Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BolesławKaktus

wawciu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wawciu
Nick oskarżonego: BoleslawKaktus
Powód skargi: taran wielokrotny i brak zapłacenia mimo że informował o tym support.
Data zdarzenia: 2021.01.13 21:53:42
Dowody: Dowody na taran https://imgur.com/a/BLxPUmJ
Opis sytuacji: Jechałem świeżo naprawionym autem organizacji i wyłania się BoleslawKaktus z kolegą i z prawego pasa zjeżdzają na mój pas i taranują mnie, pisałem wielokrotnie report i żodyn z administracji nic mu nie zrobił ( to znaczy white tiger dał mu warna zeby mi kase oddał ale tego nie zrobił ).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.655dc7b0b3f68d81c02a16a2ce27b077.png

Wina wygląda tu dość obustronnie. Na pierwszym screenshocie wawciu widać, gdy to on stoi po przeciwnej stronie pasa wlepiony w bok gracza BoleslawKaktus. Drugą sprawą jest natomiast 3'c screen gdy to auto wawciu jest pod autem oskarżonego, do tego te nawracanie dla większego rozpędu.

Proponuję załatwić to polubownie jakąś symboliczną kwotą za koszt napraw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.