Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na domino76

WujoKurier
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67566
Login: NotPoggers
Nick oskarżonego: domino76
Powód skargi: Demontaż spoileru w pojeździe bez mojej zgody
Data zdarzenia: Początek listopada
Dowody: received_250810611313858.jpeg
Tutaj widac ze manana miala spoiler

image.png.4c98752354dd276613f7e02a9e605404.png
A tutaj RCON sprawdzał logi

Opis sytuacji: 
Gdzies na poczatku listopada zakupilem od gracza domino76 tampe 1kid. Z racji, że nie miałem wtedy najwiecej repki dalem mu manane type1 pod zastaw. Gdy ja oddawalem, ta miala spoiler, lecz jednak gdy ja odzyskalem juz go nie bylo. RCON sprawdził że była to jego sprawka. Nie zgodziłem się na zdjęcie spoilera, a domino76 nawet mnie o tej sprawie nie poinformowal. Do momentu oddania manany bylem pewien, że domino76 nic z nia nie robil. Aktualnie manana znów ma spoiler poniewaz go zamontowalem po zaistnialej akcji
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.b5631d5346d7e4ed85cc283a8684bb5f.png

Edytowane przez WujoKurier
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.