Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Olki

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Olki

Powód skargi: Oszukanie podczas wymiany

Data zdarzenia: 11.01.2021 - 12.01.2020

Dowody: 

Opis sytuacji: Witam, owy gracz/support zaproponował mi wymianę za jego domki na plaży za mojego Pig pena, Olki zapewniał że parking jest prywatny, gdy wezwałem supporta aby kazał wyjechać graczowi który nie jest w organizacji i jeździ po terenie prywatnym, support napisał że to teren publiczny, napisałem do Olkiego ten nie chciał się wymienić dalej tłumacząc że to teren prywatny, wezwałem kolejnych supportów nadal pisali że jest to parking publiczny, gdy chciałem odmianę Olki mnie ignorował i tak jak pisałem "parking prywatny", Olki pisał że jutro się ogarnie bo "mama go woła", po czym wyszedł z serwera, napisałem do gracza dzisiaj oraz napisał że odmieni się za dopłatą, nalegałem dalej żeby się odmienił pisał że to teren prywatny bo na jakimś innym serwerze pod to podlegało...., Zostałem oszukany oraz chciałbym odmiany, logi napewno znajdują się w logach serwerowych, jeśli będzie potrzeba więcej logów to podam.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/kc6HDTp

Cześć! 
Jako pierwszy błąd z twojej strony jest to, że poinformowałeś mnie o skardze przed jej napisaniem, a więc jest ono nieważne. (Screenshot 2, godzina 18:16, godzina napisania skargi to godzina 18:37) 

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Jako drugi niepodważalny dowód jest to, że Ty jako pierwszy zaproponowałeś mi wymianę, do której nie byłem za bardzo przekonany, czy będzie mi się ona opłacać, ponieważ wmawiałeś mi że jest ona warta około 40k, a Ty po wymianie oznajmiłeś mi, że kosztuje ona 22k, jednocześnie wyśmiewając mnie. 

Trzecią, jedną z ważniejszych rzeczy jest to, że administracja nie ingeruje w wymiany między graczami, a ja po prostu Ci odmówiłem, kiedy Ci się wszystko odwidziało, napomnę również w owym temacie, że szantażowałeś mnie cofnięciem wymiany, albo piszesz skargę.

34 minuty temu, Rendirock napisał:

Opis sytuacji: Witam, owy gracz/support zaproponował mi wymianę za jego domki na plaży za mojego Pig pena

154772581_Beznazwy.png.8d88b3f89acc6017fc451e9cf6137c32.png

Ogłaszałem, że sprzedam te dwa domki (w pakiecie) Ty odezwałeś się do mnie jako pierwszy, najpierw proponując mi za domek 10k. Ja odmówiłem, mówiąc, że mam propke 30k. Ty chwilę po tym oznajmiłeś mi, iż dasz mi za to pig pena, miałem co do tego wątpliwosci, ale jednak się zgodziłem.

Zostawiam dla administracji sprawdzającej skargi.

25 minut temu, Olki napisał:

Cześć! 
Jako pierwszy błąd z twojej strony jest to, że poinformowałeś mnie o skardze przed jej napisaniem, a więc jest ono nieważne. (Screenshot 2, godzina 18:16, godzina napisania skargi to godzina 18:37) 

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Jako drugi niepodważalny dowód jest to, że Ty jako pierwszy zaproponowałeś mi wymianę, do której nie byłem za bardzo przekonany, czy będzie mi się ona opłacać, ponieważ wmawiałeś mi że jest ona warta około 40k, a Ty po wymianie oznajmiłeś mi, że kosztuje ona 22k, jednocześnie wyśmiewając mnie. 

Trzecią, jedną z ważniejszych rzeczy jest to, że administracja nie ingeruje w wymiany między graczami, a ja po prostu Ci odmówiłem, kiedy Ci się wszystko odwidziało, napomnę również w owym temacie, że szantażowałeś mnie cofnięciem wymiany, albo piszesz skargę.

154772581_Beznazwy.png.8d88b3f89acc6017fc451e9cf6137c32.png

Ogłaszałem, że sprzedam te dwa domki (w pakiecie) Ty odezwałeś się do mnie jako pierwszy, najpierw proponując mi za domek 10k. Ja odmówiłem, mówiąc, że mam propke 30k. Ty chwilę po tym oznajmiłeś mi, iż dasz mi za to pig pena, miałem co do tego wątpliwosci, ale jednak się zgodziłem.

Zostawiam dla administracji sprawdzającej skargi.

Chłopie kto tu się odezwał jako pierwszy? Napisałeś na chacie organizacji czy szukam bazy więc nie kłam jak będzie trzeba podrzucę logi.

"Szantażowałeś" - próbujesz teraz zgrywać niewinnego i że krzywda ci się stała bo dałem ci do zrozumienia że jak się nie odmienisz to otrzymasz skargę za oszukanie mnie pisząc że parking należy do domków i że jest prywatny.

Jeśli mamy się czepiać o regulamin to tepałeś mnie chociaż pisałem czy podwieziesz itd bo auta nie posiadam po twoim tepaniu, tak samo napisałem czy tepniesz do auta id 2016 zgodziłeś się..., myślę że to temat na oddzielną skargę

20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza.

Odwidziało mi się wszystko gdy dowiedziałem się od innych supportów że to teren publiczny

Mam przypomnieć jeszcze jak gracz NecO napisał coś w tej sprawie na serwerze obok mnie i ciebie oraz napisałeś żeby się nie wtrącał bo to nie jego sprawa i  że dasz mu mute za to? Groźby.... (Oczywiście logi także mogę podesłać).

4 minuty temu, Rendirock napisał:

Chłopie kto tu się odezwał jako pierwszy? Napisałeś na chacie organizacji czy szukam bazy więc nie kłam jak będzie trzeba podrzucę logi.

Nie napisałem niczego takiego, a podrzucone logi na 100% będą podrobione

"Szantażowałeś" - próbujesz teraz zgrywać niewinnego i że krzywda ci się stała bo dałem ci do zrozumienia że jak się nie odmienisz to otrzymasz skargę za oszukanie mnie pisząc że parking należy do domków i że jest prywatny.

image.png.34581faac9604473d3b48dbab09f3faf.png

Jeśli mamy się czepiać o regulamin to tepałeś mnie chociaż pisałem czy podwieziesz itd bo auta nie posiadam po twoim tepaniu, tak samo napisałem czy tepniesz do auta id 2016 zgodziłeś się..., myślę że to temat na oddzielną skargę

20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza. 

Zgodziłem się, bo było to auto mojej organizacji, tak czy siak. Tepnąłem je jak powiedziałeś, aczkolwiek po tym sam nim jeździłem przez minutę, ale jeździłem, z czego wywnioskować można, że przeteleportowałem je dla siebie. 

5 minut temu, Rendirock napisał:

Odwidziało mi się wszystko gdy dowiedziałem się od innych supportów że to teren publiczny

Za późno niestety, ale nie pisałem Ci, że parking będzie tylko wyłącznie dla ciebie. Opierałem się na opinii gracza, który wcześniej sprzedał mi tą posiadłość. Tak btw nie pisałem, że parking bedzie tylko twój.

17 minut temu, Rendirock napisał:

Mam przypomnieć jeszcze jak gracz NecO napisał coś w tej sprawie na serwerze obok mnie i ciebie oraz napisałeś żeby się nie wtrącał bo to nie jego sprawa i  że dasz mu mute za to? Groźby.... (Oczywiście logi także mogę podesłać).

Tak, napisałem tak, ponieważ gdy toczyłem rozmowę z tobą i k3r0xem gracz niepotrzebnie wtrącał się. Dodam tylko, że wścipskość gracza NecO wywodziła się z kary, jaką dałem mu gdy wjechał na teren SAFD. 

Pozdrawiam, przeprosić Cię moge, lecz odmiany nie zrobimy 🙂

Przed chwilą, Miniek napisał:

@Olki jesteś supporterem, mam nadzieję, że się przyznasz.

Powyższe logi są autentyczne i faktycznie pisałeś, że jest to parking prywatny?

No tak dosłownie nie pisałem o tym, że jest jego. Napisałem, iż według mnie powinien on należeć do własicieli osiedla Santa Maria Beach. 

20 minut temu, Olki napisał:

Nie napisałem niczego takiego, a podrzucone logi na 100% będą podrobione

image.png.34581faac9604473d3b48dbab09f3faf.png

Zgodziłem się, bo było to auto mojej organizacji, tak czy siak. Tepnąłem je jak powiedziałeś, aczkolwiek po tym sam nim jeździłem przez minutę, ale jeździłem, z czego wywnioskować można, że przeteleportowałem je dla siebie. 

Za późno niestety, ale nie pisałem Ci, że parking będzie tylko wyłącznie dla ciebie. Opierałem się na opinii gracza, który wcześniej sprzedał mi tą posiadłość. Tak btw nie pisałem, że parking bedzie tylko twój.

Tak, napisałem tak, ponieważ gdy toczyłem rozmowę z tobą i k3r0xem gracz niepotrzebnie wtrącał się. Dodam tylko, że wścipskość gracza NecO wywodziła się z kary, jaką dałem mu gdy wjechał na teren SAFD. 

Pozdrawiam, przeprosić Cię moge, lecz odmiany nie zrobimy 🙂

Nie piszemy o przetelportowaniu auta a mnie do tego pojazdu, fajnie kłamiesz, huntleya od razu zabrałem na "nową bazę" po tepnięciu do niego, nie jeździłeś nim, i co to za różnica? Tepnąłeś mnie na moje życzenie? Tepnąłeś.

Pisałeś "parking prywatny" i nie kłam, @k3r0x @Przemo* zaświadczą bo byli przy tym także prosiłbym ich o wypowiedź, lecz k3rox nie był w sytuacji obok ciebie kolejne twoje kłamstwo, gdy byłeś ze mną na tym parkingu tepnął się Przemo.

Logi co do pisania czy szukam bazy zaraz podeślę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.