Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WujekEddy

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Guziec
Nick oskarżonego: WujekEddy
Powód skargi: Oszustwo, brak pomocy.
Data zdarzenia: 11.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/FstjIVd
Opis sytuacji: Chciałem coś wyjaśnić z owym pomocnikiem, lecz ten jak widać po dowodach, oszukał mnie, w dodatku w sposób bezczelny marnując mój cenny czas. Liczę na udyscyplinowanie go, bo to co zrobił jest karygodne, a sam złamał ten punkt regulaminu: 

5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim.

Ty chyba sobie żartujesz w tym momencie, nie dość że na serwerze spędzam każdy wolny czas od 8:00 do godziny 24:00 to myślisz, że jeszcze będę odpisywał na discord? Nie wiem, mam wrażenie że niektórym graczom to wydaje się, że ja supporterem jestem 24/7 darmową pomocą, są inni suporterzy, jeśli chcesz coś wyjaśnić to piszesz na forum, korzystasz z działu błędów/apelacji a nie mi zawracasz głowę na pw discord, to nie jest mój obowiązek supporterki by odpisywać dosłownie wszędzie, bo czuję że jeszcze trochę gdybym podał facebooka to byście do mnie pisali i tam, a jeśli bym nie odpisał, to mojej rodziny pytali się czy mogę reporta zrobić bo Ty akurat jesteś najważniejszy, grubo się mylisz, patrząc na swój cenny czas, masz kompletnie mój cenny czas, bo zaufaj mi że moim obowiązkiem na serwerze nie tylko jest wykonywanie raportów, postaw się w mojej sytuacji, a później pisz sobie skargi, nie chcę Cię martwic ale punkt 5 pod żadnym względem nie pasuje do zaistniałej sytuacji, bo jeśli Ty nie potrafisz otworzyć forum, wejść w dział apelacji tylko będziesz myślał, że jak mi napiszesz na pm, że to przypadkiem było i ja Ci karę zdejmę to jesteś w ogromnym błędzie, bo ja mam obowiązek sprawdzać apelacje a nie pw discorda, nie pw w grze tylko /report/forum więc zastanów się nad tym co w chwili obecnej robisz, jeśli dla Ciebie karygodne zachowanie to zablokowanie Cię na pm discord to no niestety... coś tutaj jest ewidentnie nie tak, pomijając ten fakt cokolwiek byś sobie tutaj nie wpisał to ja sobie tutaj również wrzucę punkt regulaminu, który za każdym razem jest powtarzany, ale wciąż myślicie, że jeśli podacie inny powód skargi to to coś zmienia... gdyby nie nadana Ci kara to by skargi nie było. § 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Ty no nie wiem co Ci odpisać w dowodach jest jasno że chciałem się z tobą skontaktować i nawet tego nie zrobiłem

Jeżeli spędzasz 16h na dobę na serwerze to czemu nie pisz że nie masz czasu jak go masz.

24 minuty temu, WujekEddy napisał:

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

"Uhuhu wkleje ten punkt to odrzucą skargę"

Nie dajesz sobie NIC powiedzieć uważasz że jesteś bogiem ale to nie Katowice 2000 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.