samym dając lekcje frakcją. Proszę sobie wyobrazić, że w frakcjach nie są zapewne omawiane wszystkie sytuacje, które mogą się w życiu realnym (tym samym przenosząc to do gry), zdarzyć. Ogólnie rzecz biorąc, grupa wypadkowa, w pewien (w większym stopniu) może mieć za zadanie wyszkolić pracowników, na każdą ewentualność - po to również będziemy. Proszę doraźnie interpretować rzecz (grupa wypadkowa), jaka tutaj jest omawiana. 

Odnosząc się do następnej przez Ciebie podanej kwestii, czyli:

Spoiler

To zdanie jest napisane w sposób poprawny, @Nexusovskyy odniósł się w przez siebie napisanym tekście do frakcji, czyli zdanie jest zbudowane poprawnie gramatycznie, następnie określił co oferujemy, przypominam, że są to akcje Role Play, które nie muszą być wyreżyserowane, aczkolwiek mogą. Pozoranci będą mogli przygotować krótki scenariusz (inaczej: pomysł) na akcję, którą w danym okresie czasu będą chcieli przeprowadzić. Natomiast istnieje drugi wybór, to jest temat odgrywanej akcji, są to dwie różne rzeczy, które podlegają bardzo doraźnej interpretacji. Cały zamysł został pisany z logiką, z myślą poprawnej interpretacji - lecz jak to Ty interpretujesz, pozostawiam Tobie. Natomiast uważam, że @Nexusovskyy jest odpowiednią osobą do prowadzenia tego biznesu, gdy znajduje się w gronie osób bez żadnej toksyczności jak i agresywności. W biznesie, o którym jest tutaj mowa, będzie panowała na najwyższym poziomie integracja oraz zabawa, przy odgrywaniu akcji Role Play. 

Przechodząc do meritum mojej wypowiedzi. Grupa Wypadkowa Pozorantów, ma charakter szkoleniowy dla frakcji jak wcześniej wspomniałem - liderzy, zapewne jak i każdy nie jest przewidzieć każdej sytuacji, która w danym okresie czasu może się zdarzyć, po to przychodzimy My, aby dla Naszych pozorantów jak i dla graczy, jak i również dla frakcji pokazać, że w Naszym życiu (przenosząc to do realiów gry), zdarzyć się może każda rzecz, czasami nieoczekiwanie. Następnie chciałbym zaznaczyć, że "czepianie" się do rzeczy, które tak naprawdę są napisane w sposób poprawny, nie ma największego sensu gdyż w takim przypadku, błędem jest czepianie się do rzeczy, które są dobre, aniżeli do tych, które są złe - gdzie ich tu nie ma. Zaznaczyć chcę również, że jest to pomoc dla Wszystkich frakcji, przygotowując ich do jak wcześniej wspomniałem, każdej ewentualności. 

Z wdzięcznością za asertywność, pozdrawiam.

x.Dustus

PS. Proszę również nie burzyć moim zdaniem, które jest jak Wasze - obiektywne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.