Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RudyProkurator i Cytrus<3

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Czy auta pozostawione z ten sposób miały być zaparkowane? Lepiej już się nie ośmieszaj. Wyraźnie jest widoczne do czego chcieliście się posunąć. Mieliście 1 m do normalnego parkingu, lecz ty i tak powiesz ,,ale mogliście przejechać", a dobrze wiemy, że coś wam nie pykło.

Liczę na ukaranie ich, bo chcemy być sprawiedliwi.

20210116_111029.jpg

14 minut temu, RudyProkurator napisał:

C) Dlaczego jak  mieliśmy 5 minut na zakończenie wynajmu domku, nie spytaliście się nas czy nie możemy odjechać pojazdam.

D) nie było to robione specjalnie, po prostu, chwile wcześniej byliśmy przez was lekko to mówiąc taranowani byśmy nie byli wstanie wjechać 

C) Sami mieliście 5 min aby normalnie zaparkować, lecz tego nie uczyliliscie. Po prostu wiemy co było, ale wam to nie zadziałało. 

D) Chwilę przez nas taranowani? Hahaha, ale dziś poprawiłes mi chumor. Po ci miałbym Ciebie taranowac jak napisałem do SATC podanie i jakbym dostał prawko to bym nie dostał się. Przed wygaśnięciem domku sobie driftowales moonbeanem, a Cytrus stał koło bazy. Więc chłopcze nie oszukuj, bo gubisz się w tym co piszesz.

8 minut temu, cyprian napisał:

C) Sami mieliście 5 min aby normalnie zaparkować, lecz tego nie uczyliliscie. Po prostu wiemy co było, ale wam to nie zadziałało. 

D) Chwilę przez nas taranowani? Hahaha, ale dziś poprawiłes mi chumor. Po ci miałbym Ciebie taranowac jak napisałem do SATC podanie i jakbym dostał prawko to bym nie dostał się. Przed wygaśnięciem domku sobie driftowales moonbeanem, a Cytrus stał koło bazy. Więc chłopcze nie oszukuj, bo gubisz się w tym co piszesz.

Tak, jezdzilismy dookoła, a gdy zaczęliśmy jechać do  środka to poleciał na mnie rancher, czekamy na paira

1 minutę temu, RudyProkurator napisał:

Tak, jezdzilismy dookoła, a gdy zaczęliśmy jechać do  środka to poleciał na mnie rancher, czekamy na paira

Dzieki mordo, że przyznałes się do kolejnego kłamstwa. Na filmiku wyraźnie widać jak ja siedzący w Jesterze jede koło Ciebie idącego obok, więc skończ z tymi kłamstwami. Licze teraz na surowsze ukaranie, ponieważ dopuścił się gracz wielu kłamstw.

3 minuty temu, RudyProkurator napisał:

napisałem, że pojazdy chciałem zostawić, ponieważ  byłem taranowany

Jak byłeś taranowany, jak ciebie nikt nie taranowal. Po co gościu takie głupoty piszesz. Wcześniej juz ci wytłumaczylem, ze nie mogłeś być. Teraz czekam na decyzję.

Tak się składa że dzisiaj pojechalem na tą bazę i stworzylem tę "prowizoryczną" bramę. Przejechałem zarówno rancherem i jesterem. Oba przejechały bez problemu. Na filmiku widać problemy ranchera ponieważ wjeżdżał przez bramę pod niewygodnym kątem. Brama była "przejeżdżalna" mimo tego, że wciąż utrudniała przejazd. Chciałbym jednak zaznaczyć że na żadnym z nagrań nie ma ukazanego gracza RudyProkurator który stawia auto, a jedynie Cytrus<3.

Osobiście zakończę tę skargę następującymi karami:

RudyProkurator nie zostanie ukarany z powodu niewystarczających dowodów.

Cytrus<3 zostanie ukarany wyciszeniem za prowokacje / docinki a także otrzyma zakaz prawa jazdy za utrudnianie rozgrywki

Przyjmuję, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.