Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WujekEddy

Kraszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kraszek
Nick oskarżonego: WujekEddy
Powód skargi: Przedłużanie mute za spam raportami.
Data zdarzenia: 11.01.2021 około 11:20
Dowody: Logi:

[2021-01-11 11:17:06] [Output] : Zostałeś wyrzucony z serwera!
[2021-01-11 11:17:06] [Output] : Osoba wyrzucająca: WujekEddy
[2021-01-11 11:17:06] [Output] : Powód: spam dalej a skończy się to dla Ciebie gorzej.

✔ Zgłoszenie na gracza WujekEddy zostało wysłane!

[2021-01-11 11:18:49] [Output] : Gracz Kraszek został wyciszony na 2 dni przez WujekEddy, powód: karę ponownie przedłużam za spam reportami
[2021-01-11 11:18:49] [Output] : ⓘ Zostałeś wyciszony na 2 dni przez WujekEddy z powodem: karę ponownie przedłużam za spam reportami

✔ Zgłoszenie na gracza WujekEddy zostało wysłane!

[2021-01-11 11:19:41] [Output] : Gracz Kraszek został wyciszony na 3 dni przez WujekEddy, powód: ponownie przedłużąm mute za spam raportami
[2021-01-11 11:19:41] [Output] : ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 dni przez WujekEddy z powodem: ponownie przedłużąm mute za spam raportami

Opis sytuacji: Zacznijmy od początku, na /g pewiem gracz pytał się o koszt Turba V5 ale każdy go zrozumiał, że pisze o Nitro v5. Gdy już dowiedzieliśmy się o co chodzi gracz który pytał się o cene oraz pozostali gracze na /g śmieliśmy się z niego on sam również a ja napisałem cytuje: "ale debil xddddddddd" on również się z tego zaśmiał nie uraziło go to w żaden sposób i dostałem mute. Pierwszy report był o treści: "/report WujekEddy za co mute?" supporter odrzucił report i jeszcze raz wysłałem reporta. Dostałem kicka zamiast warna, gdy połączyłem ponownie się z serwerem, wysłałem raporta o treści: "/report WujekEddy za co mute??" i w tym momencie dostałem przedłużenie na 2 dni. Po chwili napisałem report o treści: "/report WujekEddy o dwa dni ale odpowiedziec nie potrafisz wlatuje skarga za twoje hamstwo" i po tym dostałem znów przedłużenie mute za spam raportami. Tylko teraz takie pytanie wysłanie dwóch raportów to jest spam??? Bo nie raz wyśle dwa raporty i nie dostaje ani warna ani kicka a przedewszytskim mute. @Sky @Volenir wiem, że wy sie zajmujecie takimi sprawami, prosze o jakaś interwencje bo to jest śmieszne, że supporter za napisanie dwóch raportów, podkreślam dwóch raportów daje mi mute na 2 dni. I też z tego mam zrozumieć, że teraz jakbym wysłał jakiegoś raporta to dostane mute na 4 dni bo spamie??? @WujekEddy zastanów się co robisz. Proszę o interwencje, nie zależy mi na zdjęciu kary bo wyjeżdzam dziś i nic to nie zmieni ale proszę o ukaranie supportera WujekEddy za jego zachowanie.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.
4.1. Zabrania się tym samym używania skrótów uznawanych powszechnie za obraźliwe lub niestosowne.
4. Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera.
18.2. Zabrania się floodowania oraz spamowania na wszelkich chatach Serwera.
12.png.9d0203cb500815036be85b8e407f3b9a.png
Zapomniałem, że są tutaj gracze, nie potrafiący czytać powodów kary oraz nie mających umiejętności kliknięcia f5>kary>lista kar
pomijając tą kwestię, za powyższy ss dostałeś pierwszego mute na 4h, zacząłeś spamić, kick nie wystarczył więc spamiłeś dalej /report więc kara przedłużona, życzę miłego dnia oraz gry.

edit: było znacznie więcej niż 2 raporty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.