Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xYeti

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z tej strony xYeti

Widzę, że jest na mnie skarga przydzielam świadka wydarzenia @cyprian . No co tu dużo mówić, gdy wyszedłeś z domu nie widziałem cie nie pierwsza  taka sytuacja u mnie gdy zauważyłem ze ty tam byłeś no to dopiero cię zobaczyłem jak zginełeś. Przepraszam za taką sytuacja ale to nie moja wina, że cię nie widziałem to jest wina serwera bo już tak miałem. Przydzielam świadka @cyprian gdy wy blokowaliście wjazd czekałem na odjechanie nic się tam nie działo więc pobiegłem zobaczyć czy mogę wyjechać.

image.png.8883f89149e85316bd7a661f5c237edc.png

Nie zastawialiśmy wjazdu, ponieważ bez problemu dało się wjechać/wyjechać czołgiem. Jakoś nie widzę, byś przeprosił mnie za to,  że mnie zabiłeś tylko śmiałeś się i usiłowałeś mi wytłumaczyć, że nie mam dowodu iż ty mnie zabiłeś, ponieważ nikogo nie było w aucie.

Witam widzę, że jestem tutaj oznaczony, więc zaprezentuje jak było na prawdę. Po przyjechaniu na bazę, która zaraz wygaśnie od razu chamsko zablokowaliście wjazd. Nie mieliśmy prawie możliwości wjazdy, lecz jakoś się udało się wjechać. Później był on zablokowany całkowicie. Z mojej prerspektywy też nie było widać gracza o nicku @RudyProkurator. Od jakiegoś czasu są takie bugi serwera. Możecie zapytać się supportera @Przemo* jak wczoraj miałem to samo. Widać na ss jak cofałeś chcąc odjechać już. Widać, że wjazd został zablokowany. Moobeam jest gracza RudyProkurator.

mta-screen_2021-01-13_20-00-49.png

13. Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji.

Przed chwilą, RudyProkurator napisał:

Był możliwy wjazd, zobacz jak szeroki on jest 🙂 Dodatkowo mogliście napisać "ej moglibyście odsunąć auto bo chcemy wjechać" a my bysmy to uczynili, mimo że dało się przez nie przejechać bez rozwalenia pojazdów.

Miałem rozwalony pojazd po przejechaniu więc chamsko blokowałeś wjazd bo tylko chciałeś bazę, a nic nie będę się prosił abyście odjechali.

Nie było możliwości przejazdu. Widać na nagraniu jak Rancher jest rozwalony, jak i Jester stojącu tuż obok. Specjalnie został zablokowany wjazd przez was, aby nikt nie wjechał. Nie do naszych intencji należy poproszenie o odjazd waszych aut. Zrobiliście, to umyślnie. bo chcieliście utrudnić, jak i zablokować dostanie się.

3 minuty temu, RudyProkurator napisał:

rozwalony pojazd miałeś, ponieważ starałeś nas ztaranować gdy kupowaliśmy domek, o tutaj fDz6ml7.png

jak widać z mojej perspektywy wyglądało to inaczej, ponieważ są lagi serwera przy tulu osobach i często tepa ludzi. Jest to spowodowane MTA. Wrzuć jak chamsko zablokowaliście wjazd. Widać na ss jester stał i nic nie robił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.