Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RudyProkurator i Cytrus<3

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cyprian
Nick oskarżonego: RudyProkurator i Cytrus<3
Powód skargi: utrudnianie gry
Data zdarzenia: 13.01.2020 20;00
Dowody: https://imgur.com/wJxp7L4
Opis sytuacji: O godzinie 19;59 miała wygasnąć baza umieszczona w Las Venturas. Jakoś 10 minut przed przyjechał gracz Cytrus i RudyProkurator. Wjechali jako pierwsi na teren i od razu zablokowali przejazd na bazę. Ledwo co zmieściłem się tam wjeżdżając tam autem. Specjalnie i hamsko wjazd został przez nich zablokowany. Moobeam jest gracza RudyProkurator.
Do wód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/BK1f9YM

Haha po pierwsze w momencie mojego przyjazdu była godzina 19:56 (widoczne na nagraniu), po drugie byłeś tam pierwszy a przejazd był bo rancher na luzie przejechał bez uszkodzeń a dodatkowo na nagraniu jest widoczne jak twój kolega próbował wykonać na nas VDM pojazdem

https://imgur.com/a/u3uFxuh

22 minuty temu, SPADO napisał:

z tego co wiem to takie działania nie są nielegalne, więc skarga leci do kosza

Jakbyś znał regulamin to też było by dobrze.

§ 3 W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

13. Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji. @Miniek

8 minut temu, Cytrus<3 napisał:

Haha po pierwsze w momencie mojego przyjazdu była godzina 19:56 (widoczne na nagraniu), po drugie byłeś tam pierwszy a przejazd był bo rancher na luzie przejechał bez uszkodzeń a dodatkowo na nagraniu jest widoczne jak twój kolega próbował wykonać na nas VDM pojazdem

https://imgur.com/a/u3uFxuh

Moj kolega został ukarany. lecz wy nie. 1131600427_Beztytuu.thumb.png.682420b1981c913b854721a0ae40027d.png

2 minuty temu, cyprian napisał:

Jakbyś znał regulamin to też było by dobrze.

§ 3 W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

13. Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji. @Miniek

Moj kolega został ukarany. lecz wy nie. 1131600427_Beztytuu.thumb.png.682420b1981c913b854721a0ae40027d.png

60siona to nie wyzwisko mordo

Twój kolega został nagrodzony ZPJ'tką, z powodu umyślnego taranu, my blokując baze chcieliśmy jak najszybciej się tam dostać, ponieważ co,  a co leciutko byliśmy przez was taranowani, a walton i kloc bez zimówek to nie najlepsze rozwiązanie. Liczyliśmy, że przejazd będzie wystarczający dla każdego auta,  jakie się zmieści, dlatego moge  przesłać mu 50$ na naprawe drzwi.

3 minuty temu, RudyProkurator napisał:

Twój kolega został nagrodzony ZPJ'tką, z powodu umyślnego taranu, my blokując baze chcieliśmy jak najszybciej się tam dostać, ponieważ co,  a co leciutko byliśmy przez was taranowani, a walton i kloc bez zimówek to nie najlepsze rozwiązanie. Liczyliśmy, że przejazd będzie wystarczający dla każdego auta,  jakie się zmieści, dlatego moge  przesłać mu 50$ na naprawe drzwi.

Nie musisz się tłumaczyć i wymyślać takich głupot. Widać na nagraniu u Pana Cytrus, ze umyślnie zablokowaliście przejazd. Dużo miejsca jest w środku bazy, więc mogliście i tam zostawić pojazdy.

3 minuty temu, Cytrus<3 napisał:

skarga pisana z powodu bólu dupy żałosne

Skarga napisana jest, ponieważ chcemy być sprawiedliwi. Yeti dostał prawko, więc wy też dostaniecie.

2 minuty temu, cyprian napisał:

Nie musisz się tłumaczyć o wymyślać takich głupot. Widać na nagraniu u Pana Cytrus, ze umyślnie zablokowaliście przejazd. Dużo miejsca jest w środku bazy, więc mogliście i tam zostawić pojazdy.

Skarga napisana jest, ponieważ chcemy być sprawiedliwi. Yeti dostał prawko, więc wy też dostaniecie.

Umyślnie? hahah widać, że jest przejazd normalnie, jakbym miał zastawić wjazd to by w ogóle go nie było, a pozatym nie jest to utrudnanie rozgrywki bo mogliście tam wejść na spokojnie

12 minut temu, RudyProkurator napisał:

Nie przyznałem się, tylko "blokada", która ty sobie wymyśliłeś, nic nie blokowała, to jest jak auto pozostawione na parkingu, niby blokuje, ale jednak nie.

Czy widziałeś, żeby ktoś tam parkował, lub czy jest tam parking w tym miejscu? Widać jak auta są postawione i to nie jest parkowanie. Miałeś z ~ 2 metry na parking wyznaczony.

21 godzin temu, RudyProkurator napisał:

Czekam na werdykt administracji, auta nie przeszkadzały w  wjechaniu na teren bazy, więc  były postawione i tym powinno zająć się SARA 

SARA powinmo się zająć pojazdami, które zostały postawione w celu blokady wjazdu 😂. Nie ośmieszaj się koleszko. Poczekam teraz na decyzję administratora.

Nie dokońca rozumiem co tu właściwie się stało, @RudyProkurator @Cytrus<3 postawili autka, wszystko byłoby ok do momentu w którym zauważyłem, że te auta są jako "brama" na posesji zupełnie innego użytkownika co mnie dość dziwi.

@cyprian tak jak wspomniał RudyProkurator, przejazd był jak najbardziej możliwy a dodatkowo gracz wykazał od siebie możliwość zapłaty za uszkodzenia podczas utrudnionego dla Ciebie przejazdu. Myślę, że załatwienie tej sprawie na tym stopniu będzie wystarczające.

Oskarżonych natomiast chciałbym przestrzec przed kontynuacją takich sytuacji, w których tworzą zabudówki na nie swoich posesjach.

Czekam na ostateczny werdykt, jeśli do końca dnia nie zostanie podjęta przez was decyzja, sam ją podejmę.

Ja żadnej zapłaty nie oczekuję, lecz liczę na ukaranie tych graczy. Chcę być sprawiedliwy wobec mojego kolegi, który dostał też prawko. Jakbyś PaiR. zauważył na filmiku ledwo co Rancher przejechał przez tą blokadę. Jak widać z aut została postawiona nienaturalna brama, oraz została zrobiona na szybko ci widać na filmiku Cytrusa, który na szybko zaciąga ręczny. Tak jak gracz wspomniał, że chciał zaparkować, ale czy w tym miejscu gdzie postawili pojazdy jest parking? Otóż nie ma go tam. Została przez nich utworzona brama w celu utrudnienia wyjazdu, lecz nie wyrobili się na czas, bo dom miał zaraz wygasnac. Liczyli, że barma zadziała, lecz otóż nie działała. Jak wiemy dobrze w regulaminie serwera a podpunkcie 13 wyraźnie jest napisane o nie utrudnianiu rozgrywki gracza, lecz jak dobrze widać ten punkt został złamany. Liczę na ukaranie tych graczy, a nie jakaś zabawną zapłatę za szkody, ponieważ złamali oni regulamin.

38 minut temu, PaiR. napisał:

Nie dokońca rozumiem co tu właściwie się stało, @RudyProkurator @Cytrus<3 postawili autka, wszystko byłoby ok do momentu w którym zauważyłem, że te auta są jako "brama" na posesji zupełnie innego użytkownika co mnie dość dziwi.

@cyprian tak jak wspomniał RudyProkurator, przejazd był jak najbardziej możliwy a dodatkowo gracz wykazał od siebie możliwość zapłaty za uszkodzenia podczas utrudnionego dla Ciebie przejazdu. Myślę, że załatwienie tej sprawie na tym stopniu będzie wystarczające.

Jakbyś PaiR. czytał ze zrozumieniem, to napisałem wygaśnięciu bazy. Otóż chwilę przed wygaśnięciem jej była tzw. pogoń kto szybciej wjedzie i zakupi ową posiadłość. Jako pierwsi wyruszyli właśnie oni i zrobili bramę, lecz nie wyszła im. Jak wiemy dobrze jest to nie zgodne z regulaminem serwera pochodzącym pod punkt 13, gdzie jest wyraźnie napisane o utrudnianiu rozgrywki.

2 minuty temu, RudyProkurator napisał:

"brama" była w taki sposób zrobiona że mogliście przejechać, więc nie było w tym problemu, tak jak pisałem moge oddać pieniądze za drzwi ranchera

Nie chcemy żadnych pieniędzy, tak jak tłumaczyłem powyżej, chcieliście utrudnić nam rozgrywkę, lecz wam się nie udało. Jedynie na co liczę, to na karę. Bądźmy sprawiedliwi.

A) Brama by nic nie dała ponieważ była godzina 19:54, a domek zwalniał sie 19:59.

B) Chcieliśmy na szybko odstawić auta i ta "brama" nie miała na celu blokowanie drogi.

C) Dlaczego jak  mieliśmy 5 minut na zakończenie wynajmu domku, nie spytaliście się nas czy nie możemy odjechać pojazdami?

D) nie było to robione specjalnie, po prostu, chwile wcześniej byliśmy przez was lekko to mówiąc taranowani byśmy nie byli wstanie wjechać.

Pozdro, czekam na decyzje PaiR'a

I odpowiadając na pytanie PaiR'a jestem wstanie zapłacić za szkody wyrządzone rancherowi [tz. rozwalone drzwi]

Edit

dodam przy okazji, że twój kolega dostał za VDM i próbę zabicia nas [ pierwszy raz była próba, a później mnie zabił ], co widać na filmiku w skardze na niego jak i jednym z filmików podesłanym przez Cytrusa.

Spoiler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.