Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Aktualizacja

Pietruh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam problem tak jak w tytule. Za kazdym razem gdy wchodze na serwer, pokazuje sie komunikat, ze wymagana jest aktualizacja mta. Dodam , ze mam zaktualizowane i pobrane najnowsze z oficjalnej strony mta. Mimo to co 1-2 dni pokazuje mi sie ta sama informacja, ze zeby wejsc na wasz serwer, to wymagana jest aktualizacja. Na zadnym innym serwerze nie mam takiego komunikatu, tylko tutaj. Musze codziennie przeinstalowywac mta na nowo zeby wejsc na wasz serwer, bo gdy zatwierdzam aktualizacje to mam komunikat ze nie mam najnowszej wersji mta, tylko ze wlasnie Ja mam najnowsza wersje a mimo to mam ten komunikat i problem pojawia sie tylko na tym serwerze. Testowalem na innych serwerach, i nie mam nigdzie takiego problemu jak tutaj.

O co tutaj moze chodzic? ma ktos podobny problem? , troche meczy to ciagle pobieranie i instalowanie tej samej wersji mta, bo cyklicznie  co 2-3dni  mam praktycznie ten sam problem.

Wynikało to z ostatnich częstych aktualizacji MTA oraz problemów u wielu graczy z nimi związanych. Dopiero najnowsza wersja rozwiązała problem, więc z tego też powodu została ona wymuszona na serwerze. Wybacz za niedogodności. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.