Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na berz_

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16265
Login:  93lover
Nick oskarżonego: berz_
Powód skargi: psucie gospodarki zbyt duzo zarobek na aucie.
Data zdarzenia: pare dni temu/miesiecy
Dowody: wszystko w logach
Opis sytuacji: gracz wymienil sie blista 2k id za waltona 28 id przy czym w zbyt krotkim czasie zarobil kwote 1.000.000$ +_- prosze o sprawdzenie logow poniewaz doszlo do zniszczenia gospodarki
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informuje o skardze @berz_

Tak, doszło do pomyłki z mojej jak i z drugiej strony, Bliste zakupiłem za 1.5kk, blista liczona była na okolice 1.7 w offkach "trade", bliste wymieniłem za waltona 28id, którego wartość oszacowałem na okolice 2kk z powodu oferty na forum https://projectrpg.pl/topic/88918-sw-walton-id-28/ , gdzie nigdzie indziej nie było go wystawionego, rozmawiałem z graczem na discordzie i @mat17 zrozumiał swój błąd, pojazdy na id klasy niskiej ostatnimi czasy strasznie spadły na wartości więc myślałem że transakcja jest jak najbardziej okej, jeżeli pojazd walton 28id jest wart więcej to jestem w stanie dopłacić by wyrównać transakcję. Czekam na odpowiedź Adm. RCON.

Cześć,

przechodząc do rozwiązania tej skargi. 

Sprawdziłem transakcje, o których była mowa w niniejszym wątku oraz podobne, które wychodziły w tym czasie, kiedy transakcja z wątku wystąpiła. Nie jestem w stanie się zgodzić z tym, że we wskazanym przez oskarżonego (berz_) okresie pojazdy o niskich indeksach VUID oraz niskim segmencie klasowym spadały na wartości. Okres zimowy, na podstawie informacji z transakcji, zawsze zwiększał atrakcyjność oraz wartości pojazdów w podanym przez oskarżonego "filtrze". Wartości tego typu pojazdów nie spadają, a wręcz przeciwnie.

Na podstawie informacji z innych podobnych transakcji, oraz tych wskazanych w wątku wyliczyłem szacowaną wartość pojazdów:

• VUID 28: Walton, zawierający tuning o wartości rzeczywistej 219,850$ - szacowana wartość na dzień transakcji to ~3,000,000$
  • VUID 2401: Blista Compact, zawierająca tuning o wartości rzeczywistej 158,850$ - szacowana wartość na dzień transakcji to ~2,000,000$

Według powyższych wyliczeń brakująca kwota transakcji wynosi 1,000,000$. Do wyliczonej szacunkowej wartości obu pojazdów wzięte zostały pod uwagę czynniki zwiększające wartość tj. niski VUID, niski indeks na serwerze (# ns.).

@--=============8 pozostaje Tobie zatem wyrównać transakcję i przelać wskazaną kwotę do gracza o UID 68406 (@mat17). Obecnie na Twoim koncie nie ma takiej kwoty, dlatego proponuję wstępnie 30 dni, z możliwością przedłużenia o kolejny okres, z zastrzeżeniem, że potrzebuję widzieć postęp zarabianej gotówki z Twojej strony.

Czekam na informację, czy określony przeze mnie czas na spłatę Ci odpowiada.
Proszę o odpowiedź w ciągu 5 dni od momentu wstawienia tej wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.